Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (21)
Raspunsuri - Pagina 15
Galushca spune:
PrettyBaby, cred ca se poate sa nu se vada bine. Ori ca nu e bun ecograful, ori doctorul. Eu am fost la 19 saptamani si mi-a zis ca nu se vede niciun cocosel pe acolo, deci probabil e fetita. Da nu mi-a spus ca a vazut pasarica. Eu stiu ca trebuie sa vada ceva, nu sa ghiceasca.
Inca nu luam hainite, asteptam eco morfo de la sf lunii
Pup!!
PrettyBaby spune:
ms Galushca ..pe mine ma frapat exprimarea ei..adica mergem la doctori ca avem baza in ei ca vor da dovada deprofesionalism si ei..ce fac..?!? daca la tine nu a putut vedea la19 sapt si probabil ca era si un doctor mai bun..dar la mine:)
asta este..
mersi de raspuns m-am mai linistit
Diana
16+
Ayla21 spune:
Buna!
Am mai auzit cazuri cand au facut camera bleo si era fetita. Invers as intelege, nah, sa aiba putza mica si sa creada ca-i pasarica nu pasaroi. dar se poate sa vada "cocosel" si sa nu fie?
100& nici la mine a zis dr nu e, nu va suparat daca vin cu vreo idee ca schimb semnatura.
Oricum lucrusoare nu luam inca, acum doar cautam apartament, ca daca iau le si pregatesc camera. Nu o zugravesc in roz, promit.
Dar acum sumtem deja prea aglomerati cu totul. Abia am dat lucrusoarele fetitei. Nu ma grabesc sa cumpar garderoba, ca am ceva experienta in hainute de copii, de altfel ca si celelalte mamicute care nu sunt la primul copil, si cred ca spre sfarsitul sarcinii va fi ok sa am ce avem nevoie pregatit. In schimb am primit de la tati botosei visinii, o pereche doar
si e ceva emotionant.
Monica mami de printisor si printese
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
mababei spune:
Mititica, am auzit de dr. Iliev, dar stii cum e, ca in majoritatea cazurilor, parerile sunt impartite. Dar totusi lucrurile bune spuse despre el atat d.p.d.v. profesional cat si personal sunt majoritare! Numarul de telefon de la cabinet este: 0232/237761 iar pretul e de 150 RON pt. echo morfofetala sapt.20-24.
mihaela
17+
MITITICA82 spune:
mababei merci mult, asa fiecare dr are laude si ocare...inca nu sunt decisa daca sa fac 3d la Galati la noi sau a Iasi...vad ca esti din Iasi, tu unde faci 3d?
17+
http://bd.lilypie.com/MNeep3.png
Ayla21 spune:
Am intrat in saptamana 17, deseara merg la gine, ca am ceva ce ma deranjeaza acolo.
Copilasul nu papa mai nimic, mai ales ca a fost si bolnavior, cred ca ajung si eu ca tac-su, sa fac depresie pe tema asta. Sunt pe net in cautare de tratament pt inapetenta.

Monica mami de printisor si printese
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
miruna22 spune:
pupici la burtici!

eu mor de emotie, la 15-30 am intalnirea cu bebe si nu mai pot de teama!!! de 2 saptamani nu mai am simptome deloc, exceptand foamea.....si vad ca fetele cu sarcina apropiata de a mea nu prea mai zic nimic!
offf, sper sa fie totul bine, sa trec si de hopul asta
12+
novus spune:
Miruna ,stai linistita ca o sa fie bine !!!
Fetelor, multumesc de urari pt sotul
!
Eu de abia luni merg la control, dar de vineri plec la munte !!!
sa-l sarbatorim pe sotul !
19+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
mababei spune:
Mititica, eu merg la dr. Socolov Razvan, care era medicul meu si inainte de a ramane insarcinata. Are multiple competente printre care si echografia morfologica si activeaza la cabinetul Avicena. Aparatura e din 2006, eu sunt multumita si de el si de serviciile oferite la cabinet. Doar ca e foarte aglomerat, tocmai din cauza ca face si echo morfologica si vin si gravidutele care sunt sub supravegherea altor medici, iar programarile se decaleaza, uneori astept si cate o ora!
mihaela
17+
Ciresica5 spune:
Va pup burtici,
Novus, LA MULTI ANI sotului tau, sa-ti traiasca si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti multi ani impreuna!
Georgyiuly, LA MULTI ANI mamei tale, sa fie sanatoasa si sa creasca fericita nepoteii! Este binecuvantata ca isi serbeaza ziua nasterii intr-o zi atat de mare: Sf. Cuvioasa Parascheva.
Cris-tianus, felicitari pentru
!!!
PrettyBaby, nu te mai necaji ca tu nu ai nicio vina. Bebele tau vrea pur si simplu sa fie
. Unde ai facut ecografia si la ce medic?
Miruna, mult succes astazi la eco si stai linistita ca sarcina este bine si decurge normal! Altfel ai fi simtit daca ceva este in neregula!
LA MULTI ANI tuturor celor care-si aniverseaza onomastica, casatoria, etc!!!
Sa ne rugam impreuna Sf. Cuvioase Parascheva pentru sanatatea puiutilor nostri, pentru ca este facatoare de minuni:
" Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut toata faptura, nu intoarce fata Ta de la noi pacatosii ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre, ce in toata ziua, nenumarate, cu nesocotinta le savarsim. Noi suntem pacatosi, netrebnici si plini de rautate; iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii. Nu ne lasa, Doamne! Nu trece rugaciunea noastra a pacatosilor, nici ne rasplati noua dupa nelegiuirile noastre, ci pentru ca nu suntem vrednici a castiga milostivirea prin sarguinta cea de toate zilele, daruieste-ne-o Tu ca un indurat mult-Milostiv.
Doamne, pentru rugaciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea si ne intareste cu Duhul Tau cel stapanitor, ca din adancul inimilor, cu bucurie sa slavim preasfant numele Tau in veci. Amin. "
17+ cu