Timisoara, Impreuna! ( 123 )
Raspunsuri - Pagina 11
silvana75 spune:
Deya, excelenta piesa
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
Doris-Alina spune:
Astia-s ochii lu Popica...
Asteptati Sarbatorile? va e dor de-o ninsoare?
ia ascultati...si priviti...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
silvana75 spune:
dedicatie pentru Laura si va rog io ascultati vioara de inceput
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
deya spune:
Au Doris cum ai ginit tu..........de fapt asta am primit-o de la el...cand l-o apucat odata doru de mine.......ii place Holograf
anda spune:
Neatza fetele,
neatza Ela, io-s prin zona, pun de cafea
we fain.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
danitin spune:
Neatza fetelor, si eu scurtutz prin zona, cam am de lucru dar tot fur eu cateva ore pentru familion. vreau sa scot Spiridusul pe undeva pe afara, se ne bucuram de ziua asta frumoasa si ca suntem toti sanatosi. La lucru ma cam complexeaza putin colegii de la Bucuresti, cu TIR-ul lor de experienta si cunostinte in domeniu, fata de bocelutza mea dar ... sper sa fac fatza.
Si o meodie, asa, dupa gustul meu....
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
ela03 spune:
Danitin, pe mine au tot incercat sa ma complexeze ba un psiholog, ba altul, asa incat m-am ambitionat sa-mi dau licenta in psihologie. Trebuie doar sa dau niste diferente, am inteles ca dureaza un an, maxim doi.
O zi frumoasa va doresc.