Ce a mai aparut pe lume...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

mda. saracii barbati

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

mda. saracii barbati

....da' ei nu-si dau seama inca...

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ehh.. ia sa vedem ce s-a mai aflat:

Initiatorul si presedintele acestei organizatii este Bogdan Draghici, un nume foarte cunoscut in administratia romaneasca. A fost director adjunct al Institututului National de Administratie si seful de cabinet al lui Basescu la inceputul mandatului sau. Este cel care a facut publice diverse date despre coruptia in politica si administratie, la care a avut acces in perioada cat a lucrat la Cotroceni.
A fost casatorit cu o doctorita din Republica Moldova, stabilita in Romania, cu care are o fetita de cativa ani. In urma divortului, relatiile cu privire la copil s-au tensionat foarte tare, a existat o rapire ca in filme despre care s-a scris la vremea aia.
Ca urmare, a infiintat aceasta organizatie cu scopul de a apara si a consolida drepturile tatilor care sunt discriminati in stabilirea relatiilor cu copilul (in urma divortului de mama). Are un proiect de modificare a Codului Familiei in acest sens. In urma cu cateva luni, a aparaut public un tata caruia nu i se permitea sa-si vada copiii inscrisi la gradinita Adrianei Bahmuteanu. Asa incat....s-ar putea sa-si gaseasca mai multi adepti decat credem.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

uite aici pe www.fathers-4-justice.org/f4j/" target="_blank">tata lu' tata

astia se imbraca in batman si spiderman si arunca cu faina pe parlamentari, se catzara pe diverse monumente... mai inveselesc si ei stirile de seara

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Ehh.. ia sa vedem ce s-a mai aflat:

Initiatorul si presedintele acestei organizatii este Bogdan Draghici, un nume foarte cunoscut in administratia romaneasca. A fost director adjunct al Institututului National de Administratie si seful de cabinet al lui Basescu la inceputul mandatului sau. Este cel care a facut publice diverse date despre coruptia in politica si administratie, la care a avut acces in perioada cat a lucrat la Cotroceni.
A fost casatorit cu o doctorita din Republica Moldova, stabilita in Romania, cu care are o fetita de cativa ani. In urma divortului, relatiile cu privire la copil s-au tensionat foarte tare, a existat o rapire ca in filme despre care s-a scris la vremea aia. Ca urmare, a infiintat aceasta organizatie cu scopul de a apara si a consolida drepturile tatilor care sunt discriminati in stabilirea relatiilor cu copilul (in urma divortului de mama). Are un proiect de modificare a Codului Familiei in acest sens. In urma cu cateva luni, a aparaut public un tata caruia nu i se permitea sa-si vada copiii inscrisi la gradinita Adrianei Bahmuteanu. Asa incat....s-ar putea sa-si gaseasca mai multi adepti decat credem.

adica unuia care a initiat rapirea unui copil, chiar daca era al lui dpdv natural, dar al mamei dpdv legal, ii sta in putere sa faca modificari in Codul Familiei??? sau cine a rapit, ca nu inteleg si nici nu cunosc cazul???
sunt curioasa sa aflu ce stie Witchie...prima impresie care ti-o lasa este ca se vor implicati...pai daca se voteaza acest proiect vor aparea, din senin, o gramada de "implicati", care au de platit niste "polite" fostelor...
nu zic ca nu sunt cazuri in care e drept ca tatal sa se ocupe de copil, mama nefiind optima pt asta...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Domnii cu pricina, la lansare erau trei. Luca si Matei! Glumesc.
Erau putini. Si in principiu protestau ca in caz de divort sunt discriminati, ca prin lege copilul ramane la mama, ca in majoritatea cazurilor sentintele de divort sunt pronuntate de judecatori femei care nu au cum sa nu fie partinitoare, ca in spital nu au voie sa se interneze cu copilul decat mamele (de unde or fi scos-o pe asta nu stiu) si ca in general ei ca tati n-au drepturi dom'le. Nu ca si le-ar exercita daca le-ar avea, dar nu le au si le trebuie.
Mie nu mi-au facut o impresie buna.
Am vazut tati care se implica in cresterea copiilor si care inteleg rolul lor in familie, am vazut si barbati mai putin pregatiti sa-si asume responsabilitatile unui om matur. Domnii acestia nu sunt ceea ce par. S-au organizat pentru a se juca de-a ONG-ul in anumite cazuri de divort in numar egal cu cel al fondatorilor. E un grup de presiune punctual, pe al carui stindard scrie de fapt: my ex sucks.
Sa ma ierte daca arunca vreun ochi pe aici, dar mai au de lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Witchie

