Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(99)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Lorena, banuiesc ca esti foarte multumita ca s-a intamplat asa. Unii medici decid din start cezariana ca le este comod, altii asteapta sa vada cum merge sarcina si chiar si asa le este greu sa propuna o varianta ca sunt destui factori de luat in calcul mai ales daca pacienta este la prima nastere. Si atunci prefera sa astepte travaliul sa vada cum merge treaba daca pacienta face sau nu cezariana.
Eu deocamdata nu stiu cum nasc, e complicata treaba, dar in momentul de fata prima optiune este VBAC. Ce va fi pana la urma vom vedea.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Hai Ginyeeeeee
Anes norocoaso , sa dea D-zeu sa avem toate norocul tau la nastere ...sau macar pe aproape ...te asteptam mamico cu sa ne povestesti
Multumim Mirtha si Leeloo pt. vestile aduse

Criss 33+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Loren@ ce mamica frumoasa cu o burtica de 34 saptamani .Daca nu s-ar vedea burtica n-ai zice ca esti insarcinata , cu siguranta iti vor semana si micutele

Criss 33+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

carmen, ce frumoasa e camera!!! Sper sa iasa si a mea asa frumoasa, cand va fi gata... eu inca nu am comandat dulapul si lada de jucarii, dar, culmea, tot modelele acelea mi-au placut cel mai mult la pifu!! O sa le comand la anul. Deocamdata am o etajra alba mai veche si am luat cosulete din alea textile de la ikea, sper sa ma descurc...

ginye, Doamne ajuta!!!

manu 30+ +

AMR 6-7 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simona73

Fetelor,de ieri ma doare burtica jos(ca la ciclu) si se intareste.Sunt asemanatoare contractiilor dar apar cam la 30-45 min.
Tot de ieri am niste dureri de cap care persista desi am baut si o cafea de dimineata.Eu de obicei nu am probleme cu durerile de cap.
Mai experimenteaza cineva aceleasi simptome?

SIMONA

Simona asa patesc si eu de la inceputul saptamanii: ma doare burta ca la menstruatie si spatele, cate o contractie cand si cand. Problema e ca pe mine ma doare spatele oricum si nu-mi dau seama daca e ceva gen travaliu sau problema mea de spate. Am zis ca ce-o fi o fi, cu Dumnezeu inainte, daca se declanseaza nasterea, ma duc la spital si gata. Bafta multa si sa stai cumintica pana la termen.

Mihaela 34+ Miruna Cosmina
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Oare Anes cand vine acasa ca doar a nascut natural. Cat se sta la Iasi in spital, stie cineva, poate VonHelen?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Din cate stiu eu, nu se face externarea sambata sau duminica in provincie. Sau daca bebe sau mamica are probleme, te mai tine pana e totul OK. Nu mai stiu ce prietena povestea ca a stat in spital pana a iesit la toaleta, pana atunci nu i-a dat drumul acasa desi bebe era bine.

Edit am vazut pe urma vestile bune despre Anes.
Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Mai fetelor, voi aveti idee ce fel este in spitalele de provincie??? Ce daca e Iasi sau Galati sau alt oras mare, pana la urma. Aici la Galati, nici nu se pune problema de epidurala. Sunt 2 maternitati, una cica are sa faca epidurala dar anestezistul e asa de scump la vedere ca nasti fara pana vine el. Iar cealalta care e in cadrul Spitalului judetean, nu face anestezie.
Sa va mai zic de o rpietena care a nascut la 37 saptamani si 3 zile si o dr de la neonato i-a zis ca asa stie ea sa faca copii neterminati (cica nu era la termen copilul, la 40 de saptamani). Poate am si eu surpriza ca Ginye si nu vrea sefa de sectie sa imi faca cezariana ca mor cu ea de gat.

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Carmen foarte frumoasa camera lui Victor. Sa o foloseasca sanatos!

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Hai Gynie!!!!

Gargarita lui mami
Pozele mele

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

carmen....fff frumoase sunt pozeleee!!!!!

anes...ma bucur ca esti bine si ca ai nascut usor.....am citit depsre fazele nasterii si s-a zbarlit pielea pe mine!!!

GINEY !!!!!!

Cristinain asteptarea 35+ DAVID ANDREI

votati-ne si pe noi!!!! poza be2...multumim http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=3

http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR -3-4 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput