Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (107)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Pai vezi si cica nu te ajuta sotul. Eu numa singura am fost la vaccin.Cred ca el ar plange mai tare ca Daria.

mda, noi doar impreuna am fost. la capitolul asta e mai tare. a avut si "curajul" sa-l decaloteze(partial) pe andrei. mie mi se facea rau instant......

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ne-am intors si noi de la cumparaturi,deci m-am enervat foarte tare...dupa ce ca statusem o juma de ora la coada,ajung la casa si duamna se hlizea cu o colega de numa...vai ce m-am nervozat,nu mai zic ca imi arunca si produsele...i-am spus si eu ca am asteptat-o juma de ora sa ma astepte si ea pe mine...ce dura am fost,dar nu cuvintele au fost dure ci tonul,hi,hi

mychidutza,ma indoiesc ca daca ar fii vorba de copii lor ar face ceva,dar cine stie,,,dar oare ele nu au trecut prin ce trecem noi,oare nu se gandesc ca sunt medicamente care pot face mai mult rau,oare,oare...a mea cred ca e panicata caci imi cere la consultatie 50 ron si se gandeste ca trebuie sa aiba rezulatate ca sa-si justifice suma.

carlav,voiam sa te intreb,de unde iei lapte de capra..nu as vrea d ela tarani,nu am incredere...am luat lapte de vaca si am ajuns acasa iar cand l-am pus la fiert s-a taiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Sincer si mie mi-ar fi frica sa-l trag asa de putica.

Ioana sunt super gingasi cum se joaca amandoi. Rasul ala cristalin te face fericit indiferent cum ai fi.

Nonna ti-am admirat si eu flacaii. F frumosi. Si ei si tu.

Eu ma simt cam franta. Am fost astazi afara 2 ore dimineata si 3 adupa amiaza. Ma cam oboseste cand iesim de doua ori pe zi.
Andicule multumesc mult. CE sa zic?!! Daria e un copil 'cuminte' asa, in mare. In casa ne jucam amandoua f frumos, doarme toata noaptea la ea in camera, adoarme singura.... insa are o mare 'problema'. In parc vrea toate jucariile. II tot spun ca nu tot ce-i pe lumea asta i se cuvine, ca jucaria x e a altui bebelus care plange daca i-o luam, bla, bla. DEocamdata nu tine dar sper sa fie o faza trecatoare. Eu ies afara cu o groaza de jucarii dupa mine: roata de impins, lopatica, masinutza cu sfoara de tras, papusica, carticica... insa astazi i-a picat pe un carucior de papusi. Asa ca maine il trec si pe asta pe lista. A plans mititica de ziceai ca sfarseste lumea. Nu imi place sa luam jucariile altor copii cand acestia nu le dau. DAca sunt darnici si accepta alta la schimb de la dAria pana isi face ea damblaua o las insa nu toti copii ii fac ei moftul. Normal. Oricum privesc si partea buna a lucrurilor ca daca se duce sa ia ceva de la alt copil ii intinde intai ce are ea in mana. Ii mituieste, la unii tine, la altii nu. Asta nu intelege ea - de ce nu vor toti?

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Dana si eu sper sa fie o faza care trece repede, ca si Lori face la fel. Tot asa incearca sa ne mituiasca si pe noi cand vrea ceva ce nu trebuie sa fie in manutele ei Dar daca as judeca dupa finutul meu (aproape 3 ani) si alti copii de prin parc, trebuie sa ne inarmam cu rabdare multa.

Timi si eu folosesc apa plata nefiarta, o incalzesc doar pt bibe sau altele.

Musso imi place sa citesc postarile tale

Tzontzonica mea Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Solutia e sa le facem un frate/ o sora sa se invete sa imparta. Nu-mi place sa iasa egoista. Acum exagerez si eu ca nu e musai sa fie asa. E inca mica. Din ce am mai citit am inteles ca pe la 2 ani devin mai darnici, adica inteleg mai multe si ii poti explica altfel. Tot repetandu-i cred ca se va prinde si ea. Ideea e ca ea e darnica insa pretinde acelasi lucru de la toti, oricand, oricum vrea ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

lorinaoo1 multumesc pt raspuns. Mie aici mi se pare mult mai gustoasa apa de la robinet decat cea de cumparat plus ca nu ramane atata clcar pe pahar dupa cea d ela robinet.

