Tulcence ?9

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna dragele mele tulcence

Ma bucur ca sunteti bine cu toate

Eu nu ma simt prea bine am fost la dr , acum sunt cu tratament , mi-a gasit tensiunea mare 14,8 , mi-a zis ca am sindrom premenstrual , am toate siptomele posibile : dureri de cap , ameteli , greata , dureri de burta etc.
Mi-a dat sa iau Nefrix fiindca acesta imi scoate apa din organsim , retin apa in organism si asta este rau fiindca duce la cresterea tensiunii.Tin si regim alimentar si beau si ceai cee ce nu-mi place mie deloc : ceai (bleahhh) .
Mi-e tare dor de voi sa ne mai intalnim dara cum stiu ca ets egreu fiindca unele dintre voi munciti , iar afara este destul de rece.
Gabi , Arissa servici usor va doresc si pupici pt prichindei
Mirell@ un pupic mare de la noi si sa fiti sanatosi
mirelaionut incepem galeria pentru bebe ?? `
Silvia mai da-ne un semn de viata ca sa stim ca sunteti bine , va pupam si aveti grija de voi
Moruna sper ca sunteti bine .
Miginuk unde esti , nu ai mai scris de mult si nici Aurora ??? Laura ???

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

AMR 30 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Buna, fetele!Eu sunt la Bucuresti, stau la o prietena de 2 saptamani aproape, vineri sau sambata imi va face dna dr. cezariana, mai am putin...Dany, mersi de galerie, mai bine pui o pila la sotul tau sa se roage pt noi..., inca nu am intrat in febra emotiilor, dar cred ca vineri dimineata o sa ma apuce...

E o nebunie in orasul asta, e super aglomerat, am reusit sa mergem la o piesa de teatru (comedie) f. draguta, am fost si la Platza Mall la un film 3D, merita banii,m-am intalnit cu prietenele mele a fost ca o mini-vacanta pt mine, presimt ca ma asteapta ceva mai solicitant, dar in acelasi timp frumos...

Fetele, sa-mi tineti pumnii, o sa intru cand o sa ajung la Tulcea sa va dau vestea cea mare, sper sa ne ofere D-zeu si noua o Craciunita frumoasa si sanatoasa...Sarbatori cu bine si multa sanatate la mamici si copii!

http://community.webshots.com/album/556405542tNlPgV
http://community.webshots.com/album/562770165NDJGai http://community.webshots.com/album/562770166RIDySq

Mergi la inceput

ooo Mirelaionut sa-ti ajute Dumnezeu sa nasti cu bine si sa veniti sanatosi toti 3 acasa

Deci galeria este activata nastere usoara si bebe sanatos si cuminte

gabi draga mea tin sa te anunt ca maine ma duc la shopinguiala la CT , am sa ma gnadesc al tine , promit stiu ca noua ne place tare mult sa ne plimbarim
Restul fetelor unde sunteti de nu mai scrieti ????

danybv

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

salut ! Mirela ,nastere usoara si te asteptam .Poate primesti si punguta anul asta cine stie.
Eu sunt acasa in concediu si e atat de bine ,am timp sa citesc fara sa ma uit la ceas.Am sa intru si eu in febra cumparaturilor dar mai tarziu un pic ,deocamdata ma odihnesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Salut!
mirela sa ai o nastere super usoara si o refacere asemeni. Bb sa fie sanatos si mancacios ( bebelina)
pupici, te asteptam sa ne impartasesti din trairile de dupa
danybv te invidiez.... Sper sa mergem si noi sambata pe la C-ta dar n-o sa fie prea ok pt ca trebuie sa-l luam si pe Albert si stii cum e cu copiii!
Maine avem petrecere de craciun la Delta cu colegii de serviciu ca altfel as fi mers si eu la c-ta cu cumatra (ea se duce tot pe la magazine)
va pup pe toate si va doresc o zi excelenta

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

buna

Mirela , nastere usoara si multa sanatate!

Vreau sa va zic ca aseara am primit vestea cea mare...... a fost cumnatica la ecograf si nu i-a zis ce are(fetita sau baiat) ci i-au zis ca O SA AIBA GENENI.. Asa de mult ma bucur ca mereu mi-am dorit gemeni. Cred ca o sa fiu mereu pe la ea dupa ce naste - iunie 2009.

