Mamici si Gravidute de ITALIA (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Si afara ploua,ploua...vorba canteculuiNu stiu cum e la voi dar in zona in care stau eu daca a inceput ploaia cateva zile nu se mai opreste,deci..in conluzie..se anunta cateva zile pline de ...leneee

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Am pus o poza,singura care o aveam dar nu-i nimic va mai pun!Am burtica cam mica nu_i asa?!

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Fetele mai pricepute,ce e grano saraceno?! Ca a venit al meu cu o crema de genul asta in loc de semolino si n-am idee...

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

bionda nu te preocupa de kg ca vei slabi(daca doresti)Eu pana in luna a 8a am luat 25 de kg si dupa aia nu m-am mai cantarit...nu mancam mult dar se depunea dublu nu am sa inteleg niciodata cum..apoi am slabit usor usor.

dana tare mult as vrea sa iti vad baiatu live...

raluca habar nu am dar banuiesc ca tot cereale/seminte...

irina eu am alaptat exclusiv pana la 5 luni si jumatate si am avut ciclu imediat cum mi s-au terminat lohiile ...culmea si regulat.IDeea e ca sa nu te trezeshti cu vre-o surpriza...neplacuta...ca daca e placuta e binevenita oricand banuiesc! Eu totusi mi-as face un test in locul tau as dormi mai linishtita..iar data viitoare m-as proteja

gata gata la calcat cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

mamii sincer mi-ar place sa fiu din nou insarcinata ,dar faza e ca am facut cezariana si trebuie sa stau macar 1 an sa se vindece bine rana ,si in caz de o noua sarcina acum trebuie sa fac avort ca exista riscul sa nu pot duce sarcina la capat,sa se desfaca uterul cand sarcina devine un pic mai greluta

Irina,mamy de Fabian
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12
nou
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALECRI spune:

BUNA SEARA...E PRIMA OARA CAND SCRIU PE AICI ,CUM SINT IN ITALIA SI AM DEVENIT MAMA PT A TREIA OARA AM ZIS SA SALUT MAMICILE DE PE ACEST FORUM....NELY MAMA LUI ALEXANDRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Irina intr-adevar cred ca nu ar fi ideal sa fi ramas gravi...ce ma enervez ca nu reusesc sa vad filmuletul...se intrerupe des...dar esti o frumusica si o suplaaaaaaa

Raluk un alt tip de grau...daca vezi ca nu face kk nu il mai da...in orice caz rau nu face

Micio am neglijat sa-ti raspund...e cald in piscina si poate in bazinul cel mic apa e calda,dar se va duce in cele mari nu va mai fi asa...daca il usuci bine la par si ii pui o caciulita e ok

Maine sarbatorim ,adica copii se vor juca gen fantasme...e o cina oraganizata cu sportivi de aici si famiile lor...nu ma omor dupa Halloween ,imi da o senzatie de crima si sange

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Berarpiri daca crezi ca nu plange fata laso cu prietena

Raluk de invatatorele lui fimiu sant super multumita...au reusit sa se faca respectate,dar sa si invete multe de la ele...sistemul de invat e fff simplu se bazeaza pe schede cu desene si intrebari,dictari,compuneri,exercitii...dar fff slabut comprativ cu Ro...in schimb la istorie si stiinte fac multe experimente care sant ff educative...au si teatru si emotioni ...si anul asta invata sa cantela un instrument-flautul,deoarece Toscana e centrul musical ...eu sant pe dinafara la capitolul asta
Sa sti ca mai Toate traim din aduceri aminte, de foarte multe ori retraiesc clipe dragi,peisaje,oameni si mirosuri romanesti...

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluk31

Fetele mai pricepute,ce e grano saraceno?! Ca a venit al meu cu o crema de genul asta in loc de semolino si n-am idee...

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

se foloseste pt. mamaliga, minestre, din grano saraceno sunt facuti pizzoccheri .

este faina tip "integrale".

Il grano saraceno (Fagopyrum esculentum) è una specie di pianta a fiore appartenente alla famiglia delle Polygonaceae. Il nome scientifico, Fagopyrum deriva dalla combinazione del latino fagus(faggio) per via degli acheni triangolari affini e dal greco piròs (frumento). A causa delle sue caratteristiche nutrizionali e dell’impiego alimentare, questo vegetale viene spesso collocato, commercialmente, tra i cereali, nonostante tale classificazione sia scientificamente impropria, non appartenendo il grano saraceno alla famiglia delle Graminacee

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

neatza la toate!vad ca azi nu e nimeni cu cafeluza!poftim.si bun venit noii mamici ALECRI parca,sa nu gresesc....
noi suntem bine,ne trezim fr de dimi mai nou ca seara pe la 8 deja doarme cristian...va pup si ma duc la bebe cacai l-am puspe jos pe paturici si el vrea sa mearga de-a busilea si da numa capete de jucarii ca mai are mult de repetat la capitolul asta.mai intru pe parcurs.pe mine ma cam doare gatul,sotului ii curg muculanii,vad ca bb e inca k cu sanatatea ,afara e super frig si ploua...cred ca a venit iarna direct

mamica de cristian

Mergi la inceput