Sun necajita ca sufera Sophie foarte tare din cauza dintilor si tare mi-e ca mai tine mult si bine pana ies. Doua nopti la rand mai mult a plans decat a dormit si are cearcane la ochi. Febra i-a urcat acuma seara la 37.7 iar poponetul ei e foarte iritat, nu mai face fata nici crema minune de la dr, plus ca mi se rupe sufletul cand vad cum plange si-i tremura piciorusele cand o curat. De papat vad ca papa bine dar nu mai e incantata de lapte, decat daca e cu cereale. Seara mai nou cu chiu cu vai bea 50 de ml. Azi i-am dat lapte cu mult inainte de-a merge la nani in speranta ca poate bea mai mult...aiurea...m-am agitat degeaba sa-i dau si din sticla, si din pahar, si din bolul ei doar doar bea macar 150 ml. De fapt nu m-am agitat degeaba ca doar mi-am facut mai mult de lucru , sa spal vase La 8 fara un fert am pus-o in pat i-am dat eticheta de la paturica si am acoperit-o cu plapumioara, am iesit din camera si a adormit fata cuminte (nici nu ma mir ca-i rupta) da daca continua tot asa o sa renunt sa-i dau lapte cand o pun in pat.

Somn usor, pe noi iar ne asteapta o noapte grea...dar cat ne da fata pauze la somn va facem cafa sa aveti pe dimineata

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh
Ideea e ca ea e darnica insa pretinde acelasi lucru de la toti, oricand, oricum vrea ea.

Mi se pare normal! Daria

Mergi la inceput

Timi, Daria s-a iritat un pic pe putica si dr mi-a zis sa-i dau cu violet de gentiana, sa o las in funduletul gol mai mult, sa o spal dupa ce face kk si sa o usuc un pic cu feonul. Acum nu stiu daca e buna si la poponet insa cred ca rau nu are ce sa-i faca. Pana la urma e dezinfectant si usuca bubitele.
Ma intristez cand aud ca sufera asa. Poate ies mai repede maselutele sa nu mai doara.

Mergi la inceput

Dana si eu o las cat pot in funduletul gol dar in cele 3 zile cat e la cresa e tot infofolita in pampers, body, cirapei cu chilot sau pantaloni. Acum urmeaza 4 zile cand e acasa si va defila mai mult cu poponeata la vedere. De fiecare data cand ii ies dintisori are mai multe scaune si se irita la funduletz. Ah si nu folosesc servetele umede ci doar vata si apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Aceeasi parere o am si despre suplimentele de calciu si fier date "dupa urechea doctorului", fara analize. La fel cred si despre vitaminele care "se dau" in timpul sarcinii. Parerea mea .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Idem, adevarul e ca eu in sarcina, desi am incercat nu am reusit sa consum decat un tub de materna. dar zau ca am incercat sa iau mai mult, inca mai am vreo 2 tuburi prin casa. Astept sa le folosesc la urmatoarea sarcina.

Siropul de ceapa il fac asa: pun in ibric o ceapa spalata si taiata, cateva nuci spalate si sparte dar le pun cu totul si vreo 2 lingurite de zahar. Umplu cu apa si dau la fiert unde las pana scade la mai putin de jumate. Are consistenta destul de groasa, de asta ii zic sirop. E foarte bun, si mie imi place mult si vad ca si Matei e ok cu el. Ala de ridiche e si mai bun insa. Tai ridichea in 2, scot miezul, pun miere si las cateva ore.

Eu sunt disperata ca nu mai apuc sa fac nimic. Matei vrea toata ziua atentie, ceea ce e si normal si ii dau dreptate dar cum spuneam in alt capitol, am ajuns sa-mi doresc sa spal vasele sau sa dau cu matura! sniif

fianna cu printisorul Matei

http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731

Mergi la inceput