Mamici de Arad (108)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

No Moni ce sa mai zic? Spor la treaba!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Ada duminica trecuta a fot avanpremiera la Mica Sirena.
Noi am fost acum seara in oras la festivalul vinului unde ne-am intalnit cu Miha si cu Carmen. Eu am cam dardait de frig ca am fost imbracata cam subtire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hai sa va mai arat cu ce ne mai ocupam noi :
http://www.dropshots.com/dia4#date/2008-10-19/21:27:24

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

io ce sa va spun? dimineata am fost la teatru unde ne-am intalnit cu Susu si trupa (Daria, Alex si Matia, care e un scump si jumatate), iar acum seara dupa ce am parcat copilul la ai mei am mers la Festivalul Vinului. L-am vazut pe Ovi a lu Carmen dar ori nu m-a recunoscut ori nu m-a vazut ca am trecut unu pe langa altu, l-am salutat si nimic Concertul Loredanei a fost super tare, cel putin noua ne-a placut mult, apoi am venit acasa pe jos pe mal. N-am mai ras atata de multttttttttt timp.

Gabi si Ada, stiu ca saptamana trecuta ati fost si voi la Mica Sirena si tocmai de aia m-am mirat si eu cand am vazut ca pe invitatie scria premiera Sincer, nu e o piesa tocmai reusita, de fapt mie nu mi-a placut deloc...si nici copilasii din sala nu pareau foarte incantati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Moni, de mica o inveti pe Dia sa coase?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzica

Ada duminica trecuta a fot avanpremiera la Mica Sirena.

Gabi, exact asta spuneam si eu, probabil ai vrut sa scrii Clau.

Mergi la inceput

Clau, asa e, nici noi n-am fost prea incantati de interpretare. E pentru copii cam ca Daria probabil, ca astia mai mici pierd firul pe undeva pe parcurs...
Moni...faina treaba.

Mergi la inceput

Moni, ai gasit de cumparat chestia aia? Daca da, unde?

Mergi la inceput

ADA ha ha ha ,da' de unde ,am taiat eu un carton,l-am gaurit pe margini cu gauritorul de birou si in mijloc cu o surubenlnitza Pai trebuie sa o tin ocupata cumva,nu? Sa vedeti de incantata e! Si ca sa ma mai laud ,face deja puzzle de 16 bucati singura,i-am luat zilele astea cateva de 9/12/16,ca avea doar de 6 bucati pana acum.Asa ca o sa trecem la cele de 24 de bucati de-acum .

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Pe post de ac am pus o agrafa invelita in scotch daca te tenteaza sa creezi asa ceva

Mergi la inceput