Patologia batranetii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Am citit mai de mult o carte despre asta. Despre cum, daca te ia pe nepregatite, batranetea te distruge.

Toate aceste doamne, din categoria carora cunsoc si eu cateva, au avut si au o viata centrata obsesiv pe opinia altora despre ele. Se comporta ca niste foci la circ: fac orice pentru un peste de la dresor si pentru aplauzele publicului. Cand cortina cade si trebuie sa-si tina singure companie se sperie de ce vad si o iau razna. Voi spuneti ca au totul? Da. Ma putin respectul de sine - dar de sinele lor cel adevarat, pe care probabil nici nu-l cunosc.

Omul se construieste ca si o cladire. Mai intai temelia si structura de rezistenta, apoi gresia, faianta si covoarele pretioase. Tipele astea au crezut ca daca se reped si cumpara covoarele persane dau lovitura. Acum trebuie sa le care in spate, pentru ca nu au construit o casa (in sufletul lor) pe care sa o decoreze.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui simali

Am citit mai de mult o carte despre asta. Despre cum, daca te ia pe nepregatite, batranetea te distruge.

Toate aceste doamne, din categoria carora cunsoc si eu cateva, au avut si au o viata centrata obsesiv pe opinia altora despre ele. Se comporta ca niste foci la circ: fac orice pentru un peste de la dresor si pentru aplauzele publicului. Cand cortina cade si trebuie sa-si tina singure companie se sperie de ce vad si o iau razna. Voi spuneti ca au totul? Da. Ma putin respectul de sine - dar de sinele lor cel adevarat, pe care probabil nici nu-l cunosc.

Omul se construieste ca si o cladire. Mai intai temelia si structura de rezistenta, apoi gresia, faianta si covoarele pretioase. Tipele astea au crezut ca daca se reped si cumpara covoarele persane dau lovitura. Acum trebuie sa le care in spate, pentru ca nu au construit o casa (in sufletul lor) pe care sa o decoreze.

alice

ce adevar!!! nu mai trebuie adaugat nimik.
a, ba da, cunosc si eu cateva caratoare de covoare persane....sper sa nu ma intalnesc vre-odata pe nepusa masa, cu vre-una din ele si sa ma ia la ciomagit ca-s mai tanara....

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ce sa zic...acum la tinerete pot sa zic orice...nu stiu cum voi reactiona la 50-60 de ani, poate complet diferit.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Ce sa zic...acum la tinerete pot sa zic orice...nu stiu cum voi reactiona la 50-60 de ani, poate complet diferit.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Ai si tu dreptate...
Mai ales cochetele,femeile care se supre ingrijesc,cum vor reactiona ele oare cand fata nu mai e ce-a fost...metabolismul nu mai e la fel..
Pai,om trai si-om vedea,ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

eu am o filizofie de viata f simpla: ii multumesc lui d-zeu ca am ajuns la varsta asta si daca va veni ziua in care voi fi plina de riduri ii super multumesc ca mi-a dat viata sa le am. e mai important sa mori la o varsta frageda sau sa te bucuri cat m mult de viata chiar daca asta presupune riduri etc?. si eu am intalnit batranele care stiu sa-si traiasca viata. soacra mea calatoreste enorm de mult, se da cu parasuta, a stat in zeppelin, calatoreste cu avionul m mult de 12 ore, merge cu bicicleta, conduce masina , isi iubeste copii si nepotii(nepotii in nr de 11)si nu are timp sa se uite in oglinda ca a imbatranit si nici sa fie geloasa pe fetele tinere. si are 70 de ani nu 55. si a lucrat toata viata in invatamant iar acuma e directoare la mai multe scoli, coordoneaza toate activitatile si o face benevol(nu e platita). nu va spun ca am impresia ca are mai multa energie decat mine. si a avut o cariera frumoasa, are si 4 copii si a avut timp sa-si traiasca si viata frumos.(a calatorit enorm de mult)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia52 spune:

Cum sa fi geloasa si invidioasa pe femeile tinere si frumoase?!?
Doamna in cauza sufera de rautate. Rautatea te nasti cu ea si mori cu ea. Nici un psiholog nu te poate vindeca. Ce a semanat la tinerete asta culege acum. Am cunoscut si eu in tineretea mea persoane de genul doamnei respective... erau frumoase, increzute, aveau totul... dar le lipsea ceea ce era mai important... iubirea de ceilalti. Se iubeau numai pe sine.
Si eu sunt batrana, am 56 de ani dar sufletul meu e ca la 20. Iubesc tineretea, tot ce e frumos admir cu toata sinceritatea.
Multa sanatate si sa imbatranim frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

lucia, esti tanara...mai ai pana la 180 de ani!!!

femeile care nu au avut o viata interioara, sunt doar sclave ale lucrurilor inconjuratoare.
valorile noastre spirituale reprezinta principiile dupa care ne traim viata de zi cu zi. ele ne ofera stabilitate si structura in viata noastra interioara. iar cand aceasta lume este in ordine, trecerea anilor nu mai reprezinta o povara.

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia52 spune:

Multumesc mult Kari si tie la fel!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Mi-a placut comentariu lui lady " O doamna la 40-45 de ani era rautacioasa cu mine" doamne ce am imbatrinit! Mi se spune doamna.Eu am 41 de ani si ce pot sa-ti spun ca atunci cand vad o femeie tanara , frumoasa si slaba ma uit la ea cu nostalgie am fost si eu acolo si nu am de ce sa fiu rautacioasa fiecare a trecut prin ani lui de glorie.
Eu nu cred ca conteaza frumusetea ci in general pofta de viatza pe care fiecare o are nu conteaza ce varsta ai, spre exemplu eu pot fi in mijlocul atentiei si la 41 de ani ai mei la un party pe care il tine fimiu care are 19 ani, pt mine nu conteaza varsta ci faptul sa te faci placuta pt personalitatea ta si atunci nimeni nu imi vede ridurile dupa fatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lemoni

Mi-a placut comentariu lui lady " O doamna la 40-45 de ani era rautacioasa cu mine" doamne ce am imbatrinit! Mi se spune doamna.Eu am 41 de ani si ce pot sa-ti spun ca atunci cand vad o femeie tanara , frumoasa si slaba ma uit la ea cu nostalgie am fost si eu acolo si nu am de ce sa fiu rautacioasa fiecare a trecut prin ani lui de glorie.
Eu nu cred ca conteaza frumusetea ci in general pofta de viatza pe care fiecare o are nu conteaza ce varsta ai, spre exemplu eu pot fi in mijlocul atentiei si la 41 de ani ai mei la un party pe care il tine fimiu care are 19 ani, pt mine nu conteaza varsta ci faptul sa te faci placuta pt personalitatea ta si atunci nimeni nu imi vede ridurile dupa fatza!

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

Si mie mi se spune uneori doamna...si am intre 25 si 30 de ani

Pe bune,cand zic doamna nu ma gandesc neaparat la varsta..ci la statutul social...

Mergi la inceput