Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (200)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

L-am ras in cap pe Vladut si e super duuulce imi vine sa-l mananc.Ieri a fost tare marait cred ca-l supara dintisorii iar

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

V-am pupat petrecere frumoasa maine sa va ganditi si la noi cand papati tort.Plecam afara ca a iesit soarele.Byeeeee

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Eu am inceput sa caut de munca,am avut deja cateva interviuri.Am unul miercuri si acolo as vrea cel mai mult sa lucrez.La sfarsitul lunii vine mama si o sa stea pana mai creste Vladut sa-l duc la cresa.Bine' o sa o impartim cum putem eu si sora mea

teo

Succes miercuri la interviu !
Trebuia sa apelezi pentru cadou !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Uffff, am si eu un moment de respiro. De cand am bona, R s-a prins ca sunt sanse sa dispar si eu, asa ca ziua cand mai suntem si cu altcineva nu accepta sa dispar din raza lui. Ma gandesc ce o fi in sufletulul lui. Stie ca tati pleaca dimineata si e o jale... dar cand o pleca si mami .
Acum e cu matusica lui in parc la joaca. Desi aseara, cand a venit a fost un ras si o voiosie, azi dimineata nu vroia sa stea deloc cu ea. Istetul lui mama s-a prins ca dimineata pot disparea.
Eu m-am intors in casa sa pregatesc pranzul si poate sa fac un PAG mic in bucatarie.

Fetelor, va multumesc pentru voturi. Va .
Pentru "puturosi" pozele sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank">al1 si al2. Daca va plac puteti sa le votati.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

L-am ras in cap pe Vladut si e super duuulce imi vine sa-l mananc.Ieri a fost tare marait cred ca-l supara dintisorii iar

teo

si de ce nu ni-l prezinti si noua ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

noi iesim un pic la plimbare, e vreme frumoasa si avem si ceva cumparaturi urgente de facut.
Urez mult succes mamicilor care se ocupa de decorare sala , multe si pupici de la noi.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Roxana cum ti'a zis si cecilia...cel mai bine e sa ii pui un garduletz special pt copii si orice ar face nu poate trece...si portita se inchide cu siguranta...si numai un adult il poate deschide(cred ca poate si Alex) La noi nu a fost alta alternativa...desi ala se prinde din perete in perete...la noi e altfel de scara...si a mers numai intr'o parte...partea cealalta prins altfel. Uite aici niste modele...sper sa iti foloseasca.

http://www.trovaprezzi.it/prezzo_sicurezza_sicurezza_reclama - reclama mascata _cancelletto.aspx

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Nu mi'l arata...daca ai timp intra pe www.trovaprezzi.it si scrii sicurezza b.a.m.b.i.n.i cancelletto si iti da vreo 3-4 modele. Am scris cu puncte pt ca imi considera reclama

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Rox, Cecilia , multumesc foarte mult si .
Cecilia astept mesaj de la tine.Multumesc inca o data tare mult.
Rox, legat de securizarea scarilor si eu ma gandisem tot la acele portite pe care eu le-am vazut in praktiker ,nu stiam ca Bubu e deja dibaci la a gasi alte intrari... Ma bucur ca e ok , ca i-a trecut febra.

Va doresc sa aveti o petrecere asa cum o doriti si asteptam impresii, foto , povestiri.
Si noi avem pregatiri caci maine il sarbatorim pe junior ,asa ca vom petrece la Iasi desi mi-as fi dorit tare mult sa fim la Bucuresti.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor, multumesc de sfaturi. O sa vad cum putem atasa portitele respective. Daca ramane loc intre ele si balustrada - care asa cum ati vazut din poze este destul de usor de escaladat - va intra printre ele. Am vazut cum a dat tarcul, nu il trage mult, suficient cat sa se strecoare chinuit. I-ar da prin cap si cu balustradele.

Moldoveanca, pentru Celia s-a gasit si ieri o solutie, nu era prea tarziu daca ne spuneai. Sa vad ce pot face diseara, dar nu promit nimic.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput