Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (201)
Raspunsuri - Pagina 4
bernix spune:
Carpatina, okii de melc s-au produs din cauza ca Degetica i-a luat chifteaua din mana lui Gheo, el s-a intins dupa ea, chifteaua a cazut si amandoi s-au aplecat s-o prinda de era sa-i scap. O intreaga epopee...
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
luy spune:
Scuze, nu pot sa scriu acum, ca urla copilul de foame, iar eu mama denaturata, am neglijat-o destul zilele astea... Promit ca dupa ce se culca revin cu impresii despre party.
Pana atunci, uitati aici filmuletzul care este pe cd-ul pe care l-a primit fiecare sarbatorit.
De asemenea, www.flickr.com/photos/septoct2007/2934337765/" target="_blank">aici vedeti posterul care a fost oferit de Bobo, impreuna cu felicitarile personalizate ( eu am fost doar cu "stansul" de poze pt poster si cu designul la felicitari )
Din pacate nu am mai gasit nimic in sala, nici felicitari, nici diplome, un singur poster, intr-adevar, dar nici o jucarie. Cine mai doreste cd cu filmuletzul si poster nu trebuie sa se necajeasca, mai avem si va oferim cu drag.
Pupici, fug sa hranesc copilul si sa-l spal. Revin mai pe seara, dupa ce adoarme !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Roxana_G spune:
Noapte buna Prisi! Si mai ales Miruna, fara treziri daca e posibil.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Am vazut si filmul facut de Luy, superb, a muncit nu gluma.... |
Pai unii de ce da si altii nu? Io' cand vad filmul?

Roxanaaaaaaaaaaaaa.. io' vreau de toate.. bine?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
bikmaria spune:
| citat din mesajul lui bernix Deci asa, mai Maria, tie ti-e frica de Sabina si Doamna C, iar de vrajitoarea Bernix nici ca-ti pasa. Ai vazut si tu doar ce poze am, daca s-a vazut pana in Belgia. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi |
Care vrajitoare soro?
In alta ordine de idei sa-ti fie de bine
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Sabina pai facem invers. sa ridice mana sus cele carora NU le e frica de mine. (si mai repede, da? zbzzzzzzzzzzzzzzzzzzz |
Pot sa ma gandesc pana maine la raspuns?
=====================
bernix spune:
Sie mie mi-a placut tare mult la party, chiar mi s-a parut ca a durat prea putin. Asta poate din cauza ca fata mea a dormit o ora si cand cheful s-a spart ea era fresh.
Multumiri inca o data tuturor celor implicati: Luy si tati de Maria, Roxana, papanash, Carpatina, prisi, Sim, alina (cu care n-am socializat deloc si-mi pare rau)

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bikmaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Pai unii de ce da si altii nu? Io' cand vad filmul? ![]() Roxanaaaaaaaaaaaaa.. io' vreau de toate.. bine? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Daca vrei de toate si promiti ca esti cuminte primesti si cea primit Bernix dupa masa
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Carpatina, dar studiezi pozele nu gluma! Uite de ochiul tau ager s-o teme fata. |
Io' recunosc ca am ochiu' ager.. dar de data asta a fost mura-n gura... Cum apasai pe link cum se deschidea pe poza cu pricina... Asa, ca o declaratie de avere a Mirunicai
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui papanash hello, noi am dormit ca porcii filmul merge bine,lasati-l sa se incarce, vad ca are in cateva ore peste 60 vizionari, inseamna ca-i accesat concomitent de mai multe persoane si mai face figuri. Am vazut ca n-am incarcat versiunea finala, adica am o greseala intr-un mesaj si un spot se 1 secunda ci Ramaonarosca in alt.a parte . o sa-l pun pe ala final. |

=====================