Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Oana, FELICITARI din suflet pentru vestile bune primite azi si te-am trecut pe prima pagina cu ... (nu-i nimik daca ii cade putza...,schimbam)
Miruta, esti pe lista!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Eu tot cu greturile ma duelez.
Am descoperit ceva remedii care ajuta. Nu indearteaza starea de greata, nici pe departe dar ajuta putin.
Mi-am cumparat Sea Band, e o bratara care se bazeaza pe acupunctura.
O prietena mi-a sugerat sa miros lavanda, menta, musetel, lamaie si cafea. Cafeaua si lamaia ajuta pe celelalte nu le pot suporta. Si acum stau cu jumatatea de lamaie pe birou.
Ma bucur ca ni s-au mai alaturat albinute noi.
Oana_du felicitari pentru puiut.
Ma duc si eu la eco samptamana viitoare si poate vad si eu daca e printesa sau print.

mami de Tudor si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

noilor, dar si vechilor albinutze
iubita tiana, am fost la primul control ieri si mi s-a facut si o ecografie intravaginala. Eu am zis k sunt in 7 sapt, dar eco a scris k sunt in 6 sapt si 6 zile ( deci am fost aproape ). Vreau sa-ti zic ca daca-ti face eco intravaginala se poate vedea si mai devreme si-ti spune cate sapt are, inaltimea, daca ii bate inimioara...
Al meu are 0, 87 cm si pulsatii cardiace ritmice
Mi-a dat un set de analize de facut si mi-a zis ca se fac gratis avand in vedere k sunt insarcinata.O sa merg la medicul de fam sa vad ce si cum, dar eu nu prea cred k se fac toate analizele gratuit.
Eu tot nu am gretzuri, pofte..nici sanii nu ma mai dor, doar mameloanele. M-am speriat degeaba. Te sfatuiesc sa mergi la o eco si-ai sa vezi cum te linistesti total.

burticile pofticioase

7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2004 spune:

Buna dimineata la albinute..
Dar mult a mai trebuit sa citesc de cand nu am mai intrat pe internet...Am avut atat de mult de lucru la servici, seara cand ajung acasa nu prea fac fata greturilor si nu ma simt deloc bine..si uite asa nu am mai reusit sa intru sa vad ce mai faceti..
Oricum, bun venit noilor albinute, sa aveti incredere ca va fii bine.. Cat despre unde sa va duceti prima oara la ginecolog sau doctor..eu de ex. am fost la ginecolog cand aveam 5 saptamani de la ultima menstruatie si s-a vazut un punctulet prin ecoghafie intravaginala si mi s-a confirmat sarcina.. Medicul mi-a dat sa merg la medicul de familie, chiar mi-a insirat si ce analize trebuiesc facute... Iar la medicul de familie m-am dus, i-am spus ca sunt insarcinata, s-a uitat si pe ce mi-a dat doctorul, si mi-a facut o trimitere la analize care toate au fost gratuite..in afara de citomegalovirusul, toxoplasmoza, rubeola si toxocara ..parca.. Si nu trebuie sa va ganditi ca va inteapa cineva de mai multe ori pentru analize..pentru ca atunci cand va duceti cu cele gratuite, inainte de a le face intrebati daca fac si celelalte analize care nu se platesc.. Daca nu le fac, va duceti la un laborator care sa le faca pe toate..si pe cele gratuite si pe celelalte...
Sa nu uit sa-i spun si eu Oanei "la multi ani" si sa-ti creasca bebeul sanatos si frumos..:) Nici nu-mi vine sa cred ca poate si eu cand ma voi duce acum la doctor o sa-i vad mai marisori, poate chiar sa vad si ca sunt unul baiat si celalalt fetita..:))) Unde ar fi norocul asta..:)) Oricum sanatosi sa fie si nu conteaza ce or sa fie..doi baietei, doua fetite sau si un baiat si o fetita.. Abia astept sa vina data de 24 sa merg sa-i vad..
In rest fetelor eu inca mai greturile acelea seara ..parca din ce in ce mai putin intense si sper ca cat mai repede sa si treaca, pentru ca eu nu prea mananc seara si cand ma gandesc ca am doi bebei de hranit, mi-e mila de ei..
Hai ca acum va pupic pe toate fetele impreuna cu albinutele lor si sa aveti niste zile frumoase in continuare..

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

buna fetelor, eu incep sa simt greturile, cat ma bucur ca se instaleaza, azi dimi era sa vomit de la pasta de dinti, ca mi se terminase cea cu mentol, si mai aveam in casa doar cu propolis....si am simtit cum mi se umfla gura de...greata...

la dr voi merge sapt viitoare...as avea luni 7 saptamani pline...as fi in a 8....
ce sa zic, la mine parca incepe sa se vada burtica..si nu sunt nebuna,...aveam eu putin colacel, dar ceea ce se vede e doar asa in fata.....o umflatura, nu pe laterale....si atat ma bucur ca totul e bine, sper sa vad si inimioara sapt viitoare...

6+

Mergi la inceput

ertina, nu voi merge deocamdata....mai astept...felicitari pt bebelul tau, sa creasca mare si sanatos.....

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina_b spune:

Felicitari noilor albinute!

Mi-e imi este rau incontinuu, sunt la servici si tocmai am vomitat.Cele care nu aveti greturi, bucurati-va...caci nu va dati seama ce rau este. Am citit ca ghimbirul este bun pentru starea de greata, am vazut ghimbir in supermarket, arata ca o radacina...Stie cineva cum ar trebui preparat? Se manaca asa crud, doar curatat?

Si mie mi se vede burtica, dar eu am ramas cu burta de la prima nastere, iar sotul rade de mine si spune ca acum ca sunt insarcinata am de fapt justificare pentru burta pe care o aveam deja.

Catalina, 11+ si mamica de Eva Maria (1 iunie 2007) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Catalina_b,si mie imi este foarte rau tot timpul.Ma intreb cat o sa mai dureze perioada asta,ca simt ca-mi ies din minti.In plus,eu am si dureri de cap.
Oana_du,felicitari pentru bebelus.
Va pup pe toate si va doresc sarcini fara griji!

Oana,mamica de Robertel (27.10.2004) si 9+
bebe2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Felicitati Oana! asa da zi de nastere.
Si la mine se vede burtica putin, dar depinde si de cat de mulate sunt hainele, desi se zice ca la a doua sarcina se vede mai tarziu, banuiesc ca depinde si de statura, de greutate si de muschii abdominali. La prima sarcina s-a vazut mai bine dupa 13-14 sapt, acum pare ca se va vedea mai repede.
Culmea e ca mie imi creste marsupiul peste zi, adica seara par mai gravida decat dimineata , asta pentru ca ma balonez de la orice mananc.
Tiana nu cumva sunt ? daca se vede asa repede..
Eu nu am gasit niciun remediu pentru greturi, mai ales ca la mine se suprapun cu arsuri groaznice de stomac si balonare, ba mai si salivez non stop.
Pasta de dinti e o oroare si pentru mine, si orice miros de parfum.

mihaela9+ & Irina

Mergi la inceput

mh....nu prea cred....am ramas si eu cu putina burtica, avand o nastere destul d recenta acum 8 luni.....cred ca si de asta incepe sa se rotunjeasca

ceea ce e totusi ciudat, nu trec durerile, a revenit iarasi...:((

6+

Mergi la inceput