Dr. Badea Iulian-pareri, va rog
Raspunsuri - Pagina 2
mgabi spune:
Buna.
eu am nascut cu Dr. Badea acum 4 ani al doilea copil prin cezariana. Este un medic foarte bun. Pe mine m-a salvat pentru ca era sa pried sarcina la 14 saptamani avand hemoragie. Am stat in pat, am luat si ceva medicamente si totul a mers bine pana la sfarsit. Ce mi-a placut tare mult la el si stiam asta, este faptul ca are mare experienta in calculul datei nasterii. Mi-a spus ca voi naste in jur de 5 octombrie si m-a chemat la operatir pe 29 septembrie pentru ca bb era prea mare (4,400 g si 53 cm- fetita)si a doua cezariana. La primul copil tot ele mi-a urmarit sarcina dar bb nu a vrut sa-l asteptete o saptamana cat era plecat dr. si m-a lasat pe mana dr. Badiu cu care am si nascut la doua zile de urgenta prin cezariana pentru ca bb nu era intors si era si el mare (4,100 g si 41 cm - baiat).
Despre finate eu acum 4 ani am cotizat cu 200 E, acum numai cunosc tariful. Din cate cunosc fiind un medic foarte solicitat mai ales in operatii complicate si cezariene fiind un chirurg bun stiu ca nu prea se deplaseaza in afara programului pentru nasteri, decat in cazuri grave. daca este vorba de cezariana el stie forte bine cand sa o programeze de obicei de pe o zi pe alta). La mine asa a fost marti am fost la consultatie si mi-a spus ca adoua zi sa ma internez ca ma opereaza la prima ora. Emotiile au fost mari ca nu ma asteptam asa de pe o zi pe alta dar aveam mare incredere in el si nerabdatoare sa o vad pe printesa.
Lalu spune:
Eu am nascut in septembrie a doua oara cu Dr.Badea.Ambele nasteri (in 2004 si in 2008) au fost prin cezariana (prima a fost neprogramata, copilul mare si nu prea bine pozitionat).
La Dr.Badea merg de 12 ani si am incredere deplina in el! Este un chirurg excelent, e o persoana foarte relaxata si care te incurajeaza si iti zambeste tot timpul.
Ambele sarcini au mers foarte bine iar cezarienele au fost impecabile, fara nici un fel de urmari negative, cu recuperare rapida si nu in ultimul rand foarte estetice!
La ambele operatii a asistat si sotia lui, cu care s-a si sfatuit de altfel in privinta momentului in care urma sa fac operatiile (la a doua am tot negociat cu el termenul, pentru ca vroiam sa stea bebe cat mai mult in burta, sa se dezvolte bine).
Cat am stat in maternitate au venit amandoi pe rand la vizita.
Cu "familia Badea" poti sta cat se poate de linistita! esti pe maini bune!
ellis spune:
ad_b - eu am o prietena care a nascut prin cezriana cu el de doua ori; e drept ca erau prieteni de familie(adica parintii fetei); fatza de controlele, analizele, eco pe care le-am facut eu, ea nici 50% nu a facut; e drept, ea a avut sarcini f usoare, insa un col scurt, aproape sters la sfarsitului celei de-a doua; cred ca e un dr mai conservator, insa f bun; ea a facut o sg eco morfo, pe la 24-28 sapt, cred ca e cam tarziu, vreo2 eco normale, un set de analize; nu TT, desi are peste 30 de ani; nuscriu ce analize si eco am facut eu, eu am avut o sarcina grea si cu antecedente; despre preturi in general ca la municipal; daca tu consideri, pot sa-ti recomand cu tot sufletul medicul meu, dr si om exceptional;
MAMIDEBAIAT - din pacate, nu multi dr isi dau interesul sa salveze sarcini f mici; cica la varsta asta daca fetusul nu e viabil se elimina singur...bla , bla, eu nu cred asta, m-am chinuit sa trec cu sarcinile peste 12 saptamani, de nu mai stiam de mine, conta numai bebe, asa ca si la sarcina cu fetitza am avut sangerari, dar cu tratament intens si supraveghere am reusit si am un copil mai mult ca perfect
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
mimi_m spune:
Buna,
Dati-mi si mie va rog nr. de tel de la cab privat al dr.Badea, si eventual adresa ca nu sunt din Buc. Din cate stiti , se ocupa si de probleme de sterilitate ? Eu vreau sa ma duc datorita unui fibrom, dar vreau si raspunsuri in legatura cu infertilitatea ..
Multumesc
ad_b spune:
Mimi_m nr de tel de la cabinet este 021-3176866, programarile se fac de luni pana joi incepand cu ora 16 pana la 18. Programul dr incepe de la 14. Adresa nu o stiu exact, este pe str. Al. Ioan Cuza, in apropiere de un McDonalds, dar poti intreba asistenta. Nu stiu daca se ocupa de infertilitate pentru ca nu m-a interesat acest aspect, poate iti mai raspunde si altcineva. Vezi ca programarile se fac cu o luna inainte.
ad_b spune:
Fetelor, mai am doua luni pana la cezariana si inca nu stiu cat sa dau. Nu a mai nascut nimeni de curand sa-mi dea si mie o idee?
In alta ordine de idei, mi-a spus sa ma gandesc la o eventuala legatura de trompe, avand in vedere ca este a doua cezariana si fac 35 de ani. Voua v-a recomandat asa ceva si ati facut? O sa mai caut si pe internet sa vad ce inseamna exact asta.
Si nu mi-a programat operatia, a zis ca in ultima luna o sa vin saptamanal si cand crede ca e gata bebe ma cheama imediat. Nu prea imi convine chestia asta asa de pe o zi pe alta, cum scria si mgabi, ca trebuie sa-mi aranjez si eu cu cine las copilul.
Si inca o intrebare pentru pacientele mai vechi ale doctorului. Imi tot spune ca daca apar probleme sa-l sun, dar nu mi-a spus inca unde sa-l sun si, in afara de nr. de tel. de la cabinet, nu am altul. Voi unde sunati in caz de probleme? Uit mereu sa-l intreb ce vrea sa zica cu sunatul asta si in sinea mea sper sa nu am nevoie.
Imi puteti raspunde si mie?
Multumesc.
annablue spune:
Ad_b, la faza cu sunatul se referaa-l suni pe mobil...dar probabil ca a uitat sa ti-l dea. Cand il vezi la prima vizita, spune-i sa ti-l dea. Asa procedeaza cu toate pacientele lui.
Si eu voi naste a2a oara cu dr. Badea in mai putin de o luna, cezariana.
Ca si celelalte fete iti pot spune numai de bine in legatura cu profesionalismul si atitudinea lui de OM. Eu sunt convinsa ca mai sunt si alti dr la fel de sufletisti, dar nu l-as da pe Badea pt nimeni altcineva.
Eu am niste probleme care presupun cezariana clar, si oricum si prima a fost tot asa, dar stiu ca pot avea incredere in el ca va fi totul ok si asta personal mi se pare f important la o sarcina/nastere pt mamica.
Legat de preturi, poti intreba si la spital cand mergi la asistenta sefa, orientativ, dar cred ca nu e cazul sa-ti faci griji, oricum banii se dau dupa. Eu asa am facut si prima oara, acum 6 ani jumate
Iti doresc succes si sarcina/nastere usoara!
Annablue & Adita & Bb2
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."
manon spune:
eu am nascut cu dr. badea. am avut o sarcina cu probleme si m-a supravegheat pe toata durata sarcinii. vine la nastere (venea!!...). nu s-a pus niciodata problema banilor, nu cere, nu refuza, nu conditioneaza actul medical. e atent cu femeile pentru ca iubeste copiii si are respect pentru femeia care accepta sa duca o sarcina pana la capat. am facut si un avort cu domnia sa, am gresit profund (n-am avut incredere in alt medic), mi s-a parut ca-mi reproseaza ceea ce fac si am ramas cu impresia ca de atunci nu se mai uita la fel la mine...
eu ii datorez enorm.