Mamici si Gravidute de ITALIA (37)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Aaaaaa...si ca sa nu uit sanatate multa bebicilor bolnaviori si nu numai.

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut din nou!
Mamii diversificarea am inceputo de pe la 4 luni,din cauza ca el nu mananca la biberon(pur si simplu nui place laptele din sticla si gata,am schimbat de toate si biberoane si lapte ce nu iam facut,nu vrea) iar laptele meu probabil nu mai era la fel de consistent simi manca de una,noaptea aproape din ora in ora.Ce mi sa spus e ca nu prea mananca acum din cauza dintisorilor care probabil deja au inceput sa iasa la suprafata ,oricum de doua zile mananca un pic mai bine(binenteles mai mult fortat),daca nu-mi ia nici saptamana asta in greutate ma duc cu el din nou la pediatru sii cer sai faca analize fara nici un comentariu;si nu accept nici un refuz ca pana acuma ma cam dus cu fofarlica pediatru si nu iam spus nimic ca e unul din ala care vai de mine sa nui spui nimic ca stie el ce are de facut,da la urma urmei e vorba de copilul meu.

Irina,mamy de Fabian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza ragazzeeee haide-ti sus la cafeluta la tigarica...si la povesti ca vad ca va-ti ramolit si nu mai intrati si pe aici

Irina daca iti zic ca eu de la 4 pana la 12 luni m-am trezit din ora in ora pentru tzitzi ce zici?! Si al meu cu greu a acceptat biberonul...si de mancare nu mai vorbesc.Ar fi bine totusi sa nu il fortezi cu macarea.Dar daca crezi ca are vre-o problema de alta natura ar fi bine totusi sa ii faci analizele la kk...si asa vei sta mai linishtita.

Dana7mi, Katiapam, roxali, Berarpiri, Micio, Mamii (asta's eu ah??) haideti la apel va rog.. Ce mai gatiti bun?Ce prajiturele mai faceti?Cu ce va mai ocupati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Buna dimineata!

hop si eu la apel.

asteptand sa se trezeasca Ale (se culca tarziu ), mi-am baut si eu cafeluta, mai rasfoiesc cateva pagini de internet, cateva poze.

in rest, mai nimic. Am terminat cu antibioticul, tuseste mai putin. Pana la urma la tuse i-am venit de hac cu .... miere de albine. Si care nici nu vroia sa o manance, acum vine el si imi ce (a inteles ca daca manaca miere sta mai bine).

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamii
Ce mai gatiti bun?Ce prajiturele mai faceti?Cu ce va mai ocupati?

Mami de Escroc Sentimental13/07/07

sa vorbim, sa nu vorbim ... eu m-as abtine de la prajiturele, poate mai sunt gravidute pofticioase

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Salut!Eu de exemplu am facut ieri o musaca de vinete iar azi cred ca am sa fac rulouri de vinete sau din salata boeuf si carne de care gasesc.Prajiturele cumpar(mi-e lene sa fac)!

Mergi la inceput

bionda imi fac mea-culpa ca pe tine nu te-am strigat!Nu a fost cu intentie...

eu nushu ce sa mai gatesc dar parca nici nu am chef:D Pot sa cumpar o pizza?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Am venit si eu...

In sfarsit am dormit mai bine...Azi noapte s-a trezit de 3 ori,dar i-am dat laptic si a adormit din nou.

mamii azi tre' sa facem cumparaturi...si cam atat...De gatit nimic deosebit...ca sunt prea obosita..asa ca fac ceva rapid,ca sa nu murim de foame.Alex nu se mai trezeste noaptea de cand nu-l mai alaptezi?

raluca si eu am inceput treptat(cartof,morcov,dovlecel,latuga...)dar pana nu au fost toate impreuna,nu au avut nici un efect.Incearca sa-i pui si latuga sau bietola.Cat mananca Anais?Fructe ii dai?Eu cateva luni de zile i-am dat doar para.Cum ii dadeam mar avea probleme.Asa ca am mers doar cu para pana am vazut ca nu mai are probleme.Faina de cereale mananca?Stiu ca si aia ajuta..nu prea mult,dar toate impreuna ar trebui sa o ajute.Ar fi bine sa bea si apa in timpul zilei.

bionda ce harnicuta esti!Faci bine ca iti ocupi timpul...asa mai uiti...

Fetelor,voi sunteti mai pricepute cu forumul.Am vazut ca au schimbat profilul.Cum imi schimb semnatura?Ce ciuda mi-e ca nu stiu!

Sa aveti un weekend placut!

cand implineste sufletelul nostru un an
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bionda

Salut!Eu de exemplu am facut ieri o musaca de vinete iar azi cred ca am sa fac rulouri de vinete sau din salata boeuf si carne de care gasesc.Prajiturele cumpar(mi-e lene sa fac)!

ce harnicuta, eu le fac paste .

Ale al meu nu prea mananca mancare romaneasca (in schimb ii plac sarmalutele)

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

berarpiri inca se mai trezeshte de 2 3 ori pe noapte.Acum ca suntem cam raciti chiar si mai des.Dar acum in weekendul asta vreau sa ii scot si mesele de noapte.nu pentru ca nu mai po ci pen tru ca ma gandesc ca e mai bine si pentru el.Plus ca l-am onishnuit la noi in pat (adik ne-am obishnui noi cu el ) si as vrea sa il mut la el in pat!Asa ca voi avea 2 3 zile de chin.Nu'i bai macar de as reusi.

dana ce ash manca nishte sarmalute.

Eu trebuie sa recunosc nu shiu sa fac cine shtie ce mancaruri dar am timp sa invatz pana...cresc

Mergi la inceput