FIV in Austria cap ( 7)-Germania cap (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Salutare fetelor

Fireyes, te asteptam cu vesti bune.
Iyoana, succes pe drumul ales.

Multumesc fetelor pentru gandurile bune.
Eu m-am linistit ca am cumparat Gonalul ieri. Efecte secundare majore nu am, doar sunt foarte somnoroasa si am un fel de...sictir. Care alterneaza cu stari de euforie . Nu-mi vine sa cred ca sambata plec spre o noua incercare, si cum zicea cineva pe aici, nu am asteptari nici pozitive, nici negative. Ma refer la rezultatul final, ca nu ma astept sa am probleme cu ovocitele sau embrionii. Sper ca macar sa fie ca o vacanta saptamana viitoare si sa reusim sa ne relaxam.

Va pup si sa Domnul cat mai multe reusite!
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombonique spune:

Drum bun si multa bafta Arina!
Sa va intoarceti "mai multi"!

Bq 12+

Mergi la inceput

Asa sa fie Bombonique cu burtique
Pisix, tu tot sambata pleci, nu? Tu o sa ai internet acolo? Eu nu stiu sigur daca au conexiune internet unde o sa stam, dar ne sms-usim.
Fetelor, eu cred ca e foarte important ca dupa ET sa stam o zi sa ne relaxam, adica in pat, si nu sa plecam la drum direct. Eu la FIV-ul de la Polisano nu am stat decat vreo 10 min in rezerva intr-o agitatie maxima ca nu stiam ce sa fac mai intai, sa ma imbrac sau sa stau un pic intinsa. Si apoi am plecat imediat la Valcea.

Va pup
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Arina draguta gandestete la acest fiv ca la o vacanta si totul va fi bine.
Eu una am zis la aproape toata lumea ca ma duc in vacanta. Nu am zis ca merg sa fac fiv.
Chiar m-am convins pe mine ca merg in vacanta si abia astept pt ca de 2 ani nu am mai avut o vacanta.
Asa ca daca dupa vacanta asta mult asteptata mai raman si gravida atunci toate bune si frumoase.
Asa ca nu va mai ganditi ca mergeti sa faceti fiv nu va mai ganditi la ovocite gigei si alte alea ci ganditiva ca mergem toate in vacanta intr-o tara frumoasa unde ai ce vedea mergem la shoping chestii din astea relaxante.
eu abia astept sa fiu cu sotul meu sa ne plimbam ca doi porumbei pe strazile Vienei.
Sper sa nu imi treaca starea asta si sa nu ma apuce si pe mine crizele.
Mama ce logoree am vorba Kitei.
hai pup toate fetele

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Elenada, eu n-am spus decat parintilor mei ca facem FIV. ATAT. Nu am chef de tot felul de comentarii si energii negative!!
Si daca o sa reusesc (Doamne Ajuta-ne pe toate!) nici nu o sa spun ca am reusit prin FIV. Decat celor catorva prietene ale mele la care chiar tin!
Si eu sper sa fie ca o vacanta, mai ales ca bani pt revelion undeva afara nu se mai pune problema. Daca n-ar fi anestezia asta la punctie, ar fi chiar super. Dar ma stresseaza rau tampenia aia...asa am fost si data trecuta.

Pupici
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Fetelor ma bag si eu in seama cu voi ca tot vorbiti despre Fiv-uri pe alte meleaguri.
Eu voi face in Spania si intr.adevar IVI Valencia e cea mai buna clinica de aici. Iyoana bafta multa!
Eu nu fac la IVI desi au si in Madrid centru. Azi ma duc la clinica sper sa incep inhibarea pt ca sunt de 2 luni pe AC datorita unui chist.

Hepilica imi pare foarte rau, totusi au fost fete cu sangerare si gravidute. Tin pumnii sa fie bine.

Pup pe toate

Mergi la inceput

Arina nu trebuie sa iti fie frica de anestezie. sunt periculoase cand sunt facute de niste incompetenti ceea ce nu cred ca e cazul cand vb de Austria.
Asa ca relax.
La histeroscopie tie ti-au facut anestezie?
Blansche mult bafta

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

draga Blanche25, la mine nu e "o sangerare". deja ori e CM (habar n-am daca se poate sa fie CM in perioada asta atat de repede...voi stiti?), ori e ceva rau, rau.

asa ca nu ma imbat cu apa rece. aproape ca nici nu m-as mai duce sa fac beta.

succes tuturor. intr-adevat veti avea o vacanta super. asa a fost si la mine. totul a fost un vis frumos de care imi voi aminti tot timpul cu drag.

h.

Mergi la inceput

Elenada, mi-au facut anestezie locala. Nu pot sa zic ca a avut mare efect, ca tot am simtit, dar ti-am zis, e OK, un pic mai tare ca la ciclu. Dupa histero o sa stai in rezerva pana iti revii, o sa tot vina o asistenta pe la tine sa vada ce faci si daca mai ai dureri, iti va face o injectie. Sa ceri daca te doare ceva ca sunt f de treaba. Mie mi-a placut tare de asistenta de acolo, o femeie in varsta.
Blanche25, iti doresc mult succes!

Arina

Mergi la inceput

Pai ar fi bine sa nu ma doara ca eu plec direct in team building.
Daca ma duc pe la 8 acolo oare pana la 12 sunt gata.

Mergi la inceput