Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

LA MULTI ANI ANDREEA!!!

27+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Iris, ai grija de tine si cat timp esti bolnavioara, las-o mai usor cu munca, ca sa treaca mai repede.

Cristi, nici eu nu aveam nici un chef de venit azi la servici, dar nu avem ce face. Abia astept prenatalul. mai e mult pana la jumatatea lui decembrie.

Ieri am fost prin magazine pt gravide, sa imi gasesc si eu ceva. Din pacate, am nimerit exact cand nu mai aveau aproape nimic. Saptamana trecuta vazusem o rochita, o fusta si o pereche de pantaloni la MotherCare si acum nu mai erau. O sa incerc la cel din Dorobanti. Deci, tot nu am cu ce sa ma imbrac si nici sa ma incalt. Noroc ca o prietena mi-a facut cadou o pereche de blugi de gravi, insa mie imi sunt mari...deocamdata.

Pentru cine e interesata, am incercat si caruciorul Peg Perego Modular Sistem On Track (1800 lei pe site, 2200 lei in magazin) si e ok. Doar ca mi se pare ca se pliaza mai greu, are rotile mai mari si deci ocupa mai mult loc. E cu 1kg mai greu decat Chicco Trio Enjoy Evolution. La Peg Perego cele 3 accesorii (4 cu gentuta) par mai serioase si mai groase si cu mai multe sisteme de prindere si siguranta. Include si salteluta reductor si car kit-ul.

Concluzia e ca ambele carucioare sunt bune si usor de manevrat. O sa vad cat costa cele doua elemente care lipsesc la Chicco si daca ajung catre 3-400 lei, adica la un total apropiat de Peg Perego, o s aiau Peg Perego de pe site. Daca nu, Chicco e perfect.

Si daca va intereseaza de adaptorul centurii de siguranta pentru masina (pt noi burticile), l-am gasit la Prenatal, costa 155 lei, dar il iau maine pt ca nimeni nu stia sa imi arate cum se fixeaza.

Gata, ca v-am plictisit deja.

Pupici.

Bee24+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Neata!

vin si eu socata de la odiseea vecina
cred ca tocmai am constientizat ca nici aici nu mai este mult pana sa incepem sa ne pregatim si noi

Jasmi 22+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

eu am cumparat ieri scoica - tot de la primuu pasi, mi s-a parut cea mai usoara. a fost 140 de lei din auchan

27+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Neatza!

Am avut vineri meci de meci cu cea mica a mea, m-a kaftit de m-a facut KO!! pe la 7 seara ma durea fierea de nu ma vedeam, insa am stat putin lungita pe partea dreapta si m-am linistit dupa vreo ora - insa tot alba k varul aratam...

Nu vreau sa iau pastile, nuuu vreaaauuu!

...deci au inceput "livrarile" la odiseea de nov-dec! giz! se grabesc bebeii de acolo!

Ira 26+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

'Neata burtici miscatoare!

Am intrat sa va salut repejor si sa va zic ca nu v-am uitat, dar n-am apucat sa zic nimic de atata agitatie.

La multi ani dragalaselor Ioana si Ana! Sa creasca mari si frumoase si destepte foc!!!

Cris30 te tii de sotii...bine ca ai scapat repede din spital de data asta, dar te rog mult de tot, nu da startul nasterilor de pe acum . Ai grija de tine, ca mai avem pana atunci!! Sanatate multa!

lisa saracu' copilas, a ramas cu sechele dupa intalnirea cu stalpul... F funny!! Nu-i asa ca ai facut alti cartofi?

Felicitari mamicilor care si-au vazut minunatiile la eco!!

Miere la jucarie ii zice carusel Am primit si eu una, este cu niste ingerasi in niste bule transparente de sapun si care se rotesc si canta niste melodii de-alea ingeresti...

aryia sa va traiasca copilasul! si felicitari pt putza!

Noi am inceput scoala (eu, Porumbita si bebelusii), am fost miercuri la primul curs din cele 4, n-am aflat mari noutati, de fapt am descoperit ca suntem toba de carte . Oricum s-a vb despre evolutia sarcinii, despre bagajul de spital, despre actele care ne treb la spital, chestii practice. S-a pus mare accent pe faptul ca bebele stie tot inca din pantec si ca stresul din familie si starea de nervi a mamei ii creeaza lui impresia ca este nedorit si neiubit...si uite asa capata traume inca de pe acum. Este important sa le vorbim, sa le cantam, sa le acordam atentie si sa fim cat mai linistite. Taticii trebuie sa isi protejeze sotiile si sa se ocupe si ei de bebelus, sa le vb si sa isi arate dragostea si afectiunea.

Cu porumbita m-am inteles de minune, de fapt nu ne mai venea sa ne despartim, parca ne cunosteam de-o viata...ne-am intins la o sticla de 0,5l de apa plata vreo 2 ore, pana s-a facut tarziu si au inceput barbatii sa se impacienteze pe acasa . A fost f frumos si chiar ma bucur ca ne-am cunoscut. Poate mai vrea cineva sa vina la cursuri si ne facem gasca mai mare... Nu-i obligatoriu sa fiti clientele spitalului filantropia pt curs, poate veni oricine.

Iris fa-te bine de tot!!!

Catalina

29+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

BillyBilly, ce jucarie cu ingerashi?? de unde? si cat costa?

Ira 26+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Am cumparat si noi patutul, cadita si alte lucrusoare pt bebe. Asa bine m-am simtit la cumparaturile astea..nu pot sa va explicMa uit dupa sterilizator, am vazut diferite marci..dar sunt cam scumpicele. Vedem noi ce luam pana la urma! Acum ne ocupam de camera lui bebe.Suntem la capitolul varuit deocamdata. Cat despre bebelina noastra...ce sa va spun..sambata m-a rupt efectiv in doua..nu stiu cum doamne iarta-ma a facut, ca s-a asezat fix pe stomacul meu. Si baga nene la picioare in el de am vorbit singura. Imi venea sa plang si nu alta. Plus ca din cauza asta aveam si o stare de voma de zile mari. M-a tinut juma de zi asa..pana la urma nu mi-a trecut cu nimic, pana nu s-a mutat ea de buna voie si nesilita de nimeni, nu am avut ce face decat sa stau si sa lancezesc in pat. Acum vad ca vrea sa plece cu tot cu burta la plimbare. Ma amuz acum..dar sambata eram varza! Bine ca s-a mutat

Justme 28+
http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1

Mergi la inceput

Andre_ea La multi ani si la mai mare!!
Sa fii sanatoasa si bucuroasa pana la adanci-adanci-de-tot batraneti!!

Da, si eu am vazut ca fetele s-au apucat sa nasca DEJA...si eu ma simt cu musca pe caciula, pe masura ce creste burtica...suntem in sapt 30 si la curs ni s-a spus ca de la 36 de sapt ne putem astepta

Catalina

29+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

BillyBilly, ce jucarie cu ingerashi?? de unde? si cat costa?

Ira 26+ mami de Lizuca

Ira nu stiu cat costa, am primit-o cadou. Este marca LittleAngel, daca asta o fi marca, ca n-am putut vedea prea bine (este cutia pe un dulap) si este posibil sa fie adusa din SUA.

Catalina

29+ Ana-Maria ingeras de

Bebelusa

Mergi la inceput