Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (119)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Adra, pupici speciali Evei de la surioara Ilana! Sa va creasca mare fata si sa va bucurati mereu de ea!
Stii ce ma gandeam? Ca Ilana e cu jumatate de ora mai mare pentru ca Eva si mami ei ne-au cedat locul in sala de operatie

Noi o sa facem ceva petrecere micuta de mot, probabil la restaurant, ca nu ma tin nervii sa am atata lume in casa...plus ca pitica n-ar mai avea spatiu de manevra suficient Momentan cautam un restaurant decent si nu f. scump...Apropo de scump, am auzit la radio de dimineata ca de la 1 ian. 2009 intra legea cu 85% din salariu pt mamici Ce ziceti? Cine se baga?

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

eu ma bag ,85% e ceva

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

creem in Tm cica inscrierile se fac in ianuarie la cresele de stat bune, dar astea au program pana la 16:30... Exista si crese private ... dar scorul edestul de ridicat, mai ales la 2!

eu vreau sa le fac torturi diferite.. dar n-am inac prea multe idei..

mie nu-mi raspunde nimeni la intrebari????

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Pussi eu am o cana cu cioc acasa si Maria nu o suporta ,o tine pana nu ma uit la ea si pe urma o arunca.
De scaune de masina nu stiu ce sa iti spun ca nu sunt prea informata si de vaccin si eu am aceasi problema .acum nu stiu ce sa ii fac ca tot Infanrix am facut si dr de fam spunea sa il facem pe cel gratuit ca are nu stiu ce picaturi suplimentare.

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Neata!
Dorim LA MULTI ANI frumosi si sanatosi bebelusilor sarbatoriti astazi! In curand nu le vom mai spune “bebelusi”…Sunt putin nostalgica, recunosc!...Abia acum cred ca inteleg ce simte un parinte atunci cand spune “Tot copilul meu o sa fii si cand o sa ai 40!”…Nu cred ca voi inceta vreodata sa-mi vad fata asa cum am vazut-o in aceste 11 luni, crescand sub ochii mei...
Si pentru ca se apropie aniversarea de 1 anisor, am si eu o intrebare? Voi ce cadou luati pentru cei mici? Eu ma gandeam la o masuta din aceea interactiva, desi numai aia mai lipseste din peisajul sufrageriei noastre...Dar de cate ori ma mai impiedic de o jucarie, imi amintesc cu nostalgie cum visam cu sotul ca intr-o zi o sa avem casa plina de jucarii imprastiate care-ncotro si un bebe care sa misune printre picioarele noastre...Uite ca am ajuns si la momentul asta!...Ilana se tine din ce in ce mai bine pe picioruse, nu vrea sa stea deloc...ne ia de mana si ne arata unde vrea sa mearga. Singura nu merge inca, desi ieri s-a ridica singurica si a facut doi pasi...iubita mica!...

Andreea, la voi e urat afara? Ce ciudat!...In Bucuresti e o zi superba insorita...Va trimitem si voua putin soare...

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

Adela, mersi de soare...deja m-am incalzit...

ma apuca si pe mine nostalgia!!! copiii nostri fac 1 anisor!!!!!!!!! uauuuuuuuu....ce-a mai trecut vremea...

si adela, ca tot vorbeai de jucarii... uite ce ma bate gandul sa-i iau... o sa zica tati ca-s nebuna, tot cumpar si nu ma mai opresc...

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid=45363&pcat=gobabygo

sa aveti o zi superba!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Pussi, noi bem cu canita cu pai de ceva vreme, cea cu cioc n-o mai vrea.
Eu am un scaun de masin ade la chico, primit, e e cel mai stralucit, dar e bun si confortabil pentru matza mea.
De tortulet nu stiu ce sa zic, ca n-am idei nici pentru unul dar pentru doua...poate intra Miha si iti da ceva idei ca ea le are cu prajitureala.

Ellis...si eu m-am speriat ...ca vreau neaparat la cresa din cartier...se pare ca sunt multi copii care vor fi dati la cresa.Desi mi se strange inima cand ma gandesc, n-o sa am incotro. Pussi la noi nu sunt crese particulare, doar gradinite si nu-ti primesc copilul asa de mic acolo.

Legea aia cu 85% se aplica si pentru noi? sau doar pentru cele care nasc de la 1 ianuarie?

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

buna dimineata,

am cam disparut in ceata.... dupa o cadere nervoasa a subsemnatei in urma cu 10 zile, ca eu nu mai pot singura, tati ne-a impachetat pe toate trei si ne-a dus la bunici. Tustele s-au adaptat foarte bine, le place la maxim, dorm mai mult decat in TM si papa mult mai bine mancarea solida, cam ce manacam noi, mai putin fasole si varza... cu laptele e nasol la Ana(numai dimineata cam 180 ml). Eu, super faza sa ai ajutor, dimineata dorm pana la 9 ... ca bunicii le dau laptele, bunica face papa, eu doar stau cu ele, spal si calc... o sa mai stam pana ala finalul lui oct.

De mers singure tot nu merg. Ana tot are momente cand o loveste pe Elena. Cand ii explic ca nu-i bine ce face, ea rade...

As vrea sa le cumpar scaune le masina, ca in scoici sunt cam inghesuite... n-am studiat piata, dar am auzit ca sunt niste scaunele MINIBLU.. la magazinele Miniblu cu pret intre 200-300 RON. Stiti ceva de ele? Voi ce-mi recomandati? Cele de la Iglesina nu pot sa le cumpar... sunt peste 600 Ron /bucata.

Ce cana cu cioc folositi? Tustele le au pe cele de la Avent si se tot ineaca cu ele asa ca mi-e frica sa le dau din cana normala...

De vaccin ce stiti? a inceput sa apara din nou in farmaci? Noi am facut INfarix....

ankule va spunem acum LA MULTI ANI RAULITO!!! ca nu stiu daca mai apuc sa intru.

ramo, eladea nici noi n-o sa taiem motul.. ca nu avem ce, in Ardeal nu e obiceiul asta si nici nasele nu stiu. Oricum eu cu tati am zis ca de ziua lor le ducem la Szeged... ca acolo a inceput totul.

ellis La multi ani!!! scuze de intarziere! capul sus ca viata merge inainte!

va pup

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

draga de tine.... imi imaginez ce greu iti e... eu cu unul si cateodata imi vine sa-mi iau campii... va pupam!

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Creem, de turta o sa fim doar noi si nasii, adica ziua fetei e vineri, invit niste pitici acasa, fac ceva bun pentru ei (inca nu stiu ce), sambata vin nasii, mergem cu ei la restaurant si cu sarbatorita, ca nu avem unde sa o lasam, iar duminica e mare party la capitala.

Pussi, Eva are o canuta no name, cu cioc moale si supapa. Mai are ea si altele, cu cioc tare, cu pai, fara supapa dar p-aia o prefera. Scaun de masina, noi am luat Inglesina, am dat vreo 700 pe el, ideea este ca trebuie sa implineasca niste norme de siguranta. Mie mi-ar fi placut un scaun care sa se poata monta cu spatele (asa este cel mai sigur pentru copil sa calatoreasca) si o masina cu isofix. Daca nu e, nu e! Cred ca Alina are un scaun bun de masina.

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Eladeea, e super jucaria....o iei direct de pe site-ul ala?

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creem

Legea aia cu 85% se aplica si pentru noi? sau doar pentru cele care nasc de la 1 ianuarie?

Poze Maria Sofia

pai ptr noi dar la tura 2 de bebelusi

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creem

Multumesc de raspunsuri...ce prompte sunteti, fetelor
Deci pana la urma oricum se taia si din par la fete....inseamna ca baietii raman dezavantajati ca ei n-au turta

E simplu....cheful de dupa e mai complicat, ca tre sa gatesc de restaurant nu mai avem bani, din pacate.
Voi pe unde serbati...acasa, sau la restaurant?

Poze Maria Sofia

noi serbam impreuna ziua lui si ziua mea... intr-o zi cu familia, in alta zi cu prietenii si copilasii lor... la ceva restaurant cred sau la vreun loc de joaca dragut in mall,trebuie sa caut, inca nu stiu...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput