Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pfff, m-s sunat soacra sa-mi spuna ca acum s-a dat o lege noua, cum ca, pentru ingrijirea copilului, se ia in considerare salariul efectiv al mamei, si ca suma primita nu are voie sa fie mai mica de 6 milioane... Deci nu mai e fixa, pentru toata lumea la fel, indiferent de ce salariu ai avut...

Cica 85% din salariul real al mamei va fi...

Dar ma tem ca nu a inteles ea bine...

cu Daria Nandini

AMR 12 saptamani

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cristi ai fost la metallica la concert??? ce fain! vin si aici ,dar eu nu merg,merge sotul la acdc si metallica. mi-e frica de lumea de acolo. in schimb am fost la tina turner,concertul superb,are o voce...dar ce picioare are femeia asta la 60+ ani(nu stiu exact cati)!!! la concert,cand canta Tina,statea nemiscata,in pauze...dadea sa iasa,sa fuga cred satula de atata zgomot! asa ca ..iau o pauza pana la anu'!
aaa: concertul metallica e exact de DNP-ul meu,asa ca tati va avea mari sanse sa nu mearga sau eu sa astept dupa el!

25S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

nu a inteles bine

pnlul duce legea sa fie votata in parlament acuma - dupa ce data trecuta au respins-o, cand era proiectul laviniei sandru, acum 1 an si ceva.

27+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

cristi ai fost la metallica la concert??? ce fain! vin si aici ,dar eu nu merg,merge sotul la acdc si metallica. mi-e frica de lumea de acolo. in schimb am fost la tina turner,concertul superb,are o voce...dar ce picioare are femeia asta la 60+ ani(nu stiu exact cati)!!! la concert,cand canta Tina,statea nemiscata,in pauze...dadea sa iasa,sa fuga cred satula de atata zgomot! asa ca ..iau o pauza pana la anu'!
aaa: concertul metallica e exact de DNP-ul meu,asa ca tati va avea mari sanse sa nu mearga sau eu sa astept dupa el!

si mie mi-a fost frica sa nu ma calce lumea in picioare dar a fost super - am stat mai pe margine unde era loc suficient si nimeni nu mi-a avut baiul.

27+ cu T. Carol

Mergi la inceput

cristi ...unde vad fetele pozele cu tine ca eu nu vad nici un link...poate le-am vazut si am uitat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Acum vad ca, daca e sa aiba dreptate soacra, Guvernul nu face decat sa revina la o lege ce exista pana in 2003:

Indemnizatia pentru cresterea copilului 2008 - In februarie 2003, Guvernul a uniformizat suma primita de femeile salariate pentru indemnizatia de crestere a copilului. Astfel, daca pana in 2003 cuantumul era de 85% din media veniturilor lunare ale mamei in ultimele 12 luni, incepand cu 2004 acesta reprezinta 85% din salariul mediu brut pe economie.

cu Daria Nandini

AMR 12 saptamani

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

pe pagina 18 am pus linkul

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/burtica/

27+ cu T. Carol

Mergi la inceput

hehe ce burta faina ai!!! ptiu ptiu pe ea!!! o sa aveti un copil frumos foc...de abia astept sa vad poze!!! acu trebuie sa incerc sa imi fac si eu cont sa imi pot pune pozele! revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Uraaa! Mi-au venit rezultatele de la urocultura, se pare ca am scapat de infectia urinara! Si sumarul de urina e OK.

Felicitari! Asta chiar e mare realizare.
Io am fost azi din nou la analize (ca n-am fost in stare sa iau tratamentul corect) si peste o saptamana am rezultatele.
Auzi, da' parca tot la Medsana le faci? Sa vezi ca-mi trece si mie tot acum . Da' mi-e teama ca am dat-o intr-o candida ceva. Offf, io n-am avut domne' nici o problema din asta la sarcina cu Tudor.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.200527+ Am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Da, tot la Medsana. Succes sa-ti fi trecut si tie si sa nu fi dat in candida!

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 26+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

cristi zau ca nu se vad cele 12 kg. Dar ce inaltime ai?

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 26+ cu
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput