Mamici si Gravidute de ITALIA (37)
Raspunsuri - Pagina 15
Berarpiri spune:
Ce nervi mi-a facut netul toata ziua ieri si azi,nu m-a lasat sa intru pe forum.
Voi ati avut probleme?
raluca acum doarme mai bine Ambra.Se trezeste cam la 3-4 ore,bea laptic si adoarme iar.Anais cum e cu burtica?Cum de ii fierbi fuctele?Ai incercat sa o pui per vasino?
mamii nu mi-ai raspuns la intrebare?Noaptea ii dai lapte artificial?Poate am inteles eu gresit ca l-ai intarcat...
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
Irina ce
scump aveti!Sa va traiasca!
neliacris ai zis bine ,,dee in romania",sunt
de acord cu tine.Nu te poti astepta la mai mult...Lasa ca al
doilea copil il faci aici,si vezi ce diferenta e..
micio si eu tot zic de o luna ca merg
sa vorbesc la piscina,si inca nu am reusit...Acolo ii
invata sa inoate?Aici e doar o supraveghetoare,dar nu
le arata nimic la copii.
bionda faci bine sa gandesti asa,sanatatea e pe primul loc.
Am mai pus niste poze,incepand de la e bluza mea.
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
mamii spune:
berarpiri scz n am rasp ptr ca probabil am uitat.Nu a fost cu intentie.
Ii dau lapte de la plasmon cel de la 1 la 3 ani.L-am intarcat cand avea 13 luni.Pediatra mi-a zis ca ii pot da orice lapte asa ca cum gasesc oferta ..deala folosesc.Mamma mia cat a crescut Ambra
micio spune:

Berarpiri, unde am mers noi la piscina nu e nici supraveghetor...bazinul pt copii este destul de mic, apa imi ajungea mie la buric, parintii intra cu bebeii si fiecare face ce vrea, lui Eduard i-a placut, ii spuneam sa miste picioarele si ridica fundul si dadea din picioare, la inceput i-a fost putin teama cand nu l-am mai sustinut , nu prea era invatat sa pluteasca, la mare nu a vrut sa intre in apa anul asta, acasa nu avem cada, dar apoi s-a obisnuit, i se incretise pielea dar tot mai vroia!
Vroim sa te intreb cum se desfasoara operatiunea olita la voi, ca al meu nu zice nici acum decat dupa ce face in scutec! O asezi pe olita si ea stie ca trebuie sa faca pipi, kk, sau te anunta cumva ininte, ca mi se pare destul de mica sa se controleze!
Roxali, nu sunt genul sa imbrac copilul exagerat, ma gandeam si eu sa nu fi gresit ca l-am dus la piscina cand abia ii trecuse raceala...a iesit incalzit de acolo si aerul era cam rece afara. Siropelul de care vorbeai, e pt a calma tusea? Oare nu trebuie sa tuseasca sa elimine secretiile din plamani, ca eu cand ii dau picaturi "de tuse" mai rau tuseste!
Imi pare rau ca nu merg prea bine treburile la lucru, sper sa fie o perioada foarte scurta!
Bionda, sa folositi cu placere tot ce ati cumparat...nu uita de tampoanele de san, neaparat sa le ai cu tine la spital...
Georgina, ba bucur ca e ok bebel!
Am vizionat poze cu Fabian, Ambra...doi copii frumosi. Berarpiri am vazut intr-o poza ca va jucati pe la 2 noaptea
Se zice ca au tulburari de somn, cand "cuceresc" mersul, sau vorbitul...
Mamii, cand incepeti cresa? Si poze cu Alex am vz mai demult, v-ati plimbarit prin Sinaia , frumos!
Katiaaaaaa......
Irina20 spune:
mamii sa stii ca mi-am dorit pana in ultima clipa sa nasc normal;cand m-am internat in spital asistentele inclusiv cei care ma tot vedeau pe sala ca ma plimb ma tot intrebau "tu vrei sa nasti normal?" si cand spuneam ca da se uitau ciudat la mine.M-am internat marti pe la 12PM si a doua zi miercuri seara pe la 18:00 a venit ginecologul meu si ma consultat si a zis ca daca vreau ma lasa sa ma chinui cu durerile pana ma dilat si la urma ma duce in sala de operatie pentru cezariana pentru ca eu nu voi reusi sa nasc normal(motiv:copilul tau e mult prea mare pentru bazinul tau) si asa la 19:07 sa nascut Fabian.![]()
Berarpiri multumesc, si tie sa-ti traiasca.
Neliacris mie m-ia bagat si a scos un bat la fel cu cel de curatat in urechi numai ca mai lung si atat.Sa stii ca depinde mult si ce doctor nimeresti,eu inainte sa raman insarcinata am fost la un control ginecologic pentru ca aveam o scurgere permanenta care ma deranja;am nimerit la o doctorita care atunci cand ma consultat in interior cu mana dupa ce a scoso era plina de sange si nu ia ajuns numai asta, mia m-ai facut si cu aparatul cu infra rosu care si ala era plin de sange.Si in loc sa ma tratez pentru un lucru trebuia pentru doua pentru ca animala ma rupsese toata inauntru si am ajuns seara la urgenta cu o durere cumplita de burta.

Irina,mamy de
Fabian http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12
Raluk31 spune:

Andreea,pai fierb marul din pricina aciditatii..la para am renuntat,ca nu-i facea bine
N-am pus-o pe olita,mi se pare prea devreme.
Irina,mi-ai amintit o faza de la ultimul control de la spital..pt ca eram in sapt 40 si nici un semn,ce si-a zis dr,ia sa-mi dea ea o mana de ajutor..si a varat vreo 2 degete in colul meu,de am crezut ca-mi pierd mintile.De altfel,pana sa ies din spital mi s-a facut rau si-am ajuns inapoi sa ma relaxez la o perfuzie
Erau f incantati ca uite,au inceput contractiile si ca daca o tin tot asa,in 2 zile mi se naste copilul.Dar n-a fost sa fie,ca s-au potolit.Bebelusa avea alte planuri![]()
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Roxali spune:
Ciao fete dragi!
A facut ravagi ploaia pe la noi...chiar ma gandeam ca nu mai ploase de mult![]()
Maine fac greva profesori...vor sa puna doar o invatatoare ptr toate materiile la 25-28 copii
...ca pe timpuri stravechi
Irina vazut baietel frumusel
Berarpiri creste fata mamei
...faci reclama la adidas![]()
De munca nu prea e ,dar in palestra mas duce in fiecare zi
...ma simt mai activa, nu sant obsedata de sunci...dar ca sa depui efor acolo cu prof trebuie sa ai pasiune ptr sport
toate fetele
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Berarpiri spune:
Asa e fetelor,a cresut Ambra...chiar ii ziceam
la sotior azi cat e de mare...Avum nu mai putem
face nimic fara sa bage si ea lucrurile in seama,ca sa nu mai vorbesc cat e de geloasa,ca nu ma poate nici
atinge sotiorul...
roxali ce bine e de tine ca poti
marge in palestra.Cum reusesti,cu doi copii?Iti
ajunge timpul sa le faci pe toate?Si la noi a
plouat...
Mi-a murdarit ploaia geamurile de la usa
de la balcon
...maine tre' sa le curat.
poze cu Ambra
andreea
,
de
ambra
Berarpiri spune:
micio inseamna ca e la fel la piscina
unde mergeti voi,ca si la asta de aici.Sper sa merg zilele
astea,pana la 1.11. sa vorbesc si eu.
mamii ai incercat sa nu-i mai dai noaptea
laptic?Ziceai ca vrei sa incerci...eram curioasa cum
reactioneaza...ma gandesc ca si pe mine ma asteapta...
Acuma seara a adormit Ambra la 21,ca niciodata,pt ca
era treaza de la 13.40,altfel nu adormea asa devreme.
Sper sa nu mi se trezeasca dim. cu noaptea-n cap.
Cam in 2 sapt. speram sa-l opereze pe sotior(are meniscul
rupt);e acasa de aproape 2 luni.Mi-e groaza ca nu am
pe nimeni aici,si ma gandesc cum voi face cu Ambra.
Spitalul unde il vor opera e la 100 de km...poate
o s-o las la o prietena pe Ambra,dar nu stau
linistita...mai este umpic pana atunci...nici eu
nu stiu...
Noapte buna la mamici si pitici!
poze cu Ambra
andreea
,
de
ambra
Irina20 spune:
O
si o
sau mai bine 
![]()
Irina,mamy de
Fabian http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12