ROOO-MAAA-NIIIA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Marami chiar nu ai motiv sa te superi!Aici e vorba ca unii moderatori din exces de zel muta subiectele"acolo unde le e locul"!

In legatura cu "Olimpiada.."ca asta e subiectul care a fost mutat efectiv aiurea(nu venitzi si spunetzi va rog ca acolo ii era locul),s-au comentat de fapt evolutzii ale sportivilor romani,pe care noi astia care nu suntem in tzara nu aveam cum sa le vedem!

De acord cu tine Natasa,nu numai ca unii moderatori au fost in asentimentul subiectului dar chiar cred ca putem merge mai sus!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Dana, eu nu ma supar pentru orice, insa acel mail chiar l-am primit, ce s-a intamplat mai departe habar n-am si nici nu-mi bat capul... o fi fost vreo eroare tehnica altfel ar fi fost deja la loculul lui si sincer dupa mutarea Olimpiadei nici macar nu m-a surprins ca va fi mutat...cat despre meci, pacat... aseara ma amuzam cu un amic privind moda petitiilor pe care, zau, ca as semna-o fara nici un regret daca altfel nu se poate scapa de Pitzi

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Marami, nu inteleg ce vrei sa spui si de ce te strimbi, eu am scris fara sa jignesc (daca nu cumva am jignit pe cei care cred in geniul fotbalistilor nostri). M-am simtit jignita ca mi s-au inchis subiecte despre olimpiada (nu numai mie) si despre sportivi cu adevarat valorosi, dar un subiect despre meciul Romania-Franta (IN CALIFICARI!!!) are loc pe prima pagina si nu mai deranjeaza pe nimeni. Fotbalul, pitipoancele si guristele se vind mai bine, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Natasa, cred ca am postat cam in acelasi timp....

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Ca sa nu mai spun ca o luna mai tirziu(de la deschiderea Olimpiadei)administratorul forumului deschide la generale subiect cu olimpiada paralimpica!

Subiect care si acum poate fi gasit la generale,pe undeva!
Si exemplele pot continua dar ma rog !

Deci daca e sa fie "ordine pe forum"pai sa fie pentru toata lumea nu numai pentru unii!

Multzumim de intzelegere!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Natasa,anda,
ati mai uitat unul:subectul CFR-Chelsea,tot la generaleDe parca era finala CL Of of ,mai mai:))

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Eiiii sunt multe,dar asa cum am mai spus,aici e vorba de "printzip".

Si imediat vine omul cu lacatu`si replica "subiect deviat"!

Asa ca,sanatate la toata lumea!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Marami, tipic romanesc a fost sa inceapa o treaba in mod stralucitor si sa o termine jalnic. Cam asta e geniul poporului nostru. Pacat de straluciri...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

dar ce s-a intamplat cu subiectul mai vechi "echipa nationala de fotbal"?

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput