Puiuti de Randunici 2008!! (112)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny sa ne aduci si noua niste aer proaspat de munte!

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Aer proaspat va trimit eu, ca vreo cateva zile nu ne putem consuma portia (oricat de mult as aerisi :).

Luny, sa aveti vreme buna (pentru noi si asa nu mai conteaza cateva zile...)!

Oare daca e putin ragusit e bai maaaare? Nu face febra, are doar muci. Mah, sa nu ma speriati! Nu vreau sa ma duc la medic...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Anka,asa e,nu merge la toti copiii metoda cu hatzanatul.Am incercat-o.Ce n-am incercat!!Dar merge,cateodata.
Olgutz,mortala Sophie!
luny,drum bun!!
si nani]\NB

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Aer proaspat va trimit eu, ca vreo cateva zile nu ne putem consuma portia (oricat de mult as aerisi :).

Luny, sa aveti vreme buna (pentru noi si asa nu mai conteaza cateva zile...)!

Oare daca e putin ragusit e bai maaaare? Nu face febra, are doar muci. Mah, sa nu ma speriati! Nu vreau sa ma duc la medic...

Sanziana era ragusita din cauza mucilor care ii cadeau in gat.

Ea nu a avut deloc febra, doar muci, putin ragusita, si dimineata tusea un pic tot din cauza mucisorilor din gat.
Pediatra a zis ca s-a inflamat amigdala care exista in spatele nasului (similara celor 2 din gat), si asta este cauza mucilor. I-a dat Ambroxol, Zyrtek, Oscilo, Vibrocil. Seara Pulmex baby pe torace si spate, lavaj nazal cu Marimer, si Moraz ulei.
Pana sa apuc sa cumpar medicamentele, i-a trecut de la sine, si un i-am mai dat nimic. Oscilo ii dau oricum o doza pe saptamana preventiv. Si cand mi se pare ca respira mai greut, ii mai dau cu niste Moraz pe la nari. In rest nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Kya, era sa cad pe spate... Pe cuvant ca m-ai speriat, norocul era ca am ajuns cu cititul pana la final! Atatea medicamente! Ce bine ca nu i le-ai cumparat mai repede! Eu sper ca Oscillo al lui sa fie titi.

Fi-miu se foieste din cand in cand (de 2 ori pana acum, o data pentru a eructa, a doua oara nu stiu de ce...). Dar respira bine pe nas. A, si desi poate veti zice ca-s nebuna, i-am pus picaturi de lapte (de-al meu) in nas, dupa ce i-am scos mucii cu Batista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Kya, Bubu si Luny merci mult de raspunsuri!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Olgutza, super filmuletul cu maimutica! si eu ma gandeam sa nu cada de pe canapea

Luny, sa aveti vreme frumoasa si distractie placuta!

Eu am stat pana acum dupa copanelele de pui de tzara, le-am fiert pana mi-au iesit ochii, dar sunt moi-moi . Maine doar fierb legumele si fac repede piureutul pt. pranz.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Nicoleta nu-i asa tragic:
Ambroxolul este pentru tuse,
Zyrtekul este antihistaminic, pentru ca se presupune ca procesele astea inflamatorii au si o componente alergica
Vibrocilul sunt picaturi ca sa-i desfunde nasul.
Iar restul sunt pe baza de plante, uleiuri volatile, apa de mare, etc.

Eu insa ma bucur ca s-a luptat organismul singur, si i-a trecut fara sa-i dau mai nimic. Nu sunt adepta medicamentelor, atunci cand se poate si fara.

Mergi la inceput

Nico, poate sa fie de la muci sau sa nu dea in laringita, aia e cu raguseala. De regula se dau medicamentele astea la muci, ce-a zis Kya. Neaparat un antialergic, reduce mult senzatia de stranut si chiar mucii. Gen Zyrtec, eu ii mai dau lui Vlad Aerius sau Ketof. Le alternez. Cum vad ca-l ia stranutul si nasul bag repede 3 seri unul din astea si se amelioreaza vizibil. Plus Panadol si Nurofen alternativ. Nasucul curatat f. bine si des cu apa de mare, apoi puse niste picaturi de nas si batista bebelusului la greu...Aaa, si karvol pe batista sau pe pernuta.
Insanatosire rapida lui Mateiut!

Ma duc si eu la dus si la nani. Nuapte buna

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Kya, am scris in acelasi timp

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput