zugravire cu var

zugravire cu var | Autor: jozsaerika

Link direct la acest mesaj

m-am gandit sa zugravesc eu (!?! ) bucataria si camara cu var...
deci este dat deja cu var de vreo 3 ani nu prea am fisuri sau denivelari si oricum pt mine nu conteaza doar ca e cam murdar
si nu vreau lavabila ci tot var.....ma poate ajuta cineva???
ce trebuie sa cumpar si sa fac

merci
Erika

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)

poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Pai ce sa faci? Cumperi var (praf), daca vrei putin aracet (ca sa nu se ia pe haine), bidinea...
Varul il iei de la un depozit care iti vinde si o cantitate mei mica, nu ai ce face cu un sac. Intreaba-i pe cei de acolo cat pui pentru o galeata de amestec (exista mai multe tipuri de var).
Poti da doua straturi, acopera mai bine "problemele". Primul strat mai subtire (are si rol de spalat). Lasi sa se usuce primul strat de tot, unii nici nu-l mai dau pe-al doilea.
Inainte, acoperi cu ipsos fisurile...daca vrei, pentru ca apar oricum.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Erika,
M-a apucat si pe mine creatia asta vara, asa ca am dat cu var lavabil intr-o singura camera.Desi pare simplu,nu a fost asa.M-am obosit foarte tare,deoarece eu am aplicat peste calciu si a trebuit sa insist sa acopere stratul initial.In principiu te vei descurca.Cu experienta mea de acum ar merge mult mai rapid, insa nu cred sa reeditez.Culmea, rezultatul a fos satisfacator.Uneori cind ma uit pe tavan vad niste surplusuri,insa nu ma deranjeaza foarte tare.
Poti foarte bine sa dai si cu lavabil.Se prinde foarte bine.
Iti doresc mult succes!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120979&SearchTerms=var,lavabil,peste,calciu
Am pus subiectul unde am primit sfaturi.

Mergi la inceput