Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (101)
Raspunsuri - Pagina 3
babyzapi spune:
Bebecris te-am votat! Poza be1 si be2. Te
dulce.
Isabela
fericita 34+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
AMR 5 SAPT

elilov3 spune:
cherie pai vazui ca era vb de 4000 da pana modificai vazusi mesajul cu 400..pai daca te ajuta cu ceva te imbarbatez si eu....e nesimtit zau de nu...vb ta daca te apuca mai devreme ce copilul tine cont ce e el de garda...
...lasa ca o sa ai parte de o nastere usoara si o sa fie bine trebuie...![]()

35+
Dimitrie
cherieactiv spune:
eh...nu e gata inca...nu depinde de mine ..ca io nu pot sa ma pun sa fac chiat tot...astept sa termine soacra perdeluta...astept sa vina socrul sa monteze banda pe perete...pe al meu sa instaleze nu stiu ce..si tot asa...in plus, am asteptat sa cumpar ...tot pe rand..sa nu simt asa tare la bani...lucrurile mai dragute , mai chic costa multisor si pe aici...si am preferat sa le iau mai faine...si pe rand...
iulia....o doamnyeee...asa zici dara????uu..sper si io sa fie asa...ca pana acuma , cam toate pretenele mele care au fumat pachetu si ziua in sarcina(urata treaba)...au copii normali...ok...cumnata mea s-a indragostit de vin in sarcina...nu putea fara!murea de pofta...si nu un paharel....6 -7...pe zi...si are o fetita f sanatoasa,normala...si eu...nu trec doua zile fara o doza de sambuca(un fel de uzzo) cu gheata si boabe de cafea ...mor daca nu gust...macar de doua degete...ieri am bagat si o tuica cu socru dupa masa...in 2 min a inceput razboiul stelelor la mine in burta si am zis ca ...asa ceva nu mai fac...
Cherie
30+
Sasha...
bebecris spune:
MERCI MULT FETELOR.....am niste emotiiiii....vreau sa-l sun pe dr si sa-i citesc ce scrie pe eco....
Cristina
in asteptarea 35+
DAVID ANDREI 
votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR -3-4 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
cata_myky spune:
neata si de la mine.
nu am prea dormit azinoapte din cauza contractiilor si acum am o durere de masea de imi vine
.am vb cu dr si a zis sa nu intru in panica,ca daca nu mi se rupe apa sa nu ma duc la spital.oricum azi ajun in spital sa vb cu anestezistul si poate dau si pe la cabinet sa ma vada.cert e ca acum s-au oprit si nu ma mai doare burta.
mai fetelor nu stiu ce sa fac,sa alaptez sau nu.eu am fumat si baut cafea cu BB.
37+
Man-Dat Christian
AMR cateva zile
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community
cherieactiv spune:
m-ati facut si pe mine curiosa cu greutatea lu bebe...peste o sapt am programare...oi vedea...nu stiu daca afecteaza faptul ca nu am luat vitamine deloc...adica citeam pe analize ca eram ok ...si am zis ca nu iau extra daca nu e nevoie...
am dat o tura rapida pe webshots!m-am crucit cat sunteti de..normale!felicitari fetelor....
Cherie
30+
Sasha...
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Am fost la biserica si acum vreau sa ma apuc de papa.
Sunt un pic mai linistita si optimista ca se va intoarce bebita si ca o sa ia bine in greutate.
Am micsorat doza de Utrogestan , la 2, cum a spus dr. si le-am luat pe gura, pt. ca dupa spusele lui la consult, am depozite de Utrogestan...Sapamana viitoare aiu cate 1 si apoi gata...ca sa pot face si urina si secretia.
Spuneti-mi, va rog cum se numeste analiza pt . streptococul hemolitic de grup B si daca se face la Medlife?
Ramo
31+ 
Puiutul meu scump
cherieactiv spune:
cata...si io ma gandesc la acelasi lucru...sunt plina de fum ....
...pai cum sa-i dau io laptele ala imbibat cu asa ceva??m-am gandit si la varianta 2...cand o sa il vad pe bebe in brate....poate ca o sa ma loveasca asa un...sent matern..si o sa ma las imediat ...si atunci..da..dam laptic...dar daca nu, ce facem????lapte praf...
plang ca prosta , in loc sa fac ceva...ma urasc pt asta...
Cherie
30+
Sasha...
alra spune:
cherie maica, da pacatoasa esti. las-o si tu mai moale ca il afumi pe junioru.
acuma marturisesc ca si eu am pacatuit. am mancat trufe de ciocolata alba cu sampanie si credeti-ma erau binisor alcoolizate. stiti ce mai imi plac mult de tot? ciocolatile cu visine in lichior.
da lapte la pici. nu trebuie sa tii regim asa strict cum zic babele, dar trebuie sa ai grija normal. eu cafea am baut - mai slaba insa. de fapt noua cafea ne-au dat si la spital cu toate ca alaptam. au zis ca daca nu exagerezi si o faci mai slaba nu e nici o problema.
si revenind la de sampanie. cand eram insarcinata cu laura imi era o pofta teribila de sampanie si am prins si sarbatorile pe la 7 luni si un pic. admit ca am mai gustat. mai, da muream de pofta! ce nu am avut eu pofte in sarcina insa la sampanie ma apuca tremuriciu - si cu cat mai seaca si mai fina cu atat mai bine!
si tot cu ciocolati - ieri am comandat un cos de ciocolati si fursecuri pentru tanti de la cresa ca fu ziua ei. am stat cu cosu in casa toata seara si tare greu mi-a fost sa nu il vaia o pauzasc un pic. mama ce bunatati a pus in el tipa de la brutarie!!
editez pt a treia oara sa va zic ca partea cu italic de mai sus e verbul "a vamui" pe care editorul nu ma lasa sa il conjug la persoana I din motive de limbaj indecent ![]()
Vacanta cu Laura in Romania