Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(98)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

La mine dependenta de forum se masoara in cate boacane am facut la bucatarie. Azi decat am dat laptele pe foc si am ars niste mere puse la scazut pentru placinta . Daca nu-i minte, acum trebuie sa frec la oala.
Mav, mersi de complimente. Acum zic si eu ca-i frumusica de aceea mi-e jena ca am fost asa dezamagiti de ea cum arata in primele zile. Acum zic ca am mai multa minte si oricum mi se pare ca seamana bb cu ea, asa ca stau relaxata .
Carmen ce chestie sa avem cos la fel. Am fost la magazin sa mai iau lapte si foaia de placinta si am gasit rezerve. Tot aici sunt mai scumpe, daca iei 3 odata costa 30 euro. Mie nu imi suradea ideea sa stau cu mirositorul in casa dar nici sa merg afara prin ploaie la 3 ore.
Corina, asa se zice cu presiunea, la fel si cu luna plina. Eu daca nu am nascut cu hotul sigur nu nasc la luna si presiune .
Leeloo, sa le folositi sanatosi!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna dragelor
a deci clubul este mai mare..oti chiar ca suntem niste secretoase...eu zic mai bine ca suntem patite si din cauza asta nu ne mai panicam din orice
mav pai daca al tau bb e linistit al meu sare de colo pana colo de zici ca acuma vrea sa iasa prin piele...ca in filmul alien..vizionat manute, picioruse, intoarceri..il rog sa mai imi dea pace sufletul..daca merg se misca, daca gatesc la fel...si sa numai vb daca ma pun in pat...deh macar atat liniste sa am ca il vad miscand toata ziulica...daca asa este si dupa ce se naste m-am rupt in fericire...
la noi nici o schimbare vb lui mav tot 2 in 1..insa am dureri de burtik nu tocmai ok, ma omoara durerile de-a lungul cezarienei..nu ma gandeam ca pot sa doara asa de rau...ma arde efectiv zona respectiva...ma relaxez studiez problema si daca se intampla sa fie si mai rel ma inpancientez...oricum pana acuma nu am pus gura pe no-spa...saracu bb de nu am inghitit la el...ca gasca la nisip
ginye..te asteptam cu vesti...ma gandeam eu ca daca ajungi in spital in week-end asa se intampla...pana nu impingi cu bani zau de te baga cineva in seama
Mirtha pai mi-am imaginat eu ca pleci, iar la buc...deh ne vedem noi cumva....eu zic sa iti fac tie galerie nu tu prima mie...deci te rog ai prioritate
diana La multi ani fericiti impreuna, sanatate si numai bine...daca am retinut eu bine azi iti serbezi cativa anisori de casatorie
35+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismargrg spune:

Bravegirl eu am gasit la Real detergent lichid de la Dalin special pentru copii si tot acolo la DM balsam sensitive. Deja am spalat prima sarja.
Fetelor voi ati gasit alcool alb, ca eu la cate farmacii am intrebat nu au asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

mirtha- o sa-ti raspund eu in locul corinei si dianei. sper sa nu se supere fetele.
la carrefour feeria, pe dn1 e o zona speciala cu magazine pentru copii. aici sunt prenatal, mothercare, sensiblu, z, toate la un loc.
tampoane se gasesc si la mothercare si prenatal. magazinele sunt unele langa altele, deci foarte mare efort sa le gasesti nu o sa faci. accesul mai usor e pe la intrarea de pe langa mobexpert.
am inteles ca vii miercuri in bucuresti, la control. vezi ca dn1 e destul de aglomerat si la iesire si la intrare in bucuresti. sa-ti rezervi timp.
daca nu vrei sau nu poti sa ajungi la feeria, mai exista mothercare mai bine aprovizionat in piata dorobanti. in mall-uri e destul de inghesuit si nu au mare lucru acolo. hainute...si cam atat. in cel din feeria au si mobilier si asternuturi si carucioare.....ce vreau sa spun de fapt, e ca cel din feeria e cel mai mare si mai complet.
bafta la cumparaturi.

34+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

!

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

mirtha- o sa-ti raspund eu in locul corinei si dianei. sper sa nu se supere fetele.
la carrefour feeria, pe dn1 e o zona speciala cu magazine pentru copii. aici sunt prenatal, mothercare, sensiblu, z, toate la un loc.
tampoane se gasesc si la mothercare si prenatal. magazinele sunt unele langa altele, deci foarte mare efort sa le gasesti nu o sa faci. accesul mai usor e pe la intrarea de pe langa mobexpert.
am inteles ca vii miercuri in bucuresti, la control. vezi ca dn1 e destul de aglomerat si la iesire si la intrare in bucuresti. sa-ti rezervi timp.
daca nu vrei sau nu poti sa ajungi la feeria, mai exista mothercare mai bine aprovizionat in piata dorobanti. in mall-uri e destul de inghesuit si nu au mare lucru acolo. hainute...si cam atat. in cel din feeria au si mobilier si asternuturi si carucioare.....ce vreau sa spun de fapt, e ca cel din feeria e cel mai mare si mai complet.
bafta la cumparaturi.

34+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mirtha 38 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Lasa ca ne luam noi revansa.
Cit priveste galeria ...eu sunt hotarita sa merg pina pe 23. Sa vedem ce zice si donsoara !Bafta la negocieri cu bebe Bocanila !

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

Mirtha pai mi-am imaginat eu ca pleci, iar la buc...deh ne vedem noi cumva....eu zic sa iti fac tie galerie nu tu prima mie...deci te rog ai prioritate
35+Dimitrie

Mirtha 38 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Fetelor am patit-o si eu!!!
am iesit de la dus, si stand la marginea patului concentrata intr-o conversatie cu sotul am simtit o scurgere incontrolabila de lichid !!! in cantitate f mica ce-i drept, ca o secretie mai abundenta dar suficienta cat sa-mi ude lenjeria intima.
au trecut cam 45 minute de atunci si nu s-a mai repetat...acum nu stiu daca e secretia mea (care e oricum mai " masiva " in ultima vreme) sau altceva! sper ca nu! pentru ca e atat de devreme, avem abia 33 sapt si 3 zile..si bebe nu are plamanii dezvoltati si e asa micutz..trebuie sa mai stea in burtica.
sunt foarte speriata! ce a fost scurgerea aceea fara contractii fara dureri fara nimic? bebe se misca normal...
Doamne ajuta sa nu se mai repete ca innebunesc !

33+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

burtici!

Ne-am intors si noi de prin magazine, am citit intr-un suflet capitolele sa vad daca Ginye a nascut..saracuta, ce-o fi in sufletul ei dupa atata asteptare..un de la noi sa treaca orele..

Am reusit sa cumparam o parte din ce ne propusesem, marea majoritate, dar tot mai avem de mers si weekendul urmator..deja numai articole de bebei vad in fata ochilor

Otilia eu iau Maltofer Fol de o luna, dimineata, dupa masa, cu un pahar de suc de portocale, a fost indicatia medicului, iar de la farmacie mi s-a spus acelasi lucru.

Fetele cu pierderi de lichide diverse noua la cursul prenatal ni s-a spus ca lichidul amniotic are acelasi miros ca si lichidul spermatic deoarece exista in ambele acelasi hormon, asa ca si asta ar putea fi un indiciu daca este sau nu pierdere de lichid amniotic.

Eu ma bag la somnic, dupa 10 ore de umblat sunt leguma

O seara frumoasa va doresc!

35+ Victor-Nicolas

AMR 5 SAPTAMANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

VonHelen, eu am scaparile acestea de ceva vreme, am zis ca le am de la utrogestan dar se pare ca nu. Daca nu pun tampon ca m-am cam saturat de ele, macar iau un chilot inchis la culoare. Daca este secretie albicioasa eu zic sa nu te panichezi. Lichidul amniotic este incolor in mod normal si verde daca a facut bb kk in burtica. Fetelor dati-va si voi cu parerea daca nu-i asa.

Nebunica ,mersi de sfat, de maine asa fac. Azi l-am luat dupa masa de dimineata dar nu m-am gandit sa beau un pahar de suc de portocale ca savuram cafeluta.
Sa folositi sanatosi achizitiile!
Cat despre miros ca lichid spermatic, eu n-am avut vreodata curiozitatea sa miros, nu suport sa vad desi vorba sotului el m-a ajutat sa am cele doua minuni.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 32+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirtha, asa cum ti-a raspuns Carmendu, am luat de la Prenatal din Feeria.
Mai fetele cu pierderi de lichid....acum ma speriati. Eu am avut de 2 ori pana acum scurgeri abundente care treceau de lenjerie si udau si pantalonii. Dar eu nu m-am gandit la lichid, ci ca am scurgeri vaginale . In mintea mea creata ma gandeam in felul urmator: ok am scurgere incolora...ma duc in pat, stau cateva minute si ma ridic brusc. Daca curge e lichid, daca nu, scurgere....Si cum nu mai curgea, eu nu m-am panicat. Si chiar daca e lichid, dar nu am contractii, v-am zis ca ne-a explicat la curs ca se reface lichidul. eu iar sunt prea optimista si calma. cred ca nici cand o sa inceapa travaliul eu nu o sa cred

==========
Corina 32+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput