Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

salutare mamicilor!
sunt si eu in 21 sapt si ma simt excelent, imi ocup timpul liber citind din experientele celorlalte mame. Tot ma documentez despre doctori mai ales si apoi spitale, deoarece fiind din provincie, Targoviste, as alege Bucuresti, dar inca nu stiu sigur sa vedem la 4d la Dr Albu (spital Giulesti)ce imi recomanda.
Intrebare: de unde se achizitioneaza carnetul de gravide? de la med de familie? eu l-am download-at de pe net.care e procedura exact?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Billy eu zic sa ne facem cuscre! Si asa treci prin Botosani din cand in cand.........

27+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

ia te uita cum apar primele cupluri la odiseea noastraaaa ....
dar prima data sa-si dea si Billy acordul

Jasmi 22+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Bine, pe Cristi o pasuim pt ca ajuta economia. Insa pe unde sunt celelalte burtici? Nici pe Selene nu am prea mai vazut-o si nici pe Porumbita

Bee24+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

'Neata, fetelor!

Aseara, pe banda de stiri de la Realitatea TV, am citit: "Indemnizatia pentru cresterea copilului va fi de 85% din media veniturilor brute pe ultimele 12 luni".

Cand "va fi", nu stiu.

CADIA, super poze! Eu nu merg pe jos, ca nu prea pot, n-am iesit din casa de-o saptamana, cred, cum merg putin, ma doare spatele, salele, coastele... Mi s-a deformat coloana din cauza burtii, eu oricum am avut probleme cu coloana cand eram in liceu... Si de dormit, dorm cu o perna mare la spate si mai mult in fund decat intinsa...

Da' chiar, roxanaz de ce a disparut asa brusc? Si Ledi? Si tuchi? Si cris30?

IRINA.C, zi prima zi a ultimei menstruatii, ca-ti calculez eu saptamanile.

Fetelor, trebuie sa facem vaccinul antitetanos?

cu Daria Nandini

AMR 12 saptamani

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

MVB, faine pozici!
Toate miresele sunt frumoase!

Si mai ales toate gravidele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

'Neata, fetelor!

Aseara, pe banda de stiri de la Realitatea TV, am citit: "Indemnizatia pentru cresterea copilului va fi de 85% din media veniturilor brute pe ultimele 12 luni".

Cand "va fi", nu stiu.

CADIA, super poze! Eu nu merg pe jos, ca nu prea pot, n-am iesit din casa de-o saptamana, cred, cum merg putin, ma doare spatele, salele, coastele... Mi s-a deformat coloana din cauza burtii, eu oricum am avut probleme cu coloana cand eram in liceu... Si de dormit, dorm cu o perna mare la spate si mai mult in fund decat intinsa...

Da' chiar, roxanaz de ce a disparut asa brusc? Si Ledi? Si tuchi? Si cris30?

IRINA.C, zi prima zi a ultimei menstruatii, ca-ti calculez eu saptamanile.

Fetelor, trebuie sa facem vaccinul antitetanos?

cu Daria Nandini

AMR 12 saptamani

SELENE, CICA MAINE SE VOTEAZA SAU....NU LEGEA CU CEI 85%, ASTA DACA AM INTELES EU BINE

24+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Maine e votul final in camera decizionala, insa nu cred sa fie surprize neplacute pt ca Guvernul prin ministerul de resort sustine aceasta initiativa. De asemenea, e in prag de alegeri...Dupa vot, urmeaza promulgarea iar apoi intrarea in vigoare si aplicarea din 01.01.2009.

Nu am citit inca proiectul, dar ma intreb daca noi intram in prenatal in decembrie, legea ni se va aplica. O fi vorba si despre indemnizatia pt cele 126 zile sau pentru indemnizatia care se platea dupa trecerea celor 126 zile. Citesc si va spun.

Bee24+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Neata burtici!
Ma bucur sa vad ca toata lumea e ok. Ma ingrijoreaza insa Roxana si Ledi. Ce fac oare fetele astea???? AAAALLLLOOOOOO!!!!!
Si eu ma tot minunez de ieri de noua lege, sa dea Doamne Doamne sa se adopte!!! Daca e asa, urmatoru copil tot in an electoral il fac!! :))
noi am avut o gramada de treaba saptamana trecuta, iar in weekend am fost in timbilding :)). ne-am destrbalat un pic, ne-am culcat cam tarziu, iar duminica eram rupti. ne-am culcat duminica seara la 8:30 si ne-am trezit luni la 8! Da' macar ne-am refacut fortele!
Si eu eram cam sceptica la capitolul miscare, dar sambata am fost in "excursie" cu ai mei colegi de la pensiunea la care stateam pana in statiune si inapoi - 8 km in total (calculat dupa bornele kilometrice!!!) si m-am simtit foarte bine! Ce m-a incurajat cel mai mult a fost faptul ca am rezistat chiar fara probleme asa ca mi-am propus ca de acum in fiecare zi sa facem miscare! Am luat foarte multe kilograme si sincer n-as vrea sa clachez fizic cand mi-o fi lumea mai draga! (adica la nascut :)) ). Eu nu obisnuiam sa fiu un om sedentar, aveam o viata chiar activa (din toate punctele de vedere :)))) ce vremuri!!! :)))) ) si nu-mi facea deloc bine sedentarismul asta, nici fizic si mai ales psihic!! Ieri am mers din nou vreo 2 km, asa ca fetelor, chiar daca va simtiti cat Casa Poporului (eu una asa ma simt) chiar se poate, curaj!!! (mai putin cele care au probleme, pt ele drumul baie-pat e mai mult decat suficient)
mamicile!!

27+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Buan dimineata!(la mine e 5 Am)...MVB si CADIA...m-ati doborat...sunteti mortale! frumoase mai sunt romancele noastre!
Cristi_2003,multumesc pt raspunsul despre rh
eu am visat azi-noapte ciudat,cum ca bb dadea de numa si cum ca as fi vazut prin burta cum ieseau manutele sau piciorutele....brrr...bine ca m-am trezit!
pt fetele cu numele de Paraschiva,La multi Ani!!!
eu fug la munca,vin mai incolo si va citesc. o seara buna sa aveti !

25S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

bee, eu citesc in fiecare zi, dar dorm foarte mult, pana pe la 11 - 12 la amiaza... Una, fiindca serviciul meu se desfasoara de acasa, si apoi, fiindca dorm rau noaptea...

bebe_shtrumf, carnetul de gravida ti-l da si ti-l completeaza medicul de familie.

Am inteles, CADIA. Daca se voteaza, felicitari celor care aveti un salariu mare, va va ajuta, cu siguranta... Daca si intra in vigoare pana nastem noi, adica...

cu Daria Nandini

AMR 12 saptamani

Mergi la inceput