Pepenasi de iulie-august 2008 (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Mada La multi ani!!!! sa ti se implineasca toate dorintele si sa fii fericita alaturi de cei dragi!

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

MADA LA MULTI MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FAMILIA TA REUSITA!! SA AVETI PARTE NUMAI DE SANATATE SI BUCURII!!

Fetelor sunt ultra fericita!!! (da, e o caracteristica a racilor sa treaca de la o stare la alta): Miruna a dormit azinoapte in patul ei, s-a trezit doar la papa (din 2 in 2 ore ), dar apoi a dormit in patut!

Multumesc fetelor pt. sustinere si incurajari!! Ile ce-ai zis tu ca i-ai face lu' sotzu', eu i-am facut in gand...ca numa asa m-am putut racori, dar in rest, am ascultat de anka si ana.

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc pentru vorbele bune...mi-am mai revenit... asta si dupa suturile date de carmenela pe mess , discutia cu ana, logica imbatabila a Ileanei...si astept si suturile bine meritate ale lui Diarux pe care o sa mi le primesc dupa ce termina cu botezul Va multumesc din suflet ca rupeti timp important sa deal cu prostiile mele

Anka mama nu stiu ce sa-ti spun, eu mamei i-am zis de la obraz ca daca vrea sa fie liniste sa incerce sa se orienteze dupa regulile mele...sunt constienta ca vrea sa ajute si am descoperit ca asa cum eu nu pot sa dau switch off de la responsabilitati etc. nici ea nu poate sa-mi fie altceva decat mama in jurul meu. De aia preia tot, sa ma ajute. Asa ca...am tras aer in piept si am incercat sa nu ma iau de ea...mi-a iesit...nu ne-am certat...adica ne-am certat, pentru ca la 3 zile inainte de a pleca, am vazut-o cum se ofileste, incepe sa ofteze...si mi s-a pus pata pe ea ca in loc sa stea cu nepoatele bot in bot cat mai poate, ea se inchide in camera si ofteaza...asta e...o inteleg...ne vede o data, poate de doua ori pe an.

Mergi la inceput

Dia Asa am fost si eu cu Sonia, m-am trezit mama cu o persoana mica total dependenta de mine si cu el jucand Eve Online in FIECARE seara. M-am dat cu curu' de pamant, am luat-o cu lugu lugu...mi-am pierdut speranta...pana am inteles...Bonding-ul la ei NU se intampla instant! Au impresia ca stiu ce e aia sa cresti un copil...au impresia ca fac asaaaaaaaaaaa de multe...ei bine, pana la 14 luni cand am intarcat-o nu am putut face nimic. Dar cand am intarcat-o primul lucru pe care l-am facut a fost sa-mi iau bilet de avion catre Londra, si i-am zis ca io ma duc la cumparaturi in weekend si ca el e in charge. I-am lasat "manual de folosire a copilului", mura in gura, ce, cand mananca, cand trebuie schimbata, cum ii place sa adoarma...si am plecat! Si de a draq nu am sunat acasa tot weekend-ul. L-am lasat sa se descurce, si am avut surpriza de a gasi un barbat schimbat! Si-a schimbat total atitudinea fatza de Sonia, a devenit tata. I-a luat un an, dar better late than never. Asa ca, iti zic si tie la fel...Barbatii nu cred in ei, nu cred/nu realizeaza ce inseamna sa cresti un copil, nu se cred in stare sa iubeasca acea fiinta mica care dintr-o data le fura din atentia/timpul/dragostea etc pe care o aveau inainte. Bonding-ul e o chestie care la ei se invata! Discuta calm cu el si zii ca te simti singura in povestea asta si ca si tu esti om, si tu te-ai trezit mama dintr-o data...etc. Pup si sper sa se rezolve...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Ariadna ma bucur ca esti mai bine! Mersi de sfaturi...ma linisteste sa stiu ca nu e al meu mai cu motz, ca is cam toti asa, macar acu' stiu what I'm dealing with. Buna ideea sa-l las in charge ca sa vada cum e!

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

'Neatza!
Mada-LA MULTI ANI!

Rontzy,mamica lui David-Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Mada , multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi
Ariadnabr ti-am citit acum povestile nasterii printeselor si mi-au placut foarte mult cu cata dragoste povestesti de sotul tau si de copii tai.
Anka esti o mama buna si eu consider ca trebuie sa stabilesti reguli pentru copii, si sa ii pedepsesti atunci cand fac prostii, este usor pentru cei care nu stau tot timpul cu ei sa ii rasfete si sa-i lase sa faca ce vor ei, si daca mai tarziu sunt obraznici si nu asculta sa spuna ca tu ai stat tot timpul cu ei si nu i-ai educat bine.
Sotul meu lucreaza foarte mult, dar cand vine acasa are si el grija de ea, o alinta si stau la povesti, este atat de fericit cand ii zambeste si cand ii gangureste pe limba ei. Cand vine acasa de la lucru, de obicei ii dau sa manance, si cand ii aude vocea se opreste din supt si sta atenta si asculta, dupa care zambeste , iar tati este topit. Dar in schimb tati nu a schimbat-o nicidata, nu s-a trezit noaptea sa aiba grija de ea, si ma dispera ca merge de trei ori pe saptamana la fotbal, mai iese in zona la o bere, si eu stau mai tot timpul singura, dar ii gasesc scuze... ca munceste mult si are si el nevoie de relaxare, dar eu oare cand ma relaxez? cand stau cu minunea mea in brate

Vio de Miruna
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mada!

Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie! Sa te bucuri in fiecare clipa ca esti mama!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Tecky nu stiu ce sa zic cu alocatia asta.....eu am cerut sa o iau de pe card si cand a verificat sotul acum cateva zile, erau doar 4 milioane, sa inteleg ca era alocatia lui bebe pe luna august si sept. (ca eu am nascut in iunie). Dar unde e a lui Alex? cea de 40 roni.... Si indemnizatia mea, 12 mil. unde sunt?

Fetele deprimate, mult curaj! Luati viata in piept si fiti tari! Toamna asta cu melancolia ei

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui flo1980

Tecky nu stiu ce sa zic cu alocatia asta.....eu am cerut sa o iau de pe card si cand a verificat sotul acum cateva zile, erau doar 4 milioane, sa inteleg ca era alocatia lui bebe pe luna august si sept. (ca eu am nascut in iunie). Dar unde e a lui Alex? cea de 40 roni.... Si indemnizatia mea, 12 mil. unde sunt?

Fetele deprimate, mult curaj! Luati viata in piept si fiti tari! Toamna asta cu melancolia ei

pozele mele

Buna... eu am nascut in iulie si am primit 400 alocatia... pt indemnizatie deabia am depus dosarul.. deci am de asteptat inca doua luni... prin decembrie daca vad banii e bine... ce pot sa spun e ca noi am optat sa vina prin mandat postal ...la noi prin posta vin amandoua o data, poate la banca (prin card) vin separat.
La multi ani!!!!! Mada, sanatate ,fericire si tot ce iti doresti

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput