Pepenasi de iulie-august 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

andrey ti-am dat eu parola de la pepenasi pe pm dar la pus poze pe picassa nu ma pricep.

presupun ca tb sa gasesti butonul de upload undeva si sa creezi un nou album cu numele tau. asteptam pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Buna dimineata!
Dam si noi , cu intarziere, raportul de 3 luni: 7 kg si 64 cm! Mananca foarte bine, cam 80% san si 20% lapte praf, are nopti cand se trezeste abia la 3 dimineata (cum a fost noaptea asta) dar si nopti cand se trezeste din 2 in doua ore de sunt varza dimineata!

Io cred ca exista un puseu la 3 luni, cel putin eu l-am simtit din plin, tragea niste urlete de se auzea din strada, cred. Acum i-a trecut, e o zambareata si o scumpete de copil. Si o mancacioasaaaaa -mancacioasaaaa.

Dia_filipas: noi asa am facut, vaccin la 2 luni, cercei la 3 luni, urmeaza acum vaccin la 4 luni.

Acum stau cu un oki la Realitatea Tv, astept sa vad daca trece legea concediului platit cu 85%, desi tare sunt pesimista ca se va si aplica de la 1 ianuarie, pana la urma.

Parca se discuta despre cum arata cezariana. Vreau sa va spun ca a mea arata mai rau decat prima, e si mai mare si asimetrica, parca e mai alungita in partea stanga. Nu-mi place. Sau poate asa e a doua cezariana, nu are cum sa arate altfel...

Pofta de dulciuri... Ha, mananc de rup orice are cacao: biscuiti, chec, ciocolata. A scris cineva pe la un capitol anterior o reteta de negresa cu ciocolata amaruie... excelenta, facut, mancat, multumim frumos!

Toate cele bune,
Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Caprioara noi la 3 luni aveam 4800g si 62 cm, nascuta de 2900g, iesite din maternitate cu 2800g. Deci 2 kg in 3 luni.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

neatza!

sper si eu sa existe un puseu la 3 luni si sa trecem prin el acum ca daca nu ....

deci, de cateva zile are momente in care palnge isteric si abia reusesc sa o linistesc, cand o pun la san plange si e foarte agitata, ziua adoarme foarte greu si e foarte maraita iar noaptea doarme legat vreo 4-5 ore dupa care ma trezeste, cred, din ora in ora (dupa cele 4-5 ore de somn o tin langa mine in pat sa nu ma ridic de fiecare data) si cauta tztzi. inainte se trezea o sg data pe noapte , sper sa-si revina.

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Citat:
citat din mesajul lui struluta

Carmenela:e...te specializezi tu si cu micuta printesa...apropo, alta intrebare...dar cat e de recomandat caucazianul in preajma unui copil??? Mai ales ca asta mik al meu pe cand a circula, cainele o sa fie deja trecut de cheful de joaca? Peste 10 ani zici ca visez la alt cutu? sa inteleg cand da asta coltu'?poate rezolvam mai repede

something like ....never? Nu as lasa un caucazian in preajma copilului meu nici daca ar fi cu lobotomie facuta... Nici nu trebuie sa fie prea agresiv....e suficient sa sufle catre copil....si il da pe spate. Lasand gluma la o parte...NU il lasa pe ala micu' cu caucaziuanul, sub nici o forma... Eu nu l-as lasa nici cu mine de fata... Copii sunt enervamti pentru caini, uneori si cei mai linistiti dintre caini isi iau lumea in cap fiind trasi de par, de coada, de urechi... Un caucazian este un excelent caine de curte, si de paza, poate ca putin altii...dar in nici un caz un caine care sa accepte trasu' de coada... NU il lasa pe ala micu cu cainele...
Eu as face following: as face un padoc pentru caucazian in care sa stea ziua (un spatiu mare cu adapost pentru eventuala ploaie), l-as lasa numai noaptea sa patruleze curtea. Daca ala micu vrea catel...ii iei unul mic, iti dau eu cateva rase safe si asa poti sa ai si 2 caini..si sa ai si paza in curte...lucru la care caucaziuanul e perfect. Si daca mai ai intrebari despre caini send me PM, sau mess pe carmen_david2000, ca sa nu plictisim auditoriu pe aici. Oricand vrei sa stii ceva de caini, de orice rasa...poti sa imi scrii..nu ma plictisesc niciodata de acest subiect... Numai sa am timp..
Mada_max deci ma iubesti totusi.. gata, ai dovedit-o, m-am relaxat...
Hai ca incerc sa pun niste poze cu casa si cu camera Allegrei...+ caruselul care a venit ieri, de la FP, din Ungaria... Imi place de mooooooorrrr...si Allegra a stat fro 45 de minute sa se uite la el si sa vb cu el....ceea ce e o performanta minunata... Asa am reusit sa cetesc si io si sa scriu acest mesaj luuuuuuuuuuuuuunggggg.
Hai ca va pup ,mei!

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

si hai ca m-am zapacit...
Neatza la toati fetili....ca am uitat...Soooryyyyyyyyyyyy....
Paaaaaaaaaaaaaa

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

'neata, 'neata! pup fetele iubitele.

Maitreiy sunt faine asa la prima vedere biberoanele alea dar ma intreb cum faci sa cureti bine de lapte tija aia... ca sigur intra laptic si acolo si e cam ingusta pentru ustensile de spalat, degete, alea, alea...

Capri si eu cred ca asa-i modelul cu Ilincuta micuta, mi-aduc aminte ca tu mergi cu Matei la inot tot din cauza ca e mititel, eu cred ca asa faceti voi copiii, mai finuti. Pai daca fata se trezeste doar o data pe noapte eu zic ca-i ajunge laptele nene, Nancy se trezeste de 3 ori intre ora 8 seara cand se culca si 8 dimineata cand se scoala

Narci de la ce ai facut alergie? Si eu am un fond alergic si cum vad ca parca o pun de mamaliga iau vitamina C si calciu la greu...

Anka m-am tot zgait la poze si io bag mana in foc ca Erika seamana cu tine, da' rau de tot! si Eliza seamana cu Ovidiu

Bujo felicitari pentru crestinare, mama da' ce chef total ati tras. Am remarcat si eu bidoancele sexy...

AnaXena Maria e o minunatie de fetita si nu arata deloc somaleza. Noi avem o ratza pe post de Purash, e foaaaarte buna de molfait

Anaco mie doc de familie nu mi-a facut vaccinul antigripal din cauza ca alaptez, in schimb i-a intepat pe ai mei.

Bai si sa va mai povestesc de noi, pe langa ca ne plimbam ca apucatele ca de-aia nu mai apuc sa scriu. Io am facut primul pas spre diversificare: am scos din dulap castronelele, linguritele, bavetelele, le-am scos din ambalaj, le-am pipait si le-am bagat la loc Am oprit o lingurita moale insa, cu care a doua zi am servit 10 lingurite de ceai. Nu zic ce oki a facut cupilu' cand a vazut ca i se apropie o chestie de bot Ea habar n-are sa deschida gura la lingurita ca n-a primit nimic cu ea pana acum. Pe la a sasea incercare abia s-a prins ca tre sa caste gura. Asa ca inca 2 saptamani de-acuma incolo facem exercitii cu lingurita, apoi cred ca bag si eu un pic de sucut de morcovani.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

am vazut si eu poze noi si din cate imi aduc aminte

Maria de Xena are niste ochii superbi.

Bujo super distractie! Filip e un dulce si mami arata foarte bine.

Atb ce nasici si ce moasa frumusele a avut Nicholas, dar el a fost cel mai cel.

Anka am vazut si pozele voastre, dulci foc fetele.

Maitreyi Alexandra e atat de dulce, foarte expresive pozele.

Deea de Mina cu rochitica rosie, o dulce.

Mada de Irlanda ce dulce e Julia cum doarme cu capusorul pe umar.

Aida de Didi care sa da deja in leagan cu mami.

Mada uff bulanas bolnavior. e asa dulce Amira si zambitoare si serioasa. cam asa are si Irina ochisorii la culoare, sa vedem daca se mai schimba.

am mai vazut pepenasi de Kamelya, Laremi, Flo

felicitari fetelor care ati inceput sa scapati de kg.

si felicitari la toti pepenasii proaspat crestinati de Diarux, Bujo, Bufi, Atb

atat mi-am adus aminte ...

Mergi la inceput

Anthony de Biri m-a cucerit definitiv cu ochisorii lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Carmenela din punctu' meu de vedere puteti discuta aici. Eu sunt TERMINATA dupa caini shi nu neaparat de rasa, mor la orice maidanez. Bai shi ma simt astia .... Am mangaiat unu' (inainte de bebe k acuma nu imi mai permit ) in fata blocului shi magaru in juma de ora era la mine la usa la et 3 si zgaria la usa

Eu nu am caine k mi-e frica sa nu-l chinui (iesit afara, concedii). Dar inca nu renunt la idee ... Poate daca da DD sinu vinzi casa, imi zici ce rasa sa-mi iau sa se impace cu ai tai shi mi-l tii si mie in concedii. Iti tin si io copilul cateva we-uri in schimb .

Boti io zic ca ati facut suuuper pas cu diversificarea. Pai deschis guritza este treaba serioasaaaaa!!!! Eu ma gandesc sa diversific la 6L ca la bebeii hraniti la san. Why not? Laptele praf are tot ce-i trebe pe cand leguma sau fruct nepoluat si fara chimicale nu se gaseste (decat poate alea la borcanele din culturi ecologice dar nu as jura). In fine asta e ideea mea. Tb sa vb cu dr. cel nou ca tocma il schimbai.

Mergi la inceput