Mamici de Arad (108)
Raspunsuri - Pagina 18
Claudelu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adablackcat Noa Gabi, nu-s gata pozele alea? Ca stau aici si astept. . Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) |
si eu tot dau pe refreshuri si nimic...Gabi ai nevoie de galerie??
Ada, erai cu Lavi cand am sunat-o??
gabitzica spune:
Ma dispera pozele astea. Nu stiu de ce naiba le-a facut Cipri asa mari. Numa 50 s-au incarcat pana acum...
adablackcat spune:
Clau, normal ca bantuiam amandoua...
Ma duc fuguta la poze.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Poza asta e tare faina! Cand s-au strans langa tort au fost mortali toti.
gabitzica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adablackcat Poza asta e tare faina! Cand s-au strans langa tort au fost mortali toti. |
Daaa....Ioana era zdrobita intre Tudor si Raul, plangea de numa , se si vede ca e rosie. Poza urmatoare e faina. Parca zice "I'm back!"
Claudelu spune:
mie si asta imi place tare mult!
ce tare e si asta
Foarte faine poze! Una si una. Auzi gabi da stii tu de ce eram cu Ioana in fatza tortului? ca atunci cand fetele au luat tortul sa-l taie Ioana a inceput sa planga, am fost in preajma ei, m-a luat de mana si m-a dus la tort. Cum am ajuns si am urcat-o pe bancuta cum s-a linistit
A fost tare scumpa.
X-ray spune:
buna dimineata!
nu am mai intrat pe forum de un secol,imi era dor de voi asa ca am aruncat un ochi pe ultimele pagini si am vazut ca a fost ziua lui tudor.la multi ani!gabi sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!super pozele!
eu cu invatatul si eli asa ca timp nu mai am deloc![]()
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
adablackcat spune:
Eu nici n-am observat-o pe Ioana acolo, m-am uitat doar la "actiunea" dintre baieti.
Claudelu spune:
aici seaman tare tare bine cu sora mea.
Uitati ce am primit azi pe mail:
PT TOTI SOFERII, in ultima vreme pretul barilului de petrol s-a redus la jumatate, astfel ca de la 140 dolari a scazut la 70 si totusi, benzina si motorina a scazut cu doar 1000 de lei. E BATAIE DE JOC pt ca guvernul tine taxele si accizele la fel de mari, iar statiile Peco nu vor sa renunte la preturile practicate, avand un profit urias. Daca ei isi bat joc de noi, haideti sa-i boicotam. S-A DECIS CA IN ZILELE DE 27,28 29 OCTOMBRIE TOTI SOFERII CARE VAD ACEASTA MIZERIE SA FACA FRONT COMUN SI NIMENI SA NU ALIMENTEZE MASINA SI SA NU CUMPERE NIMIC DIN STATIILE DE CARBURANTI. SPERAM CA PRIN ACEST MOD DE PROTEST SA-I PROVOCAM SI SA VEDEM O REACTIE POZITIVA A ACESTUI GUVERN CARE CONTINUA SA ISI BATA JOC DE NOI! daca sustii ideea (si chiar daca nu o sustii ), da mai departe