Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (66)
Raspunsuri - Pagina 23
dobreclaudia spune:
fetita mea scumpa da din picioruse rau...mai ales seara pe la 9 sau 11..
Isi pastreaza cumva acelasi interval de trezire si dupa nastere?
24+
clau
cami_antonia spune:
claudia parerile sunt impartite in aceasta privinta .... unii zic ca da ... si dupa ce se naste are cam aceleasi ore de zbenguiala .... ca si in burtica .... altii spun ca pe cat de zbenguiti au fost acolo pe atat de cuminti au fost dupa ce s-au nascut ... eu prefer sa astept sa vad ... nu sa-mi dau cu presupunerea despre acest lucru ...
22+ANTONIA IOANA
Camelia
lisa79 spune:
fetele cu rh negativ,voua ce va zis doctorul,la 28 de sapt va da vaccinul? eu pana acum nu l-am afcut.Mint,l-am facut atunci cand am pierdut sarcina,in decembrie 2007.
aici,la noi,mi-a zis d-na doctor ca iti face analizele de sange numai in cazul cand apar sangerari,atunci cica,se face trecerea prin placenta a sangelui. voua vi s-a facut analiza de sange?
mie mi=-au facut-o pe la 11 sapt cand am avut impresia ca am sangerat,dar nu mi-au iesit anticorpi,de atunci,mi-a fost luat sange numai pt diabet (la 24 de sapt) si atat!
multumesc
25S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
Alina1976 spune:
Seara buna burtici dragi,
Am vazut si eu pozeee! Cristi, Lisa sunteti mortale!!! Aratati excelent! Numai burta e de voi! FELICITARI fetelor!
Naty, FELICITARI ca ai scapat de infectie!! Ma bucur mult pt.tine!!
Am vazut ca ti-a iesit bine party-ul fetei. Si noua ne-a iesit EXTRA bine! Am avut o sala numai pt noi, au venit copiii...am avut muzica de copii, clown cu baloane, confeti, masti....pictura pe fatza...ce mai, super distractie! Dupa ce descarc promit sa pun poze.
Bee...pe mine m-ai uitat la candidatele pentru primele nasteri...Dr. mea zice ca dupa cum simte ea livrez inainte de Sarbatori :-)
Alina28+ cuEMAde ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica