Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (101)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Corect ar fi sa se calculeze din brut, ca si medicalul, prenatalul....

Ramo 31+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nglcarmen1 spune:

succes maine la nastere cata! itzi tinem pumni...

sa ne povestesti si noua cand ai sa vii acasa cum a fost!

sa dea Dumnezeu ca tu si bebeu tau sa fitzi sanatosi si puternici...
suuccesss

cu 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

nglcarmen1,mai scrie repede 7 mesaje ,orice cite putin,sa te vedem in timp real.primele 10 mesaje sunt editate
toate fetele

37+
Man-Dat Christian
AMR citeva ore
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Cata, nastere usoara maine!!! Tinem pumnii!

Gabitza1977

Olivia 36+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Cata, bafta maine!Nastere usoara si un bebe sanatos!

Ramo 31+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Nglcarmen1, bun venit pe !!!

Olivia 36+ www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">David
Lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
numai ce ne-am intors din craiova de la control...si surpriza doca a fost asa de calma si de amabila......deh vb Mirthei o fi avut vreun moment nasol...ce sa va zic ca in asteptare sa intru la doca m-a cunoscut seful sectiei..mai exact pe sot...si zice al cui e sotul acela inalt?...eu m-a pierdui...zic vai ce o fi facut in mintea mea...pai zic al meu...domnul doctor eu il trimisai de 3 ori afara dar tot vine imi cer scuze..dar omul bah eu il stiu de undeva de unde...si dai adui aminte...evident ca si-a adus aminte de noi...doca cand vazu ca seful e asa de vb cuu mine...schimba titudinea numai zambete si vb dulci..mai coonteaza...
si acum sa vedem ce arata nenea ecograful
bb grasan 2.820 g...toate bune si frumoase....bpd 87.4 hc 334.7 ac 325.7 fl 66.4 sau 9 ca nu se intelege....am facut si analiza de streptococ...la care am urlat ca nesimtitele alea de asistente asa m-au chinui..de le-am zis pana la urma sa scoat instrumentarul de durere....si am programat si venirea pe lume a lui bb balacila am la alegere datele de 12, 13, 14 nov...deci dau cu banul si aleg..ah daca nu ma apuca mai devreme....ma bucur in cl ca totul a fost bine...doca a fost o dragutza..am vorbit si cu pediatra si am stabilit mai multe detalii ...deci me happy
gata merg sa citesc din urma...si revin cu raspunsurile
35+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Andreyutza sunt fericita si linistita cu sotzul acasa, e super sa-l am langa mine, desi il cam stresez saracul cu durerile mele...... ma intelege el.

Fetelor nu mai pot de dureri de stomac...sau ce o fi...ma doare in capul pieptului de abia stau dreapta. De 4 zile, dupa-amiaza ma iau durerile astea crunte si ma tin pana seara cand ma culc. Nu mai suport. Sor-mea zice ca poate e de la sucul gastric, al meu cica ma stresez cu bebe si d-aia....nu stiu! Voi stiti ceva de durerile astea?

Isabela fericita 34+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

AMR 5 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Cata bafta multa maine si sa-ti tii cat mai repede puiutul in brate.
Elli ma bucur ca totul e in ordine cu doca ta si felicitari pt bebe grasun. Sa fie sanatos.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

cata, tinem pumnii pt maine, sa fii curajoasa, sa asculti de nenea doctoru' si o sa fie bine!!! Abia astept vesti!

manu 30+ +

AMR 6-7 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput