Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.38

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Georgia,iubitele imi pare rau daca v-am intristat cu unul din mesajele de aseara...Baga injectiile si Doamne ajuta ca nu ai simptome nasoale!Parca vad ca e de bine!Raspunzi excelent la ele!Unde mai pui ca nu ai sot ciufulit...
Goldi am citit cate ceva despre ce ti s-a spus tie.Tine te rog cont ca nu stim multe detalii la ceea ce ai tu.Si nici cat de mult te-ai informat deja despre treaba asta.Ideea este ca fiecare suntem individuale si nu se protiveste nici macar jumate de la una la alta(chiar daca ne-au fost gasite puncte de endo de ex in aceleasi locuri...ne manifestam diferit).De aceea trebuie sa luam informatii cat putem duce si sa le cernem in functie de ce ne spun doctorii si de cum ne cunoastem corpul.Am sa pun cateva linkuri ca sa vezi ca adenomioza poate afecta fertilitatea dar nu neaparat.Depinde la fiecare cum si cat si unde este plasata.Iar histeroctomia(mama ce-o urasc! )este solutia ultima! la care se apeleaza si de obicei la femeile care nu mai doresc copii.In cele mai multe cazuri adenomioza este la femeile trecute de 40 de ani si care au copii!Nimeni nu poate pune diagnosticul cu certitudine decat in urma unei biopsii si de obicei sunt siguri doar dupa ce s-a recurs la ultima solutie.Doctorul care pune acest diagnostic trebuie sa fie foarte experimentat si sa fii exclus orice alte cauze.Exista paciente care raspund bine la tratamentul hormonal-dipherelyn sau altele asemanatoare.Sansele de concepere sunt mult mai mari imediat dupa acest tratament.Insa pentru FIV trebuie din nou sa apelezi la clinici bune/medici destepti care sa tina cont de suspiciunea de adenomioza(sper ca ne-am inteles de ce spun suspiciune-pt ca nu poate fi confirmata decat...)si care sa stie cum sa iti faca stimulari in concordanta cu afectiunea si tratament(poate)de sustinere.Sincer e urat ce ti se intampla dar pun pariu ca nimic din ce ti-am spus nu este strain pt fetele care avem endometrioza,deci nu esti tu mai naspa cu diagnosticul decat multe dintre noi.Chiar daca sunt medici care zic altfel teoretic si general nu uita ca fiecare caz este individual.Hai ca iti pun linkurile ca am vorbit prea multFii curajoasa pentru ca nu e momentul sa disperi mai ales ca vrei BBLinkurile sunt in limba engleza.Daca ai nevoie de ajutor spune.Si daca voi gasi si alte lucruri care sa fie bune le voi pune aici.Numai ce am inceput sa sap.
http://www.adenomyosis.org/ aici intri la adenomyosis in stanga ai.Si poti merge si pe cazuri.
http://www.alternativesurgery.com/education/adenomyosis.php
http://www.mayoclinic.com/health/Adenomyosis/DS00636/DSECTION=tests%2Dand%2Ddiagnosis
http://www.medicinenet.com/uterine_growths/page6.htm
http://www.fibroidsecondopinion.com/adenomyosis.htm
http://www.centerforendo.com/articles/adenomyosis.htm
and so on.Ideea e ca unii zic ca e endometrioza situata in uter.Altii zic ca doar se aseamana cu ea.Altii zic ca e altceva.Unii zic ca doar porcaria pe care o urasc eu e solutia,altii zic ca nu e chiar asa.Si eu zic la fel ca ultimii.NU E CHIAR ASA!!!s-a'nteles?Daca ei nu-i stiu cauzele,daca ei spun ca mai mult femeile cu fibroame la are s-a intervenit chirurgical au patit-o sau femei care au avut deja copii,daca ei zic ca nu pot fi certi pana nu vad microscopic uterul si numai cand e scos...daca ei zic ca depande de la pacient la pacient...apai numai ultima varianta, adeca Nu e dl cu coarne atat de negru... poa' sa fie.Doar nu scoatem ceva si constata ca ups! nu era nevoie ca nu este adenomioza...pentru ca numai asa pot fi ei siguri 100% de diagnostic.
Iubitele sa stiti ca in unele dintre linkurile afisate sunt si lucruri despre endo.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Salutare dragele moshului sunt aici alaturi de voi non stop , nu-s in butoi doar ca is un pic cam mutulica, cred ca starea mea e legata de faptul ca nu prea stiu e sa fac mai departe, sau mai degraba ce ar fi mai bine sa fac...ei ma rog nu prea conteaza, ma luminez io pana la urma.
Imi canalizez toata energia pentru finutzul meu, maine naste fina mea sunt super emotionata, e pacat sa irosesc bunatate de dragoste asa ca le-o ofer altora pana construieste DD bebicu meu

Ioana.... imi pare rau pentru unchiul tau, cuvintele sunt de prisos......suntem alaturi de tine.
Ma rog ca DD sa iti aline durerea cu un bebe mic, e cel mai bun pansament pentru orice durere bag o fataita mica asa sa incepi cu dreptul

Goldi... suntem laturi de tine, chiar daca problemele noastre au alt mod de rezolvare suntem cu aceeasi suferintza , iar DD face ca tot ce imposibil sa fie realizabil, asa ca analizeaza toate obtiunile pe care le ai, cauta un medic bun ce crede in sansa ta, si nu in ultimul rand CREDINTA care muta muntii .
In toti anii astia de cautari si cercetari am auzit atatea povesti de reusite de ti se zbarleste parul nu alta, asa ca atunci cand Bunul Dumnezeu vrea, totul e posibil, numa sa ai inima deschisa.

Lushicutzul..meu drag nu ti inshingi iubita ca avem distuli problemi pi cap, fiecare i liber sa-si taie singur craca di sub pishoare.
Atata timp cat avem viata in noi nu trebuie sa incetam sa luptam, oricat de greu este, nu avem dreptul sunt altii mai incercati ca noi si merg mai departe, uitam ca asta nu e lumea nostra si nu avem noi dreptul sa hotaram ce si cum , suntem datori sa facem tot ce sta in puterile noastre sa ducem misiunea la bun sfarsit.
Tot respectul pentru tine prietena draga
Flacarica...Doamne ajuta sa vii maine cu un test pozitiv tare , tare
Magdita, Giorgi,Felix... speciali pentru voi

poop toate fetele

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

...ce atmosfera incinsa...!!!

...am vazut si aseara... si dupa ce am scris un mesaj de pace...gindit si regindit....mi-a cazut netul......sau era doar o problema de linie!!!...aici ploua si batea vintul tare...si acum e la fel...timpul asta te arunca in butoias cu totul...chiar daca tu esti doar pe linga...
Lucia

Fireyes

tuturor si numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

Dragele mele, in primul rand va multumesc ca ati fost alaturi de mine, mada23, Hera, ma tot gandeam sa ma recuperez cat mai repede, sa ajung acasa, sa pot sa vad ce mai faceti, sa va pun poze cu micuta...care dupa mai bine de 2 sapt de spital ( conditii horor...mai bine nu va povestesc) s-a gandit sa-si faca aparitia si sa ne lumineze sufletele. nimic altceva nu mai conteaza si totul va fi uitat rapid. am pus cateva poze cu micuta, nu prea am apucat sa facem asa multe, am asteptat sa ajungem acasa. asm plecat cu greu din spital, Sara a facut icter fiziologic, iar medicul neonatalog ( caruia ii trebuiau bani) nu vroia sa ne lase acasa..cica sa stam la lampa cu ultraviolete sa-i mai treaca. norocul nostru a fost ca ne-au mutat pe alt palier si am nimerit la o doctorita f siumpatica, o batranica care ne-a trimis acasa, a zis ca suntem perfect sanatoase si facem parte din marele procent de bebelasi care fac icter mai pronuntat ( din analize totul era ok). Ne-am mai nascut cu o stea in frunte, avem hemangiom plan, ( initial am crezut ca sunt vanatai de la nastere), care in 99, 99% din cazuri trece pana la 8-10 luni. In concluzie suntem perfecta, sanatoasa si minunea lui mami si a lui tati.Laptic avem, inca prea mult...se pare ca am fost pregatita pt gemeni, as putea alapta mai multi..imi tot curge prin casa si trebuie sa-mi ia sotul un sutien de alaptat. Fetita e cuminte, papa si doarme mult..dar ziua, noaptea avem colici si distractie. Suntem deja obositi, dar mai greu e ca nu o putem ajuta cu mare lucru, decat o iubim la maxim. va las, ca nu pot sa stau la birou ( inca) dar promit sa-mi revin repede.

