Puiuti de Randunici 2008!! (111)
Raspunsuri - Pagina 8
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny depinde ce contine lingurita..eu am intr-o carte cu retete de ciorbe niste masuri, numa la carne nu.. 1 lingura rasa faina/gris/pesmet/ulei=10 g 1 lingura rasa sare/zahat/pasta tomate/smantana=15 g LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
hahha Luny , am raspuns in acelasi timp ...cred era vb de o lingurita cu carne fiarta De pui, de vita sau de curcan ? Ce enervanta sunt, neneeeeeeee
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
hai ca masurile alea, care stii..ca in aproximativ cateva zile-o saptamana incep sa-i dau si eu carne la Mufarin!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
Astazi am ajuns si noi la a 3-a leguma si in loc de ardei a papat cartof. Cica i-a placut, ca i-a dat mama, nu eu.
Ariel si eu tot la 1 an o sa ajung la carne.
Eu pun apa intr-o oala, apoi sita si capacul si se fac la abur super bine.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
luny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
hahha Luny , am raspuns in acelasi timp ...cred era vb de o lingurita cu carne fiarta De pui, de vita sau de curcan ? Ce enervanta sunt, neneeeeeeee Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
la naiba, asta da dilema, m-ai pus pe ganduri!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
Cami si Ancka saru'mana de voturi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
Valentina/Olgutza/Bubusi noua pediatrul ne-a zis tot la 6 luni sa-i dam carne...cate o lingurita, sa crestem progresiv zilnic pana la 10 lingurite, deci fara gluma cred ca 10 lingurite inseamna 50 de grame (deducere logica si sa nu ma intrebati daca rase sau cu varf, de plastic sau de argint )
E drept si ca Vladutz n-a fost alaptat la san si ca noi n-am respectat indicatia ( am amanat) din cauza de concediu , dar a zis
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
5 g lingurita, si 15 g lingura.
Edit, ca m-a distrat cartea lui Luny. Cum arata o lingura rasa de ulei, spre deosebire de una cu varf de ulei?!?
Si dupa o carte de bucate a facut o prietena mancare, sa-si impresioneze jumatatea masculina. A vrut sa faca pui cu rosii. Doar ca in carte scria ca se caleste ceapa in 250 ml de ulei. Fata a respectat intocmai. Sa va spun cu a iesit mancarea aia cu o cana de ulei?...
Raluca mamica de Sanziana mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
citat din mesajul lui Kya 5 g lingurita, si 15 g lingura. Raluca mamica de Sanziana mititica God didn't bring me this far, to leave me here! |
deci logica mea functioneaza perfect
poze
ursuleata spune:
Hahahhaahahah, mie pediatra mi-a zis la 6 luni sa incep diversificarea cu cate 1 leguma sau fruct nou la 3 zile.
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
citat din mesajul lui ursuleata Hahahhaahahah, mie pediatra mi-a zis la 6 luni sa incep diversificarea cu cate 1 leguma sau fruct nou la 3 zile. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |
Si carnea ce e? Nu din legume si fructe faci carnita?
poze