Mamici si Gravidute de ITALIA (37)
Raspunsuri - Pagina 13
Raluk31 spune:
Salutare,fetele
Mamii,da' cata cafea bei![]()
Andreea,mersi,inseamna ca-mi lipsea salata!
Noi cu marul la baza,azi i-am facut si un pic de para,tot fiarta,ca desert dupa supa.Sper sa n-am surprize neplacute.
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
bionda spune:
Buna dimineata!Ce repede a trecut si wek asta!!MamiStau intr-un orasel langa San Remo.
Sunt happy
sambata am fost sa facem cumparaturi pt bebe,am luat patut,cadita si alte lucrusoare necesare lui.Ma bucur ca de data asta a participat si sotul meu pt ca inainte daca il trageam sa ne uitam la hainute de bb se plictisea groaznic si ma scotea afara dupa zece minute
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
Raluk31 spune:
Mai sa fie,iar ati disparut![]()
Oana,ce ne mai zici nou?
Katia,pe unde te mai plimbi?
Bionda,se va obisnui el sotul cu toate cele,tre' sa-si faca ochiul
Felicitari pt achizitii,si eu eram bolnava de adunat![]()
Cand ai timp,spune-ne despre celelalte locuri pe unde ai mai locuit,asa,ca o comparatie.Ti-a placut la francezi?
Andreea,s-a mai linistit Ambra?
-ici la toata lumea!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
micio spune:
Noutati nu prea am, doar ca Eduard iar tuseste, l-am dus sambata la piscina, ca o mama brava ce sunt
Georgiana, ai fost la echo?
Eduard-19.01.'06
Roxali spune:
Buna fete dragi!
Repejor pana nu ma bruiaza mandra
...mai am de recuperat 4 pag
Am sarbatorito pe mandra 2 zile...norocoasa...duminica si cu nasa...de pe tava a ales paharul
,ata si foarfeca...sa speram chirug![]()
poze n-am apucat sa pun si asta zice multe...chiar daca am avut de imprumut 2 aparate![]()
In alta ordine...nu mai avem de munca...de criza mondiala auzeam mereu
,dar pana nu te colpise personal nu crezi
poate intru mai taziu
Miciu eu pe baietoi il tratam in piscina...nu trebuie sa-ti fie frica...mucisori nus o boala,daca mai tuseste nu e ca trebuie sa-l ti inchis si infofolit...na acuma faci cum crezi ,nu vreau sa te corup in rau![]()
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Din capitolul somn, cu primul ma trezeam putin ,de doua ori,dar adormea greu...cu printesa e pe invers, cu treziri si din ora in ora,in pat la noi
...nu mai zic cate piciore iau pe noapte
Baietoiului ia trecut dupa ce i-am cumparat letto a castello...el a vrut,dar pe la 4 ani...deci...
Printesa de cand s- a nascut se vede ca avea nevoie de contact...dormea pe mine sau pe mama bustean...asa ca nu prea doarme in patut decat 2-3 ore
Cu mancarea nu prea am avut probleme cu dansa ...putin ,dar manca...acum dupa vaccin nu vrea nik...cred ca ii voi da ceva vit ptr pofta
Nu stiu cine zicea de Stodal...exista si aici...fff bun si la al meu baiat are efect...nelipsit din casa ca si mierea.
poze
Roxali spune:
Irina bine ai venit!
Cristhina tare m-am bucurat ca te vei duce la fac...spor la invatat...multa rabdare cu micuta bipeda![]()
Vb de mancare...am gospodarit zilele astea dulciuri si saraturi,paste si mancaruri...romanesti si italiene
...nu intu in detali ca devin...insuportabila![]()
Drept sa va spun in zilele cand papa fata puneam si eu ceva in gura...in rest prosti
o zi buna fetelor
poze
Irina20 spune:
Uite iti fac eu cinste cu o
si poate vrei si
Irina,mamy de
Fabian http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12