odorizant aspirator cu apa

odorizant aspirator cu apa | Autor: ioanaiub

Link direct la acest mesaj

vreau sa va intreb daca stiti de unde as putea cumpara odorizant(lichid) pentru aspiratorul cu filtrare prin apa
eu am cumparat un astfel de aspirator si am primit doar o solutie antispumare si as vrea sa iau si un odorizant dar nu stiu de unde ...
poate ma ajutati voi

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Eu am folosit, la sfatul unei colege, cateva picaturi de ulei parfumat, din acela cu care parfumezi casa (cu lumanarica...), sti tu.. A iesit super, pe unde dadeam cu aspiratorul ramanea un miros frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

eu folosesc colonie din aia ieftina........dar care miroase bine. si functioneaza de minune.........

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

noi suntem in curs de achizitionare unul..astfel incat nu-ti pot impartasi experienta proprie...dar..am studiat subiectul...si am vazut ca fetele mai pun in apa balsam de rufe..tot in scop de "odorizare"..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

mama si-a cumparat un aspirator rovus si a primit si doua flacoane cu odorizant ... o sa incerc si ideile voastre, ma gandeam ca totusi gasesc undeva ceva special pentru aspirator
multumesc

Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Si eu tot balsam de rufe puneam. Acum am schimbat aspiratorul pt ca celalalt nu-l puteam spala bine si mirosea f urat. Era in asa fel facut vasul ca nu se putea spala calumea. Avea doar 2 gauri prin care nu intra nici mana, si se adunau scame si se imputeau acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nu cu balsam de rufe......eu am pus si a facut spuma si s-au infundat filtrele si a si dat pe afara........

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

am incercat cu ulei parfumat, am pus unul de piersica ... si a mirosit foarte frumos in casa
balsamul de rufe ma gandeam si eu ca va face spuma desi am si o solutie antispumare ...

Mergi la inceput