M-am hotarat......adoptie(52)
Raspunsuri - Pagina 17
Aysha-73 spune:
Fetita mea este superba. Prima intalnire nu afost cu fluturasi.
Tati a fost mult mai OK, eu cred ca aveam niste emotii imense, ca nu puteam decat sa stau sa mauit la ei cum se jucau. Pustoica parca a simtit ca il poate cuceri pe tati ca statea numai la el radea si se juca.
Eu imi doream un bebe mai mic, poate de aici si retinerile, insa a fost exact ce si-a dorit tati, foarte comunicativa si dragastoasa.
Tzuni spune:
Sabina, la multi ani! Sa fii fericita!
Diciu, bravo voua! Doamne ajuta miercuri!
Eu am fost azi la primarie sa inscriu adoptia. Daaaar.... probleme In sentinta nu scrie care va fi domiciliul copilului. Asa ca, nu vor s-o inscrie la primarie si sa schimbe certificatul de nastere. Ramane sa verific cand ajung acasa (acum sunt la munca) daca pe incredintare este trecut ca copilul va locui la adresa mea. Daca nu...nu stiu cui sa ma adresez la tribunal sa rescrie sentinta! Ooooof.....
In rest, suntem bine!
Va pupam
Ela si Meri
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Aysha-73 spune:
Este superba, perfecta, tati ii spune Ciocolata pentru ca este croela nu stiu daca este mulatra(are nasuc de boxer), ochi de araboaica, in concluzie nu stiu daca este romanca, romma, mulatra sau araboica dar speram ca va fi a noastra cat mai curand.
asi spune:
Aysha felicitari ca v-ati gasit puiul.
Si eu sunt in aceeasi situatie, numai ca eu astept termenul de incredintare.Invoirile nu depind de maternali si stiu ca nu se mai aproba invoirile pentru ca perioada de invoire nu e reglemetata legal.Adica copilul care ar trebui sa fie la maternal pana la incredintare e la viitorii parinti care in momentul invoirii nu au nici un statut legal fata de copil.
Ar trebui in momentul in care gasim copilul sa putem sa il luam acasa ...asta in cazul ideal.Insa trebui sa se faca niste acte care nu se fac mereu repede .Si actele astea trebuie facute ca sa nu avem probleme mai tarziu.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asi ... si stiu ca nu se mai aproba invoirile pentru ca perioada de invoire nu e reglemetata legal.Adica copilul care ar trebui sa fie la maternal pana la incredintare e la viitorii parinti care in momentul invoirii nu au nici un statut legal fata de copil. |
pai daca vecina imi lasa copilul in grija o saptamina ca pleaca in strainatate, eu ce statut legal am in cazul asta? este exact acelasi lucru, numai ca in momentul acela copilul apartine statului.
na! inca o bila neagra data legii asteia. Io cred ca nu ajunge doar o petitie, ca deja sint cam multe.
Chiar asa! Intr-o petitie se poate scrie numai o singura nemultumire, sau tot ce ai pe suflet?
Aysha-73 felicitari pentru Ciocolata ta dulce!
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
Mariaa spune:
dupa parerea mea cred ca e vorba de predarea/preluarea responsabilitatii pe perioada cat bble nu e la maternala.
punem in fata cea mai rea situatie posibila si atunci trebuie sa raspunda cineva pentru ce se intampla cu acel copil, eu asa vad rostul acelor hartii pentru invoiri, chit ca nu m-am lovit inca de situatia de care ziceti voi.
Asi, ati fost in wk la Maria?
Tzuni, pupaturi Mariutzei tale si rezolvare rapida cu certificatul de nastere!
diciu, tinem pumnii maine
Aysha, felicitari pentru fetita
misha, la voi cum e? ai mai vorbit la DPC? nimic nou?
criss, cum esti?
salviae, ce mai faci?
danialex, teoretic ma gandesc ca e posibil ca sa fie mutat un proces de adoptie la alt tribunal; probabil trebuie declarata o motivatie in cerere, dar altfel nu vad de ce nu s-ar putea.
+6
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
misha71 spune:
La mine nimic nou. Vreo doua "scintei" care s-au stins: un bebe pe care il va adopta maternala pina la urma si unul cu nus'ce boala psihica.
asi spune:
Intr-adevar este vorba de preluarea responsabilitatii copilului.Daca se intampla cu el ceva ,de ex. face febra care e foarte frecventa in sezonul asta, si mergi cu el la urgenta?Te intreaba cine esti?Legal nu esti nimic si se poate intampla o intreaga enormitate , mai ales cand e vorba de minori.
Stiu ca suntem nerabdatoare si cu nervii intinsi dar trebuie sa "jucam" dupa niste reguli.
Nici mie nu-mi convine ca nu pot sa o iau pe Maria acasa.Am ajuns sa nu mai pot sa ma uit la pozele ei ca ma apuca plasul si nu stiu ce explicatii ii dau lui Razvan.El intreaba neincetat cand vine Maria.
Poate nu va vine sa credeti dar dupa ce am cunoscut-o e mult mult mai greu de suportat decat asteptarea de dinaintea ei.Dar vreau sa am un dosar la care nimeni sa nu comenteze mai tarziu, cu toate ca eu acum sufar ca un caine, nu vreau ca familia si fetita mea sa aiba de suferit mai tarziu.
E greu dar rasplata e enorma pentru 2-3 luni de chin.Ma refer aici la perioada de matching si intocmirea dosarului de incredintare.
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Mariaa spune:
asi parca ma doare pe mine, asa de tare ai transmis prin randuri ce simti ce-a fost mult a trecut, ce-i putin a ramas
misha, caldut, caldut, cald ?! hai ca se apropie, da tarcoale bebele
+6
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
misha71 spune:
Of Mariaa tare mult as vrea sa ai dreptate.
Daca ar fi sa am o semnatura ca a ta ar trebui sa scriu +60 (cel putin) si sigur m-ar intreba cineva daca's cumva elefant