Cel mai usor regim de slabire

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

De acord!

Un kil slabit o floare, un kil pus inapoi un porc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Buna dimineata!

Sanatate multa MadameBovary! Pe mine m-a mai lasat raceala, am renuntat de ieri la pastile dar mai beau ceaiuri. Azi dimineata mi-a fost cam frig si mi-e teama sa nu ma intoarca...

Vestea buna este ca azi cantarul meu a fost "prietenos" cu mine si mi-a aratat 46kg! Mi-am propus urmatoarea saptamana sa fac tot ce pot sa ma mentin si eventual pana la Craciun sa mai scad unul.

Felicitari pentru progres Musette, si mie cele mai bune indicii mi le dau hainele si cum se aseaza!

Ticker 49--46--45

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Felicitari, MsLara!!! 46 kg, uau Ce inaltime ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Am 1.52!

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Ca tare miniona esti ! La tine se intelege de ce ai kg astea, am crezut ca esti vreo ambitioasa de 1.75 care se vrea la 45 de kilograme . Si pe mine m-a mai lasat raceala, sunt mai bine de la o zi la alta... in afara de sambata cand mi-a fost cam rau, in rest a fost acceptabila. Doar ca ma tot doare in gat, o durere ciudata, nu senzatia aia de usturime pe care o am de obicei cand racesc... in fine, trec eu si peste asta . Am observat ca mi s-au cam dus poftele si pofta de mancare de seara... de-abia cand ma culc (cam tarziu daca mai atipesc si la pranz) sesizez ca mi-e foame . Oare atat o fi fost hopul cu menstruatia si acum imi revin? Ca tare bine era la inceput!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

v-am spus ca sunt scunda...oricum nu am avut greutatea asta cred ca de la 12 ani..Am fost tot timpul putin rotunjoara. Asa ca eram chiar curioasa cum arat mai slabuta .

Dupa ce imi stabilizez modul de mancare cat mai bine, o sa incep si un program de miscare, caci grasimea de pe burta inca nu a disparut...

E clar ca daca avem putina ambitie si control reusim!

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Neata fetelor!

Iaca m-am cantarit din nou si abia am asteptat sa alerg sa va zic: 72,9! Cred ca zilele trecute ma cantarisem inainte sa alaptez, naiba stie, cert e ca (,) cantarul a redevenit prietenul meu.

Bine ca n-am racit, ca asta imi lipsea, mai ales cu micuta. Cand va aud cu simptomele voastre brrrr, sper sa nu racesc. Multa sanatate!

MsLara, chiar ca esti micuta, bravo tie ca ti-ai atins greutatea dorita. De grasimea de pe burta nu stiu ce sa zic, si eu am o mingiuca de grasime pe burta (si o gasca de kile atasate), eu tot incerc cu ceai cald dimineata, acuma am si lamaie, dade, dade. Da nemancatul seara m-o ajutat ft mult la talie, si in spate la colacelul din jurul taliei.

MadameBovary ma bucur ca te simti mai bine , cu siguranta si catelul tau . E bine ca te-au lasat poftele, poate iti revii si cu cantarul (eu cand eram racita imi stricam orice cura, ca deh, mancam sa prind putere, si cum lancezeam toata ziua in pat se punea totul).

Addicted te-ai rupt in 2 la sala? Pe unde umbli, ni-i dor de tine , si suntem curioase daca s-a imbogatit pretenu' pe sama ta .

Asadar, tickerul: 77 - 72,9 - 64

MsLara,MadameB puneti o poza sa va vedem si noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Lara, in cazul asta, felicitari ca ai perseverat si ai ajuns pana aici. Mai ai putin pana la greutatea dorita!