Domnii cu pricina, la lansare erau trei. Luca si Matei! Glumesc.
Erau putini. Si in principiu protestau ca in caz de divort sunt discriminati, ca prin lege copilul ramane la mama, ca in majoritatea cazurilor sentintele de divort sunt pronuntate de judecatori femei care nu au cum sa nu fie partinitoare, ca in spital nu au voie sa se interneze cu copilul decat mamele (de unde or fi scos-o pe asta nu stiu) si ca in general ei ca tati n-au drepturi dom'le. Nu ca si le-ar exercita daca le-ar avea, dar nu le au si le trebuie.
Mie nu mi-au facut o impresie buna.
Am vazut tati care se implica in cresterea copiilor si care inteleg rolul lor in familie, am vazut si barbati mai putin pregatiti sa-si asume responsabilitatile unui om matur. Domnii acestia nu sunt ceea ce par. S-au organizat pentru a se juca de-a ONG-ul in anumite cazuri de divort in numar egal cu cel al fondatorilor. E un grup de presiune punctual, pe al carui stindard scrie de fapt: my ex sucks.
Sa ma ierte daca arunca vreun ochi pe aici, dar mai au de lucru.

mda, deci am inteles bine pana la urma care era ideea..."hai sa-i arat eu!!!"...cunoastem cazuri...adica, unde pot sa lovesc cel mai tare??? sa-i iau copilul! de acord...daca respectiva este o drogata, o betiva, o denaturata incapabila sa creasca un copil...dar, doar de dragul razbunarii.... in final sufera copilul...plateste pt egoismul parintelui...
cat despre spital, imi pare rau sa te contrazic, dar asa e...cel putin la matei bals, la gr. alexandrescu, la v. gomoiu...
anul asta am avut probleme cu alexutza si a trebuit internata la matei bals, fiind suspecta de meningita, avand o enterocolita virala foarte agresiva. eu nu puteam sa ma internez cu ea, deoarece il aveam pe teo f. mic (1 luna) si-l alaptam, plus ca era zona de carantina acolo, fiind vb despre boli infectioase. s-a oferit sotul meu sa se interneze cu ea si nu i s-a permis...in cele din urma am reusit sa o internam pe mama (care e insulino dependenta ) cu alex, contra cost...
la gr alexandrescu troneaza pe perete, la pediatrie, la urgentza, un afis pe care scrie clar ca "NUMAI mama se poate interna cu copilul cu varsta de pana in 3 ani!!!!" , la gomoiu, la fel...
sa va mai zic ca mama nu are unde sa stea pe perioada internarii?? ca doarme in acelasi pat cu copilul? la gomoiu am stat cu alexutza intr-un patutz de bebe, d-ala din metal......
in alte tari am inteles ca sunt rezerve speciale pt parinti, contra cost sau exista un program de stat cu copilul, de vreo 8-10 ore...plus ca nu tremuri de frica ca e lasat in plata Domnului dupa ce pleci acasa...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

In majoritatea statelor lumii,copilul ii este incredintat mamei in caz de divort.Exceptie fac tarile arabe.

Mie mi se pare ca astia incearca marea cu degetul.

Cunosc si cazuri in care femeia isi chinuia la propriu fostul barbat in ce priveste copilul,cu o rautate iesita din comun si cazuri in care tatal,un nemernic isi chinuia sotia amenintand ca-i ia copilul sau folosindu-se de copil pentru a-si impune punctul de vedere.

No,asta Draghici, ce doreste defapt? Cere instantei mai multa obiectivitate sau ce exact?Ce repere propune?

Grav este ca, copilul este folosit ca arma vie in multe cazuri de divort.Nimeni nu se gandeste la integritatea lui psihica, mama si tatal lupta pentru a-l lua cu orice pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Eu as vrea sa mi se arate legea care prevede ca NUMAI mama se poate interna cu copilul in spital. Am fost si eu internata la grigore alexandrescu cu fata. N-am vazut picior de barbat pe acolo. Si raman la parerea mea, ca le interneaza numai pe mame pt ca ele n-au greturi in a schimba un pampers si nici nu lesina cand vad sange.
Daca exista o lege care INTERZICE internarea tatalui cu copilul, ok, scot palaria in fata organizatiei tata. E o lege stramba si trebuie modificata.

Mergi la inceput