ROOO-MAAA-NIIIA
Raspunsuri - Pagina 3
marami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natynic Hmmm...ma tem ca am cobit! Dar, sa mai speram. Tipic romanesc! Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Care-i faza cu tipicaria aici, ca io is mai grea de cap... tipic romanesc sa speram sau tipic romanesc sa luam bataie?
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
danitin spune:
Sa speram si cand luam bataie Sau sa luam bataie cand speram?
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
MissParker spune:
Pana la urma ce meci a fost asta??
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
ellej spune:
citat din mesajul lui MissParker Pana la urma ce meci a fost asta?? Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) Poze cu noi |
RO-FR in preliminariile campionatului ... mondial? (parca)
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Natasa spune:
Si ca sa vezi ca la subiectul asta nu s-a mai gasit niciun moderator sa-l mute ordonat la subiecte sportive, asa cum s-a intimplat la subiectul cu Olimpiada. Bine, ce-i drept nu poti compara cistigarea maratonului cu geniul lui Pitzi si stingul lu' Mutu... Jenant cum nulitatile au mereu loc in frunte!
andacos spune:
citat din mesajul lui Natasa Si ca sa vezi ca la subiectul asta nu s-a mai gasit niciun moderator sa-l mute ordonat la subiecte sportive, asa cum s-a intimplat la subiectul cu Olimpiada. Bine, ce-i drept nu poti compara cistigarea maratonului cu geniul lui Pitzi si stingul lu' Mutu... Jenant cum nulitatile au mereu loc in frunte! |
Mey yo cred ca fiind simbata seara isi uitara lacatu`ala de-l poarta-n buzunar pe undeva si nu l-au gasit momentan!
Dana
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Mey yo cred ca fiind simbata seara isi uitara lacatu`ala de-l poarta-n buzunar pe undeva si nu l-au gasit momentan! Dana |
De fapt vorbesc prostii ca lacatu`fermecat e pentru inchis subiectul nu pentru mutat!
Oricum cu sigurantza faptul ca era simbata seara a slabit vigilentza unora plini de altfel de exces de zel!
Dana
Natasa spune:
Sigur, Dana, a fost simbata, dar pe pariu ca nu orice subiect rezista mai mult de o ora la Generale daca moderatorii nu-l vor, nici macar daca e weekend? Stai sa vina concursul de behaieli internationale (vezi Eurovision) sau Campionatul de fotbal din Urlati, sa vezi ce nu mai sint trimise la locul lor subiectele!
marami spune:
Oare daca v-as spune ca moderatorii nu dormeau, daca v-as spune ca am primit mail-ul in care sunt anuntata de mutarea subiectului ati avea o seara mai placuta???
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze