Mamici norocoase de sept -oct 2008 (165)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Kristin ti-am admirat barbatelul,f frumos,sa va triasca.In legatura cu kg eu zic sa nu te stresezi,la mine asa functioneaza cel mai bine,si cred ca a contat si alaptatul,am dat jos tot,nu mai am nimic in plus.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

iriss

eva, poti sa-mi spui ce model e marsupiul tau, te rog?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Babytza multumesc mult pt sfaturi problema e (ca si la tine), ca oricat mi-as dori sa dorm ziua nu pot. ma pun in pat si nu reusesc sa adorm chiar daca sunt super obosita...nu stiu din ce cauza mi se trage plus ca astazi am castigat la loto un vecin care tot da gauri cu bormasina de la 9 dimineata
Aly_c arati foarte bine dupa nastere, felicitari!
preety si la mine aceeasi poveste...se impinge uneori in asa hal de parca da sa iasa afara, sau cel putin asa imi da mie senzatia tu de ce faci cezariana?ceva probleme sau pur si simplu asa ai ales sa nasti?
musette pt bebe Luca, cat mai multe lunite!

38+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Angelynna, Kllemi, FELICITARI! Sa va traiasca sanatoase micutele comori si sa va faca fericite ... si voi pe ele! O viata frumoasa inainte!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

babytza
musette cu intirziere. La Multe Lunite! ia fa-mi pofta si spune-ne cu ce e tortul felicitari pt greutate!!! vreau pozeeee!
nerantula, a mincat mami ceva ce a deranjat bb la burtica?
ne-am recuperat din hainute, acum tre' sa ma apuc de spalat si calcat. asta de miercuri in colo, ca miine e sarbatoare mare.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hello mamici si burtici !

eu tot ma confrunt cu dureri de burta ca la menstruatie si cu hartie igienica colorata cu o tenta de maroniu deschis si cu mici punctulete de sange maroniu. nu pot spune ca este o secretie, nici nu stiu cum sa zic...este ca la inceput de menstruatie cand e hartia colorata pana sa se declanseze menstruatia in adevaratul sens al cuvantului....iar bebe vad ca este cam agitat. am luat un no-spa, dar cam degeaba, abia acum ca m-am dat jos din pat parca m-a mai lasat durerea.

preety, stai sa vad daca mai ajung pana maine cand am programrea la dr ....ca vad ca bebelusii astia au alte planuri decat noi.

kllemi, angelynna, sa va traiasca minunile mici si sa fie sanatoase.

maryb 37+ cu Mario Gabriel

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 19 zile

Mergi la inceput

am vrut sa dorm dar nu am putut din cauza durerii de burtica, asa ca ma duc sa pregatesc niste acte, sa ma spal, sa-mi fac unghiile ca nu se stie niciodata....

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 19 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Mary

Si eu am ac pb de dimineatza numa ca pe mine m au luat si contractiile, la distanta de 5-6 min cu durata de juma de minut.
Vine tati acasa si mergem la spital... yeeeee vine pisicutza.Simt eu...nu vroiam pe 13 ...dar sa vina cand vrea ea sanatoasa.
Pup fetele

Karina Alessia am 40 saptamani in balonul lu' mami NiKole pe care nu stiu de ce nu reusesc sa-l sparg. Dau si cu pumnul si cu piciorul dar COL BETON

DPN CICA ACUM 3 ZILE

noi doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Mary pregatim agitele? Sau esti destul de agitata si fara ele?

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

wow....nikolici, s-a hotarat pisicuta sa vina pe lume ???
atunci ia uite putina galerie din partea mea

hai nikolici

iti doresc o nastere usoara si o bebita sanatoasa, poate se naste dupa 12 noaptea si atunci nu o sa mai fie data de 13 ...nici eu nu vreau data de 13, macar daca nu mai are rabdare sa iasa scorpion, macar sa nu iasa intr-o zi de 13.

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 19 zile

Mergi la inceput