Timisoara, Impreuna! ( 123 )
Raspunsuri - Pagina 20
aidaciolac spune:
si adunarea ca imediat trebuie sa plec
Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel
DISNEYLAND PARIS 2008
Doris-Alina spune:
Aidule, deci musai vii in 31 la intalnire, da?
Ca esti vaslitoare de baza...altfel nu-i echipaju complet...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
Nu promit dar testez terenul
Cum sa imi scot si eu pishcotu de la semnature ca nu mai ma descurc cu schimbarea asta
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
Moama ce liniste pe aici
...baga sirena aia mai tare ca marinarii astia ai nostrii sunt la 'ratoaice' la caldurica
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
anda spune:
taci tu ca nu-i liniste!!!
ia-'uzi
http://www.youtube.com/watch?v=zvoeeq-BH4w
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
anda spune:
nah ca uitasem.
cu mult caaalm si liniste, buna dimineata dragelor.
[in rest, ignorati-ma ]
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
aidaciolac spune:
buna treaba , dar sa vedeti pe ce facea furie fiicamea aseara
http://www.youtube.com/watch?v=-1c14Z0YUTU
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Doris-Alina spune:
Aida, asta vroiai sa ne arati?
Pai ce pot pentru ca sa mai zic? doar ii place si la ma-sa...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
Exista o explicatie cu Poison asta ca e inebunita si dupa miros si atat ne-a terorizat ca a trebuit sa prestam
of Doamne , ce nu facem noi pt copii , ca pt mine nu cumpar , am doar ce primesc
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Gwendoline spune:
Buna dimineata!!!!
Ce harnice sunteti?!!!!
Eu ieri am dormit pana la 2 dupamasa ,amica era a gradi ,dulce i viata!!Azi nu mai pot am o prietena care vine s_o tund si nu am putut s_o refuz dar asi fi dormit si azi!!!!!
Am fost la eco si flacaul asta mic e sanatos si creste ....sunt fericita !!Mi_a facut o poza in prim plan cu pasariac lui ca tot nu credeam ca e baiat acum am dovada!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kEG8af3AuQc
E fetita mea in concert!!
Gwendoline poze noi
Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si insarsinata 21 saptamani