Noi suntem bine... sanatosi si voiosi. Asteptam sarbatorile de iarna, dar vrem sa si ninga un pic ca nu-s conturate sarbatorile fara zapada.

Sarbatori fericite!

Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca)
............................................................................
Mirell@ mammy lui Teo 1 an si 8 luni 02.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

v-am cautat ceva timp pana sa va gasesc .....nu ghiceam cuvantul cheie pentru a cauta in subiecte...
Pentru urmatoarele 6 luni vom locui in Tulcea, noi fiind din Constanta, de aceea va rog sa imi recomandati si mie un medic de familie bun care sa fie si pediatru.
Noi avem 4 luni si cateva saptamani si aici mai multe poze ca sa ne cunoasteti mai bine.http://community.webshots.com/user/veronica1609

asteptam informatiile...

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

salut fetelor!
bine ai venit mocutza!
ce mai faceti?sper ca sunteti bine cu toate!
mirela iti tin pumnii si sper ca totul sa fie bine si sa primesti cel mai tare cadou de craciun!
noi suntem ok.de abia astept sa vina ajunul sa impodobesc bradutul si craciunul sa primim cadourile.andrei este tare nezdravan...se taraie peste tot cu o viteza de neimaginat,trage tot ce apca si se ridica deja la marginea canapelei in picioare daca vede ceva iteresant acolo.cand este suparat sau vrea in brate face ma ma ma ma ma ma plin de jale...inclusiv lui ta-su cand vrea in brate se agata de pantalonii lui si face asa.singura chestie nasoala e ca inca ma trezeste de 4 ori pe noapte sa manancesi eu sunt cam buimaca de somn.
va pup pe toate si astept vesti de la voi!!

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei

Mergi la inceput

buna fetelor

Activez galeria pentru mirelaionut nastere usoara si te asteptam cu bine acasa
Silvia sarcina usoara si te rog mai da si tu un semn de viata sper ca esti bine
Gabi drum bun la CT si shopinguiala placuta aveti grija de voi
Mirell@ wwwooww ce veste frumoasa , felicitari cumnatei tale
mocutza bine-ai venit la Tulcea si sedere placuta , din pacate eu nu prea pot sa te ajut cu recomandarea de doctori , fetele care sunt de aici din Tulcea stiu mai bine , poate te vor ajuta ele
Eu d ecand am venit la Tulcea am schimbat 3 medici deci nu stiu ce sa zic .
Noi pentru copii avem dr pediatru separat si medic de familie separat Din cate am auzit eu de la fete un dr pediatru bune este dr Coman
Asteapta si vezi ce-ti recomanda fetele.
V-am vazut pozele sunteti o familie tare frumoasa , sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea .Poate reusim sa ne cunoastem daca tot stai la Tulcea 6 luni de zile
Moruna ma bucur ca sunteti bine .

Noi nu avem noutati prea multe , am reusit sa mai iesim afara , am fost in parcul personalitatilor am scos poze , am sa le pun pe forum dar trebuie sa le descarc .
Azi impodobim si noi bradutul , abia astept sa vad cum va reactiona Maria .
Sunt putin cam deprimata fiindca se apropie sarbatorile si asa de greu imi este ca nu sunt si eu cu familia mea , mai ales ca azi vine in tara si fratele meu , a venit de la tara si bunica mea deci ei vor fi toti de sarbatori iar eu aici la Tulcea
Va doresc numai bine si incerc sa revin mai spre seara sa pun pozele

danybv

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Buna mamici,
Am gasit medic.....Doamna Cobzariu.......profesionista intr-adevar....si medic de familie dna Batog ..care este foarte draguta si se poarta extraordinar cu bebelusii.

DANIBV am fost si noi ieri afara de la 11 la 4 am stat.O sa ajungem prin parcul personalitatilor dar astazi e cumplit afara.Imi pare rau ca e numai un parc aici....Chiar ma oftic...Oricum e destul de aproape ca noi stam pe victoriei.Poate ne vedem zilele urmatoare in parc.

Din pacate va trebui sa amanam cu mult vaccinul de 4 luni .....pana nu mai are nimic andreea...
Va las ca deja maraie ca nu ma vede..

mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008

Mergi la inceput