Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (67)
Raspunsuri - Pagina 21
lisa79 spune:
multumesc fetelor! si eu cred ca babyrus sunt fitze,platesti numele si nu calitatea.
crisspolis,iti vine sa crezi ca mai exista cineva cu numele tau de familie????
. foarte faine produsele,dar sa stii ca unele le poti gasi in alte magazine mult mai ieftine. eu mi-am cumparat o graamda de lucruri de la tjmax,de calitata si la jumate de pret cred. adevarul ca e babyshower,deci fiecare iti ia cat poate si cat vrea.
cate fete o sa fiti??
eu nu stiu daca vreau sa mi se faca babyshower.
azi sunt un pic suparata,ca a inceput unul sa imi tina teorie ca cica poftele gravidelor sunt niste mofturi si ca noi,femeile le putem stapanii ,dar nu vrem. si ca ar trebui sa mancam doar atunci cand ne este foarte foame ,nu atunci cand doar credem ca ne este!

sunt tare prost dispusa! offf,barbatii astia,problema e ca nu vreau sa il influenteze si pe al meu,care ce e drept ma lasa sa imi fac toate poftele.
offf
25S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
crisspoliss spune:
Lisa, sa nu asculti de toti tampitii..habar n-au ei cu poftele si toate alea. Daca poftim ceva, asta inseamna ca organismul nostru are nevoie de acel ceva. De ex. bunica mea imi zicea ca ea cand era gravida si mergea afara dupa ce ploua si simtea mirosul de var, ii venea sa linga peretii..si asta nu ca era ea bolnava la cap si nu mai putea de pofte, ci ptr ca ii lipsea calciul in organism. La fel si noi, poate nu avem chiar asa pofte ciudate, dar adevarul e ca din punct de vedere medical trebuie sa consumi o cantitate mult mai mare de vitamine si nutrienti decat in mod normal.
Am vazut-o pe cealalata polissky pe registry, nu se compara ea cu mine, cu cele 11 amarate de produse..ca eu am 60..si ceva( cred)
..pur si simplu nu ma puteam opri, cum vedeam ceva, cum o vroiam si pe asta...nasol rau, noroc ca am un sot care sa ma mai tempereze
Cred ca vom fi cam 15 de fete, ele vor sa stranga cate $20 de caciula si apoi sa mearga cu toti banii la magazin, sa ia cate pot...
pupici la toate, ma trage sotul de maneca sa iesim la inghetata
Crisss
25+
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Mi se inchid ochii de somn si nu stiu ce sa mai fac. Nu ma pot concentra la nimic.Si m-am saturat sa stau pe scaunul asta la serviciu atatea ore nemiscata si cu capul in monitor. Si mai e mult pana intru in prenatal... Bee 24+![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.pngDoamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
21+
IRA_LIZA spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ingrid70
Chiar, fetelor care lucrati, din Romania, si aveti un salariu mai mare, cand intrati in prenatal? Eu vroiam sa intru in 05 ianuarie, dar daca schimba astia legea nu mai am nevoie si voi recalcula sa intru mai devreme. Mai am 7 zile de CO, cu vreun medical de vreo 5 zile, sper sa intru pe la 15 noiembrie. Dar doar daca trece legea, daca nu, 05.01.2009 oficial si 8 dec. 2008 practic cu CO si vreo 2 medicale de 7 zile de la med. de fam. 21+ |
Astept k pe sfintele moashte modificarea legislativa!! mi-a blocat toate calculele & toate planurile ref la prenatal, postnatal, tot! de parca nu era si-asa destul de complicata situatia mea...ufff, ma uit la postarile mele de pana acum, nici nu vreau sa ma gandesc cat de incrancenata, insensibila si indiferenta par, nu am zis in scris nici macar o data "la multi ani!" sau "ce bb frumos" sau "ce mireasa frumoasa". Am redus totul la relatari cu caracter mai mult util. Probabil si unde m-am dezobisnuit demult sa spun deschis "mi-e greu, simt nevoia s-o spun deschis".
Eh...in lipsa cafelei mai aberez si eu...mi-am inceput ziua prost.
Exista o casutza de mail comuna??
Ira
27+ mami de
Lizuca
IRINA.C spune:
Mi-am schimbat semnatura!!!!!!!!!!
Chestia cu legea ma bucura una peste alta e o treaba buna, dar pe mine nu ma afecteaza de vreme ce salariul de rezident este de 1040 roni
numa' bun de un 85% cum o dai tot asa crapa...pe la 8 milioane.Sa fim noi sanatosi, noroc ca tati nu e doctor...dar peste 2 zile speram sa fie doctorand
ii tin pumnii cu maaari emotii.va pup si am fugit la spitalul meu de bebei.
bb mic
POZE
26+