Puiuti de Randunici 2008!! (111)
Raspunsuri - Pagina 20
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Poze noi!!! http://good-times.webshots.com/photo/2860346310103382524XvOnhV Valentina si Matei (10.04.2008) |
Ce pui scump!
Chiar ca e fericit in leagan! Si aveti si voi poza toti 3... Noi daca iesim mereu doar noi 2, avem poze separat... 
P.S. Si am vazut si ciorapii colorati
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
bitza037 spune:
hello
scuze pentru absenta....am avut ceva urgent de rezolvat si nu am terminat inca....oricum nu cred ca mi-a dus dorul cineva![]()
intrebare ca iar sunt in ceata:dr. mi-a zis ca sa termin intai de dat aproximativ toate legumele(radacinoase,dovlecel, ardei gras, ceapa, fasolica verde, cartof ) dupa care sa incep cu piureul de fructe la ora 10.
voi asa ati facut???sau s-a mai nimerit sa dati simultan si legume si fructe????
...sper ca ati inteles intrebarea si nu sunt
Nu ca m-as grabi...as astepta sa termin cu legumele ca nu mai am multe de introdus dar mi-e frica ca nu mai gasesc nici un fruct romanesc pe piata pana atunci...de exemplu azi am cumparat niste pere romanesti de-ti lasa gura apa
.....si am dat o felie de para pe razatoarea de sticla...a papat Antonia de nu a avut timp sa respire 

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
frumussik spune:
au venit niste prieteni in vizita si am ciocnit si noi un pic
bebe diarme cumintel,dar nu in patul lui ,nu mai vrea,nu sinu, doarme cu capul langa tati, si cu piciorusele urcate pe mami. nu adoarme pana nu se urca pe mine.
ce pofta mi-ati facut cu placinta,imi vine sa ma indrept spre bucatarie ,de fapt simt ca-mi scade glicemia,sigur ma duc
am inteles ideea cu caciulita, o sa incerc sa-l mai las fara,mi-e f drag cu capusorul gol, imi pare totusi asa fragil mititelul, oare din cauza ca-i mai plesuv...?
Kya spune:
irina eu ii dau fructe la ora 10, si legume la ora 2. Deci nu la aceeasi masa, dar in acelasi timp. Nu am introdus intai toate legumele, si abia apoi fructele. Am mers in paralel.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
amira_roxana spune:
LA MULTI ANI IRIS! distractie placuta Lyvy la felix! anul asta nu vin, dar la anul daca ma mai chemi vin
!
cuscra, ursu, elara v-am votat si eu!!! sunteti f frumoase! iar cuscra e super sexy (ca de obicei) mie mi se pare ciudata aia care e pe primul loc... si mai sunt uni penali rau unul cu mustata si burtihan de manelist care se uita printre craci! am murit de ras cand i-am vazut!
clau sa stapanesti sanatoasa tigrisorul! e adus din afara?
va pupez pe toate, va doresc sanatate maxima si o saptamana minunata!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!
Kya spune:
Roxana te referi la Anaxena? ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
amira_roxana spune:
| citat din mesajul lui Kya Roxana te referi la Anaxena? Raluca mamica de Sanziana mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here! |
da, aia care pare decupata din revista! nu ti se pare ciudat?
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Kya spune:
Eram sigura! Aia e o centurista "penala". Eu m-am mai intersectat cu ea si pe la alte subiecte, si i-am vazut si restul de poze... nu vrei sa stii ce poze de ... (as fi zis Playboy, dar are si revista aia demnitatea ei)
Inainte sa ramana insarcinata, semnatura ei era "nimfomana dupa teste de sarcina"
Si a intrebat-o cineva daca stie ce inseamna nimfomana... 
Problema ei e ca pozele alea de la nunta sunt foarte retusate. Ar trebui sa o vezi cum arata naturala, nemachiata... ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
amira_roxana spune:
| citat din mesajul lui Kya Eram sigura! Aia e o centurista "penala". Eu m-am mai intersectat cu ea si pe la alte subiecte, si i-am vazut si restul de poze... nu vrei sa stii ce poze de ... (as fi zis Playboy, dar are si revista aia demnitatea ei) Inainte sa ramana insarcinata, semnatura ei era "ninfomana dupa teste de sarcina" ![]() Problema ei e ca pozele alea de la nunta sunt foarte retusate. Ar trebui sa o vezi cum arata naturala, nemachiata... Raluca mamica de Sanziana mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here! |
si fardata arata cel putin ciudat!!! ca sa nu zic si eu centurista...
ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
ursuleata spune:
Fac capitol nou.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet