elvetia
dorim sa plecam la iarna in Elvetia,la Leukerbad;ne poate ajuta cineva cu informatii despre viza,preturi,sfaturi,etc?poate a mai fost cineva pe acolo si stie cum este si la ce trebuie sa ne asteptam....multumesc mult
Raspunsuri
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tris dorim sa plecam la iarna in Elvetia,la Leukerbad;ne poate ajuta cineva cu informatii despre viza,preturi,sfaturi,etc?poate a mai fost cineva pe acolo si stie cum este si la ce trebuie sa ne asteptam....multumesc mult |
Nu ai nevoie de viza pentru Elvetia.
Am fost si noi in vacanta acum..3 ani parca,dar am uitat numele oraselului
Oamenii sunt linistiti,relaxati,mancarea e buna,preturile sunt cam ca peste tot in Vest..
nu prea vorbesc engleza(ma rog,noi nu am intanit ) dar daca stii franceza,germana...e bine.
blue eyes spune:
Acolo nu am fost, Lady J ti-a dat ceva informatii despre Elvetia. La ce sa te astepti: corectitudine, amabilitate, respect, preturi acceptabile. La ce sa nu te astepti: la caldura umana, la interactiune cu localnicii, la spontaneitate. Acum depinde mult de ceea ce vreti: relax fara invadarea sferei private, e ok; vreti sa cunoasteti homo elveticus mai de aproape, succes!
Noi, "elvetiencele" suntem aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=17&TOPIC_ID=97116#4194516
Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
andacos spune:
Fete din Elvetzia dar e adevarat ca pe 8 februarie va avea loc referendum pentru a se reintroduce viza pentru romani si bulgari?
Dana
blue eyes spune:
Nu stiu exact data, dar e posibil sa fie acest referendum. Elvetia se teme de romanii din Italia.
adana. spune:
buna,
am intrat poate nu la locul potrivit. dar mai este cumva vreun subiect activ al mamicilor din elvetia? ca nu reusesc deloc sa dau de el. cumnata mea e interesata, ca-i acolo.
multumesc tare mult :)
blue eyes spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=17&TOPIC_ID=97116#4196050
era exact sub acesta cand ai scris
miraklucker spune:
nadacos, eu cred ca-i vorba despre referendul despre dreptul de munca al romanilor si bulgarilor in Elvetia. Dar oricum mare lucru nu e chiar daca se aproba, se aplica numai dupa nu stiu cati ani, si numai pentru un nr limitat /an.
...si acum despre Leukenbad. Nu am fost acolo, dar am o prietena care merge des. E foarte frumos, sunt bai termale (cred ca stii defapt asta), dar cica nu se circula cu masinile. E interzis (probabil nu chiar in toata statiunea)..
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
andacos spune:
Mira,ceea ce am citit eu se referea la dreptul de libera circulatzie al romanilor si bulgarilor!
Hai mey Blue,cum adica datorita romanilor din Italia?Totusi in marea lor majoritate muncesc acolo cinstit citiga un ban cu truda,mi se pare iarasi inacceptabil sa ingradesti libera circulatzie a unei natziuni numai pentru citziva nemernici!
Poate totusi nu va avea loc referendumul!Trag si eu nadejde!
A si Mira sa stii ca nici in Germania nu primesti drept de munca!De sesdere da dar nu de munca!Si situatzia e valabila pentru toate tzarile noi membre Eu nu numai pentru Romania si Bulgaria!
Dana