Timisoara, Impreuna! ( 123 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Buna dimineata!!
Matinale sunteti toate sau tarzie!!
Eu ma cam lenevesc ma trezesc la 8 si o duc pe amica la gradi iar dupa incepe leneveala mai mare!! Ma plictisesc toata ziua si ne culcam la 9H30 ca si gainile dar profit ca dupa ce bebe vine gata cu lenevitul!
E un baietel asa sper ,defapt asa mi_au zis pana acum mai are timp sa se schimbe!?
Ce mai e prin Trivale?Deabea m_am mutat inainte stateam in Gavana,dar sincera sa fiu nu prea stiu ce se intampla pe aici stau cam inchisa prin casa ,bateria de la masina ma lasat si mi e cam lene sa_mi misc funduletu din casa!!!! Piata de aici e cam saraca as ca nu ma duc iar cartierul nu stiu ce sa zic cunosc doar strada principala pe unde trec sa ajung in centru!

Voi va intalniti din cand in cand toate. E fain !Si eu vreau!!

Multumesc tuturor pentru "bun venit" imi face placere sa fiu si eu printre voi ma simt mai aproape de Timisoara!Noi peste 2 ani ne intoarcem in Franta sotul e Francez si am venit cu el aici doar pt o misiune ce o are cu lucru dar cine stie poate nu eu tot il bat la cap ca asi vrea sa stau in Timisoara nu prea e incantat e normal toata lumea trage la tara lui!

Bine eu va las ca ma pregatesc sa vad pe bebe meu ,mergem la Bucuresti la ecografie si control si trebe sa fiu frumoasa ,nu stiu de fiecare data ma arangez asa parca ma si vede bebe !!

Va pup pe toate......

Gwendoline poze noi

Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si insarsinata 21 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

absolut de acord.
cu toate cele de mai sus.

ma duc sa spal puntea

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Deci, v-am gasit dimineata incolonate...
Una cu mopu, alta care spala puntea, alta care umfla veste de salvare, aloooo, alea responsabile cu potoalele, pe unde sunteti???

Si pentru ca toata noaptea, am cugetat, iaca de ce mi-era dor...
Mi-e dor de niste ,zambaretze de-o ,supa de pui de-o ,fotomodeala de-o ,lamaie, de-un echipaj complet in Mall, de-un Hai noroc, si-o gustare de club 21, de-o Taverna, cu baloane.

asadar,

va propun o intalnire, mult dorita si asteptata, ca o cafea, un suc, o bere, o pizza, ce vreti voi...vineri, 31 octombrie( sa nu va chem sambata, de ziua mortilor:)), ora 18, la Mall.

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

buey dementoooo, trebuia sa-mi lasi mie placerea sa fac invitatia asta ...nu de ziua mortilor evident
toate ca toate, da cred ca merg sa-mi trantesc doo oo in tigaie, m-ai terminat cu meniul ala a lui Ana de la intalneala

+6

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Si eu vreau sa vin!!

Gwendoline poze noi

Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si insarsinata 21 saptamani

Mergi la inceput

Asa, pentru toante ca mine... care au uitat...vineri, in 31, la intalnire, sarbatorim o Fotomodeala...daaaa? s-a intels, daaaaaa?
Prezenta obligatorie...
am zis...

Maria, calmooo, ca nu am scris cu litere de 6, numa cu d-alea mici...

Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Dorisake, tu ai propus odata ca la urmatorul carnaval sa avem transmisie live, acu ca avem pile sus puse la realitatea poate ne aranjeaza Dani cu ceva sa fie si fetele de departe cu noi, hmm, ce zici Dani?!
io fac invitatiune, da' propun un targ...numai cine sa baga la salvat salupa sa s-o muncit fata asta si-o scos de la naftaluna finetzuri in toiul noptii si in schimb ce?! sar cam putine marinarese sa impinga de vasle, hai cu tata...hai cu tata! Sus!
putine vasle si porma merem la un brifcord toate gramada, de ce nu si la o discoteca, ha?!

+6

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Da, da, la dicoteca...

Fug sa-mi cumpar fusta mini, ca n-am...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Bash ca finetzuri de la naftalina, nici nu se putea descrie mai bine...avem comori...de nepretuit...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Si io vreau ,da macar sa va vad, danke Simonic , ce a-si manca o portie de mamaliga din-aia Banateana de la club 21 si o bere neagra .
Deci actiunea Salon se pune pe roate,am inregistrat cererea astept detalii telefonice acuma,probabil se va face o comisie vor veni acasa sa vada ce si cum,Helmut s-a pus pe roate sau pe skate (ce vreti voi) a spus ca azi mergem sa luam ce mai trebuie in camera,se apuca de renovat,dar......... am aflat ca de la anul va deschide un capret un salon de manichiura si pedichiura la noi in sat,dar na avantaj ca eu sunt prima si daca imi fac eu niste cliente sa-mi sufle apoi kile de pene,cel putin asa vreau sa cred,numai pic in deriva ca numai e loc,de azi lupt,egal ca e sau nu locul meu aici,egal ca sunt sau nu fericita in casnicie,trebuie sa fiu in viata fericita,pentru copiii mei o mama buna,de azi incep Rugaciunile Sf.Anton de Padova,care m-au mai ajutat odata in viata sa iau o decizie buna atunci cand am divortat de primul sot.
Mie ce job imi dati in ,ma lasati la bucatarie pleaseeeeeeee .
Dariana du-te tu draga la Bucuresti sa vezi de bebe si ne pove si noua apoi daca e totul oke la voi ,eu sunt de 5 ani printre straini dar m-asi intoarce oricand acasa,nu dau Cimisoara pre nimic in lume .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput