Azoospermie - cap 24 -
Raspunsuri - Pagina 3
elenada spune:
Nusy multa bafta. Sa fii graviduta pana la capat si sa iti tii puitul/puiutii in brate.
Eu mai am o saptamana si incep inhibarea.
Mult a fos putin mai este.
Pupici
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
iuca spune:
Buna fetelor,
Pisix ma bucur ca ai multi foliculi, asta inseamna ca ai sanse mari ca FIV-ul asta sa fie unul norocos. Va tin pumnii si la biopsie sa dea Domnul sa gasitit gigei buni.
nusy Doamne Ajuta sa stea puiutii in burtica 9 luni La mine singurul simptom inainte de test a fost oboseala si somnolenta, in rest NIMIC.
Fetelor va tin la toate pumnii, sunt alaturi de voi si sa dea DD ca toate incercarile voastre sa se finalizeze cu
Eu nu am noutati, ma lupt cu niste dureri de cap, aproape zilnic, in rest sunt bine si astept ziua de joi cand ma duc iar la eco.
Va pe toate cu drag, nu va enumar de teama sa nu uit pe cineva.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
11+
pisix spune:
iuca - de cand nu mai avem vesti de la tine ... mai ai putin si treci de saptamana 12 !
Fetelor eu am intrat intr-o mare panica, sincer ma gandesc cu groaza ca daca nu gasim nimic la biopsie ce naiba ma fac ?...
Am inceput sa ma dau si peste cap numai sa am proba deja congelata de la Giuly ca sa ma duc mai linistita ...
Ooof, e greu frate
Daca aveti nevoie de info despre cum se transporta proba de sperma, sa stiti ca am postat la Austria
elenada spune:
Pisix fii optimista fetita. O sa fie bine si o sa gaseasca la biopsie cei mai buni gigei ai tuturor timpurilor. Or sa fie entuziasmati de Austria si o sa iasa la iveala gigeii. Ai sa vezi.
Asa ca relax
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pisix spune:
elenada - sper sa ai gura aurita
cipcirip - de unde iei L-arginina ?(hai ca dupa ce te-ai tinut de capul meu m-ai convins )
Hei Azoo Girls, trezireaaaa, hai la o cafeluta decofe ca pe mine ma apuca isteria daca mai bag si cofeina ...
Iyoana - salutari si aici si sper sa ramai pe baricade pana ne dai vestea cea mare (cu II)
elenada spune:
Neata fetelor.
Ce liniste e pe aici.
Pisix sper din tot sufletul sa am gura aurita.
Pup toate fetele
evanescence spune:
Numai eu n-am stiut ca s-a deschis capitol nou,eu asteptam sa scrie cineva la cap.23
Sa fie cu noroc
"Visand la o minune"
http://tt.lilypie.com/duzAp3.png
ella28 spune:
Eva esti tare!
Ne-am pitit si noi pe unde am putut dar uite ca ne-ai gasit pana la urma
cipcirip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evanescence Numai eu n-am stiut ca s-a deschis capitol nou,eu asteptam sa scrie cineva la cap.23 Sa fie cu noroc "Visand la o minune" http://tt.lilypie.com/duzAp3.png |
Buna faza. Asha am facut shi eu odata, am bagat sub la favorites shi il tot accesam dar nimic nou la el ..... pana m-am deshteptat, am vazut cum merge forumul Deci nu eshti singura patzita
Pisix, ai gasit L-arginina? Eu o sa fiu la o sapt distanta de tine cu procedura.
Am primit azi coletul cu Gonalul la farmacie, noroc ca am vb din timp pt ca de maine tb deja sa mi le fac. Acum am alta pb, am reushit sa-mi aranjez monitorizarea la mine in orash shi pt ca nu ma mai duc la Polisano imi tb Prenylul aici joi sau vineri. Tb sa ma duc pana la Sibiu doar ca sa-l cumpar.
Cirip
dear_bambie spune:
Buna!
Aseara, am reusit sa fac programare la Dr Dracea, dar pe 29 ian 2009, m-au trecut si pe lista de asteptare, dar sunt slabe sanse sa se elibereze vreun loc! Ma rog, ca pana atunci sa nu-mi creasca nodulii si sa fiu nevoita sa aman Fiv-ul!
Intre timp, o sa sa pregatim dosarul, voi face si eu analizele genetice, mai ales ca am si uter fibromatos, miomectomie, sotulache azoo severa...vai de capu' nostru! Bine ca suntem optimisti si mergem inainte... acum ce-o vrea si DD!
Tin pumnii stransi de tot, tuturor fetelor!!!
toate fetele!
aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."