38+ cu Sara
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ancutzule.. sa iti traiasca bebe Sara e dulcica rau de tot, m-am topit dupa ea , Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca, recuperare usoara

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ankule ... sa va traiasca printesa cu steluta in frunte (sa stai linistita caci si nepotul meu s-a nascut stelat si i-a trecut) ... e frumoasa bb sara ..e scumpa foc .. iar tati e mandru tot de bbelina lui ...asteptam poze cu mami si bb .. te pupacim scump de tot .. si io asteptam povestea nasterii ...

sa va aiba Dumnezeu in paza

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ancutzaaaaaa, sa va traiasca minunea, sa fie sanatoasa si sa va faca cei mai fericiti parinti din lume !!!

Pup toate fetele mele dragi.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Anca ce trandafiras de fetita ai tu acolo. Ce minune, dolofana. Sa-ti traiasca, sa fie mancacioasa si cuminte si sa va faca fericiti toata viata.

39+ Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Buna goldi,
eu nu am mai postat de mult timp pe subiectul asta, cu ocazia asta imi cer scuze, dar nu stiam ce ash putea sa spun mai mult decat curaj, rabdare, pana la urma se poate! dar acum nu am rezistat sa nu te incurajez pe tine. si eu am primit verdictul dur de adenomioza si probabil endometrioza la prima eco la un doctor bun, am ajuns acasa am cautat nu am gasit mai nimic dar am descoperit endometrioza si subiectul asta. am prins un pic de curaj dar am descoperit ca si tine ca eram singura cu adenomioza. dupa un timp am gasit subiectul tipei care a facut rmn, am vb cu ea si efectiv eram la un pas sa fac o criza de nervi...totul parea fara ieshire...nici acum nu imi dau seama cum am reushit sa raman intreaga la cap.m-am dus la doctorul meu, am stabilit impreuna sa facem o laparo sa vedem daca mai sunt focare si pe unde. am facut-o intr-o minunata zi 1. a gasit un singur focar pe n ovar si l a curatzat, mi-a zis sa fac dipherelin din ziua 2 a urmatorului ciclu dupa care sa ma mai duc la el cand imi revine menstruatia. am plecat acasa mai mult plangand...m-am calmat...am zis asta e, probabil ca diphe o sa mai micshoreze adenomioza mea. am fost la farmacie, am cumparat toate trei dozele si la vreo doua saptamani am plecat in grecia cu prima doza de diphe la mine...ideea e ca am tot ashteptat ziua 1 care nu a mai venit. ne-am intors in tara si am facut un test:POZITIV!!!
concluzia e: se poate! ai incredere in tine si in shansa ta!

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Multumesc de primire
Singurul simptom era spotting intre menstre, dar in anumite zile ale CM si nu intotdeauna.
Am infertilitate inexplicabila. De o gramada de ani ....

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

anca - SA VA TRAIASCA MINUNEA!
e superba

pup toate fetele mai noi sau mai vechi

19+

Mergi la inceput