Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Salutare la toate fetele, eu fac ce fac si mai stau cate o noapte-doua la spital. Joi m-am dus sa-mi fac eco si colul meu se scurtase de la 4.7cm la 2.7cm, noroc ca este inchis. M-au oprit peste noapte la spital ca sa ma monitorizeze si sa-mi faca fibronectin testul care din fericire a iesit negativ.Am repetat si sonograma si colul se lungise era 3.7cm, asa ca mi-au dat drumul acasa. Doctorul zice ca am dinamic cervix, adica la orice contractie se scurteaza putin si atunci cand uterul se relaxeaza revine la loc. Bebelica mea are 886grame si e nazdravana rau ca iar s-a mutat cu capul in jos si l-a bagat in stanga lateral ca de fiecare data e foarte greu sa il masoare.

Tuchi imi pare bine ca esti acasa, chiar ma gandeam cum ai rezistat atata timp in spital ca eu dupa vreo 2 zile imi venea sa fug.Stai cumnitica in patut ca odihna face bine, mai precis statul la orizontala, hai ca mai avem un picut.

Ariya wow, ce schimbare de situatie sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos.

La multi ani pentru ANUTA si IOANA!

Criss, Anca, Dark, Lisa ma bucur ca ne-am cunoscut si vizual ca sa zic asa,toate pozele sunt superbe si originale si cine a zis ca romancele sunt femei frumoase a avut perfecta dreptate.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
26+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Ariya, da, am stat in fundul gol.si mie imi era jena la inceput, dar m-am obisnuit, mi-a dat un prosop sa ma acopar.

Nu stiu ce sa iti spun de drojdie, eu iau pliculete de 7 g parca, sunt gata portionate si speciale pt masina de paine. Pun un pliculet la 3cups si jumatate de faina care inseamna cam 350 de grame. Oricum masurile sunt diferite aici, de aia iti spun ca nu prea pot aproxima, noi folosim cups, tsp, tbsp, e f aiurea... Semintele le-am luat de la un magazin bio sau naturist.

Cris, welcome home!

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

multumesc,miere...
selene vroiam sa te intreb de ce nu te mai relaxezi si tu putin...tot timpul acte ,analize,probleme...uita-te si tu la vreo comedie relaxanta,citeste ceva haios,nu mai sta tot timpul incordata si ingrijorata ca nu ajuta... toate burticile...

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 22+Mihai Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

pusyketa, daca nu exista documente scrise, numai intelegeri verbale, eu zic ca nu exista nicio baza legala... Practic, n-ai cu ce demonstra, pe hartie...

Daca vrei, da-i un PM lui marius, de pe Legislative, sa vezi ce zice si el despre "incalecarea" concediilor si banii aferenti fiecarui concediu...

cu Daria Nandini

AMR 12 saptamani

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Ariya, sa fie sanatoasa putzulica.Si eu am niste contractii, mai rare si am trecut pe nospa ga ginipral/ginpral, cum i-o spune inca nu vreau sa iau.Sunt in medical o saptamana sa mai stau putzin la orizontala.

Si eu ma fac de tot, acolo jos.....la cosmetica.chair marti am programare pentru chestia asta si pentru vopsit. Deci ma fac frumoasa!!!!

Mie mi-a crescut muuuult par pe burta

Va pup pe toate

23+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Cris, ma bucur ca esti bine.

23+cu CLARA

Mergi la inceput

ariya, ce sa fac, asa sunt eu, pana nu rezolv o problema, n-am nici somn, ma gandesc sa nu las vreun amanunt pe dinafara, sa iau cea mai buna decizie... Asa si acum... Tare ma tem c-oi ajunge sa nasc si oi naste pe unde s-a nimeri, cu cine s-a nimeri...

cu Daria Nandini

AMR 12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cris, imi pare bine ca esti mai bine!
selene,asa eram si eu nebuna cu actele! nu cumva sa uit ceva! acum...nu imi mai bat capul foarte tare,daca uit ceva,asta e,am o scuza. adevraul e ca sunt mult mai calma,pe mine sarcina asta m-a calmat,sau poate m-a pregatit pt a fi mama,nu stiu. oricum imi place senzatia si starea psihica care o am,zambesc pe strada si asta e bine!
ia-o mai moale ca nu iti face nimeni statuie!

24S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

MIEREEEEEEEEE,te rog eu frumos ,scrie-mi si mie toate cantitatile pe care le folosesti ca iau foc...vreau paine de casa si pe prima am aruncat-o ca nu a iesit,mi-a iesit toata numai firimituri....tsp - teaspoon,tbsp - tablespoon,1 cup - cat inseamna?te rooooooog,fie-ti mila de mine c-o s-adorm pe masina de paine!!!!!!!!!!

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 22+Mihai Christian

Mergi la inceput

lisa, as lua-o eu mai incet, daca:

- in jurul meu nu ar fi persoane care nu au un minimum de bun-simt, cat sa stea si sa ma asculte pana la capat
- nu m-ar enerva persoane (rude) care imi spun in fata ca nu ma cred, ca nu este asa cum spun eu, desi le-am dovedit nu o data ca este asa cum spun eu
- nu ar fi persoane care sa tina mortis sa aiba ascendent asupra mea, desi e clar ca situatia mea nu este identica cu a lor
- nu ar fi persoane (rude) care, atunci cand nu esti de acord cu ele, se apuca sa te critice si sa ti se adreseze mai putin ortodox (unchiul meu m-a "alintat" acu' ceva vreme - eram trecuta de 25 de ani - cu "tu p...runa")

Chestiile astea ma fac sa urlu si sa-i injur de toate cele... A, si sa incerc sa ma descurc singura...

cu Daria Nandini

AMR 12 saptamani

Mergi la inceput