Muse, eu ma mentin la 62.7 de vreo 3 zile. Bine macar ca n-am mai pus. Eu pe perioadele de raceala sunt tocmai invers decat tine: n-am pofta de mancare, n-am pofta decat de somn si de zacut si de regula dau ceva jos dupa o raceala din asta mai serioasa. Sa vedem acum dupa ce trece si menstruatia cum se prezinta situatia... insa cred ca pot sa imi iau adio de la cele 60 de kg ale mele pe care le voiam de Craciun ca vad ca nu mai pot sub 62.5 de niciun fel!! Si mai sunt doar 2 saptamani... Nu e rau nici 62 la 1.70 cat am eu, dar vreau mai putin, ca stiu ca se poate si mai bine si stiu ca arat mai bine atunci cand se poate si mai bine ... dar nu prea mai imi fac sperante cu 2 kg jumate in 2 saptamani!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Ah, ca-s imprastiata si mi-e lene sa dau edit:

Muse, FELICITARI pentru scaderea sub 73!! Bravo, bravo, bravo!!

si

Addicted, chiar, pe unde umbli? Mai treci si pe la noi si mai povesteste-ne ce mai e nou cu tine!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Un tzoc mare mare de la mine pentru fetele cuminti care slabesc vazand cu ochii! Bravo, fetelor, aveti stima si respectul meu!
Muse felicitari pt ca ai depasit micul prag psihologic si pentru paltonul care te cuprinde Cred ca pentru tine e cel mai greu, pentru ca stai acasa si tentatia e mult mai mare. A nins la Cluj? Wow ce n-as da sa fiu acolo..
Madame nici tu nu esti mai prejos, mai ai un pic si ne faci cu mana de la revedere Cate zile mai ai pana scapi complet de raceala? Ca stii ce se zice, 7 zile.. si sunt sigura ca dupa ce scapi de rusi o sa iti arate cantarul 62, eu stiu ca cel putin la mine arata cu un kg mai mult tot timpul, pentru ca sunt balonata si alea alea.
Lara pai tu cre' ca esti fotomodeala si daca zici ca n-ai mai avut greutatea asta de la 12 ani, pai wow, tare bine tre' sa arati! Deci sper ca si tu si Madame puneti niste poze sa va vedem si noi, gagici! Pe mine m-ati vazut ce desfigurata sunt de la kg astea in plus.. si-asa am fata rotunda, si cum pun pe mine, cum se vede si la fata. Cateodata nici nu imi vine sa mai zambesc cand fac poze, ca mi se ridica obrajii daca zambesc si par si mai durdulie
Mpai.. eu am venit de la masaj si a fost asa de faaaain. A fost exact ce imi trebuia dupa febra musculara pe care am avut-o de la mutat. Sunt moale ca o carpa, dar ma simt de parca as fi fumat ceva Si n-a fost chiar asa de rau cum am crezut eu, pudica de mine, ca era o lumina foarte difuza in camera si nu cred ca mi se cunosteau suncile chiar asa de tare
Eu deocamdata stagnez la 65,9 - de ce tot greutatea asta: pai ma masor in pounds si asta inseamna 145. Am pornit de la 155, adica 70,4 kg. Luni am avut cheful de Craciun la lucru, asa ca n-am mers la sala si am mancat binisor, ca erau tot felul de bunatati... Am fost ieri insa si am bagat o ora mai tare. Nu-i datorez deocamdata nimic prietenului meu, pentru ca tre' sa ma duc de 5 ori pe saptamana, deci luni a fost ziua de relas, ca sa zic asa. Si cred ca cealalta va mai fi vineri, vreau sa le intercalez un pic, ca sa nu ma duc 5 zile consecutiv.
Asa.. pai facem tabelas, cum sa nu! Daca vreti, il fac eu, desi nu prea ma pricep, ca n-am mai facut, dar incerc. Sa imi ziceti cum vreti sa il fac, ok? Avem porci emoticon pe aici? Ca eu cre' ca fac crescatorie Lasand gluma la o parte, cred ca tabelul ne va incuraja si mai mult si poate ca, vazand rezultatele, ni se vor alatura si mai multe fete, nu?
Ma duc sa imi fac fulgi de ovaz, ca mi-e o foame..

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65,9 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput