Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)
Raspunsuri - Pagina 9
oana_du spune:
Sara_HS e ok daca ai putea sa aranjezi sa stai cu BB si sa nici nu iti fie afectate veniturile. Eu sunt lector univ. si din fericire am ore in semestrul II (din martie incolo), asa ca nu ar avea rost sa iau concediu de maternitate. E adevarat ca perioada asta profesional e plina (am de sustinut doctoratul, printre altele), dar nu regret nici o secunda aparitia lui BB. Pentru noi e un semn ca Dumnezeu ne iubeste si sunt convinsa nu nu ne va incurca, ba chiar credem ca e Norocelul nostru.
BebeBeca, o sa fiu cu alaturi de BB in primele luni, in primii ani si toata viata. O sa il alaptez si o sa am grija sa nu ii lipseasca nimic, sa fie sanatos si fericit. L-am asteptat atata timp, incat nici nu concep altfel. Din fericire am si toata familia alaturi de mine (bunici, mama, tata, fratele si, bineinteles sotul) si sper ca o sa fie bine.
Catalina_b, ma bucur ca e exterioara ecografia aceasta. O sa vina cu mine si tatal lui Samburel si nu as vrea sa ma vada acolo sus pe masa.
Va pup pe toate si sper sa vin cu vesti bune maine!
Oana D.
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Oana&year=2009&month=5&day=12&babycount=1
10+
honeybaby spune:
Ne alaturam si noi voua.
DN 8.10.1982
UM 5.09.2008
DNP 12.06.2009
Azi am fost la primul consult si am plecat dezamagita de acolo.
Doctorul ginecolog m-a trimis la doctorul de familie pt '' analize de sarcina'' si dupa aia sa ma intorc la el pentru eco ...
E normal asa ??
Nu trebuie sa imi faca si el ceva analize ? secretii ceva ?
Sarcina usoara tuturor
ertina spune:
albinutzelor, va multumesc pentru informatiile despre analize
Maine ajung si eu la primul control si sigur voi avea o lunga lista de analize de facut.
7 +
alinutza23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Ne alaturam si noi voua. DN 8.10.1982 UM 5.09.2008 DNP 12.07.2009 Azi am fost la primul consult si am plecat dezamagita de acolo. Doctorul ginecolog m-a trimis la doctorul de familie pt '' analize de sarcina'' si dupa aia sa ma intorc la el pentru eco ... E normal asa ?? Nu trebuie sa imi faca si el ceva analize ? secretii ceva ? Sarcina usoara tuturor |
bine ai venit printre noi, sa ai un bebe sanatos si la termen eu cred ca daca ai UM 5.09.2008 atunci ai exact ca mine DPN 12.06.2009
eu nu am fost deloc la ginecolog inca, am fost ieri la dr de familie care mi-a dat setul de analize de facut si m-a indrumat sa merg cu rezultatele la ginecolog in sapt 7-8. Inclusiv examenul de secretie tot dansa mi l-a dat sa-l fac.
Poate ne spun si celelalte fete cum au facut ele.
5+
In asteptarea unui inger
GOD is a DJ
flavia_alt spune:
buna fetelor
vreau si eu sa ma alatur voua
datepe mele sunt:
DN 02.02.1986
UM 2.09.2008
DPN 9.06.2008
Joi am programare la ginecolog,sunt nerabdatoare sa vad ce se va intampla. O sa va povestesc!
Singura mea nelamurire e ca panja acuma am avut o scurgere ca la ovulatie, dar mult mai putina 4-5 picaturi/zi. Sper sa nu fie vreo problema. Pupici
honeybaby spune:
Alinutza merci, ai dreptate DNP 12.06.2009 - am modificat.
In saptamana 8-9 o sa ma duc si eu iar la control cu analizele facute de la medicul de familie.
Sper ca atunci sa-mi spuna mai multe.
5 +
SARA_HS spune:
Buna dimineata, burtici! Bine ati venit, honeybaby si albinutza.
In ceea ce primeste prima vizita - la gine ori la medicul de familie, eu , la prima sarcina, am fost intai la ginecolog, aveam vreo 3 saptamani de la conceptie; apoi am fost la medicul de familie sa ma ia in evidenta si mi-a spus ca e prea devreme si ar trebui sa ma reintorc peste vreo 6 saptamani ( n-a mai fost cazul, ca am pierdut sarcina ).
Deci cred ca ei fac dupa cum au chef sau ii taie capul....
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=sara&year=2009&month=6&day=8&babycount=1
6+
anda_magda spune:
fetelor ati mai auzit ceva cu propunerea aia de modificare a indemnizatiei pentru concediu de ingrijire copil?
eu tocmai m-am uitat pe site-ul sentului si al camerei deputatilor si nu am gasit-o pe ordinea de zi
altfel sunteti bine?
eu am inceput ziua ca de obicei cu o foaaaaaaaaaaaaaaaaaaameeeeeeeee!!!!!!!!!!!!
Vine bebica ....
Pana atunci gotobina nevoie mare
honeybaby spune:
Bine ai venit flavia_alt, sarcina usoara.
SARA_HS- sa inteleg ca ginecologul te-a trimis la medicul de familie iar acesta te-a trimis acasa ca e prea devreme ???
Sper ca macar cu medicul de familie sa ma inteleg.
Ginecologul mi-a dat o trimitere catre medicul de familie prin care cere analizele pentru sarcina.
Iar cu analizele facute ma intorc la ginecolog.
Saptamana viitoare cred ca ma duc la medicul de familie.
O zi frumoasa va urez .
5 +
strunfita spune:
Alinutza, mersi pentru lista cu analize.
Eu am facut o tura acum in vara inainte de a ramane insarcinata, printre care si toxoplasmoza, rubeola, CMV, pe care sigur nu le mai repet, avand imunitate la toate.
Ma streseaza listeria acum, cica se ia mai repede in sarcina.
Adevarul e ca eu cu imunitatea sunt undeva jos de tot, trec prin a doua raceala in 3 saptamani, si inainte daca raceam o data pe an...
Nici azinoapte nu am prea dormit din cauza nasului, copilul tuseste si el, din fericire nu asa de rau.
Daca aflati ceva de legea pentru indemnizatia de CIC, va rog sa anuntati si pe forum.
O zi frumoasa va doresc!!!
Carmina 7+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2