Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dragelor,
millie stiu doar ca am un baiat Bogdan-Andrei dar ce-i in burtica inca nu stiu,dar daca tu zici fetita,fetitza sa fie

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Saluti!

O saptamina minunata tuturor mamicilor si viitoarelor mamici!

Sasha, bine ai venit in odisee.
Asteptam detalii despre tine si despre bebe.
Simptome?
In afara de oboseala care persista, ma simt ok.
Dar ma ingras continuu.
Aveti idee daca Montignac e permis in sarcina?
Din ce-am studiat eu pe net, rezulta ca...da!

15+
Baietel sau fetita???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Eu merg joi la dr..sper sa aflam si noi ce avem in burtica. Eu tot visez ca sunt o perecheLa andrei am visat la 2 luni ca am baiat..si asa a fost. Nu mai am rabdare pana joi...

Bogdana
17+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

neata burtici!!!

am revenit si eu...mult ati mai scris! am citit tot si acum ma apuc de scris.

eli, irina, va felicit pe amandoua ptr aniversarile casatoriilor voastre. la multi ani cu sanatate si bucurii!!! (scuze ptr intarziere)

petrean, sper ca acum esti mai bine! si eu am lesinat de 3 ori in prima parte a sarcinii, la mine din cauza tensiunii f mici. eu n-am ajuns la spital decat odata pentru ca nu am vrut eu...sper sa-si faca efectul fierul cu d3 si sa fiti bine si tu si bb-ii.

carmencar, felicitari ptr baietel. imi place valentin, nu cred ca e avalentin ca la semnatura nu?

shasa, bine ai venit la noi! sarcina usoara!

ayla, felicitari ptr fetite! am vazut poza ta cand erai mica. chiar ca ai sa ai doua printese. ai ales foarte bine semnatura!!!
si in sfarsit am inteles care e treaba cu fiul tau, te intrebasem undeva mai in urma da nu cred ca ai vazut. super de tine asa tanara si ai deja baietel si acum si 2 fete. asta e visul meu...3 copii.
cat despre faptul ca n-ai sa mai fii "fetita lu tati" eu cred ca ai sa fii si in continuare, ce tati nu poate sa aiba 3 fetite

noi sambata am fost la nunta. bb s-a simtit f bine, am dansat(nu chiar asa de mult ca de obicei)si ne-am simtit f bine.
asta a fost incalzirea ptr nunta fratelui de sambata!

pup toate burticile!!!

silvi 16 +
VINE BEBE
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MITITICA82 spune:

fetele care aveau placenta inserata jos..scuze nu mai retin numele, ati mai mers la control...s-a mai ridicat? care mai e starea voastra?
pana la cate sapt se ia utrogestan stie cineva?
eu la sfarsitul lunii merg la control si sper sa fie ok cu bb si cu aceasta placenta care imi da palpitatii
sasha bun venit in odisee
17+

http://bd.lilypie.com/MNeep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui MITITICA82

fetele care aveau placenta inserata jos..scuze nu mai retin numele, ati mai mers la control...s-a mai ridicat? care mai e starea voastra?
eu la sfarsitul lunii merg la control si sper sa fie ok cu bb si cu aceasta placenta care imi da palpitatii
17+

Saluti!

Saptamina viit. merg la control cind imi voi face si TT.
Pentru placenta jos inserata, eu nu-mi fac probleme. Am inteles ca e o situatie frecvent intilnita care se remediaza in majoritatea cazurilor; asa ca, te rog, nu te stresa!!!!

15+
Baietel sau fetita???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mititica, si mie mi-a zis dr ca am placenta jos inserata dar vom vedea la urmatorul control cel de la 24 sapt, asa ca nu ma stresez pana atunci, am inteles ca atunci se pune diagnosticul..

19+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui MITITICA82

17+

acum o sapt, la ultimul control placenta mea se ridicase la 5,6 cm deasupra orificiului si zicea doc ca nu mai e nici o problema. oricum diagnosticul de placenta jos inserata (sau placenta previa) se pune dupa 20 sapt.

Maria 20+ Cassandra

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza fetele!

Aalina, si eu am racit (din nou), sunt cobza si ii trag tare cu ceaiuri, miere, lamaie si medicamentele permise, dar pana acum e cam degeaba
Bun venit Sasha

Felicitari fetelor care au aflat sexul bebeilor si succes celor care au vizite la doctor saptamana asta.

Si noi am fost vineri, e bine bebe, nu s-a confirmat sexul ca statea picior peste picior, pozitie specifica fetitelor zic eu

Si noi aniversam 2 ani de casatorie, azi cununia civila si maine cea religioasa.

Pupici si o sapt frumoasa!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

mititica iti rapsund eu referitor la placenta si utrogestant...placenta se ridica sa nu ai grija asta ...ai rabdare organismul dicteaza...cat despre utro se poate lua pana in sapt 32 inclusiv..dupa nu isi mai face efectul./....
stiu foarte multe fete cu placenta inserata jos care sa ridicat pe parcursul sarcinii santate
felicitari tuturor pentru ghioci si ghiocele..si la multi ani celor ce isi serbeaza anii de casatorie
35+dimitrie

Mergi la inceput