FIV 195

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Kora, iubita, pai io am fost ca zmeul din poveste: intai am aruncat buzduganul si apoi am scris PM-ul . Ia de vezi, acum ai?

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

nadejda chiar azi am auzit o doamna intreband acelasi lucru la Giulesti si i s-a raspuns ca da,se poate plati si cu cardul.
impatience multumesc pentru urari!Nu am inteles ce e cu PM-ul?!Nu am primit nici un PM de la tine...

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

nadejda - In principiu da. Practic ultima data m-am vazut nevoita sa alerg prin Bucuresti dupa bancomat ca nu le functiona aparatul!
Kora, Sheritra - Multa bafta! Sa fie un start norocos!

Eu o sa ma prezint maine cu sotul din dotare la punctie. Sa speram ca se gaseste ceva pe acolo si vom aveam ce povesti maine seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

La Giulesti congelarea se plateste in euro sau in lei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

Dariela bafta multa maine,sa ai ovocite de calitate si lipicioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Stie cineva daca la Bios se poate plati cu cardul si cam cat costa cariotipul?
Am fost azi la Dracea si mi-a dat sa mai fac ceva analize si sa repet hepatitele. Mi-a luat ea probe pt culturile de col , mycroplasma, ureeaplasma si clamydia.
Pe 5 noiembrie sunt programata pt histeroscopie si apoi incepem tratamentul, daca totul e OK la sf lui noiembrie.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia21

BiancaB si a iesit testul pozitiv chiar si facut cu o zi inainte de recomandarea medicului?Dar iti amintesti cumva la cate zile de la Et l-ai facut?

Delia eu am avut transfer de blastocit in ziua 5 iar testul trebuia sa-l fac in ziua 11 dupa ET, adica ziua 16 de la EC. Dar dupa cum spuneam l-am facut in ziua 10 de la ET. Multumesc ptr urari , da am trecut de jumatatea sarcinii si inca ma mai trezesc uneori intrebandu-ma daca e vis sau realitate.

Mult succes tuturor!

Bianca 21+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Cristiniciu - da se poate plati cu cardul la Bios. Nu stiu sa zic de cariotip dar iti tin pumnii stans sa fie bine pana la capat.

Fetele care intrebau de plata cu cardul la Giulesti: Au terminal de BCR dar nu stiu sigur daca si functioneaza, cand am platit eu nu functiona, dar exista bancomat de BCR la centrul de planning, sau bancomat de BRD si BTR in Carrefour Orhideea.

Cami 19+
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Kora, iti tin pumnii, multa bafta si sa fie bine de data asta!

Luca, intr-adevar, regimul este f ok, am slabit foarte usor cu el.

Catalina, cum esti?

Va pup,
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fete dragi, am primit si eu ok pentru urmatorul FIV.
Avand o intarziere de CM dr. mi-a dat sa iau 10 zile duphaston ca apoi din ziua 2 sa incep injectiile. Sunt in ziua 4 de duphaston si sanii imi explodeaza. Voi ati luat asa ceva, ca eu iau prima data si nu stiu daca reactiile sunt ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Moniland e normal sa simti asa ceva de la Duphaston, e un progesteron sintetic si asa reactioneaza corpul tau. Nu-ti face griji, o sa treaca! Multa bafta iubita, ma bucur pentru tine! Deci sa te trec in listuta la octombrie, sau noiembrie?
Iana_mari
Nusy

Si soarele va zambi de dragul tau

Mergi la inceput