Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(98)
Raspunsuri - Pagina 15
BraveGirl spune:
Otilia, bine ca ai deschis discutia, ca eu eram in ceata rau cu acest cos...Deci, sa-mi explice si mie cineva cate scutece intra? Ca mie la targ mi-a zis tanti 180. Pai cum Doamne iarta-ma sa tin 180 de scutece cacacioase in casa?
...Apoi am citit pe net ca incap 28. Dar ca rezerva e de pana la 180...deci? Cum sta treaba?
Ufff..ca grea de cap mai sunt.
==========
Corina
32+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
Otiliav spune:
Corina cand vezi ca s-a umplut cosul se rupe folia deasupra partii cu scutece pline si se face din nou nod pentru ca pe rola mai este folie neconsumata. Nu incap standard 28, sunt scutece mai pline, mai goale. Ba mi s-a intamplat de multe ori la inceput cu Ana sa faca asa kk o dunguta, am auzit chiar mamici care puneau o bucatica de bumbac in scutec in perioada de inceput pana invata ei sa nu dea drumul asa una-doua si aruncau acea bucatica, asta ca sa nu arunce o gramada de scutece murdare extrem de putin.
Si ca tot vorbim de pachete gratis, am vazut intr-o revista de gravide de aici ca pe situl Libero mergi si te inregistrezi in Clubul Libero si primesti scutece si diverse alte produs, un pachet pentru inceput gratis. Au oferta in Franta, Italia, Danemarca, Ungaria, Grecia, Rusia, Norvegia, Finlanda, India, Suedia. Fetele din Italia ati intrat pe situl lor, ca eu in norvegiana nu baf mana in foc ca am inteles tot ce scrie acolo.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+
Pozele noastre
BraveGirl spune:
Multumesc Otilia pt lamuriri.
Eu am inceput sa-mi fac bagajul pt spital. Dau comanda de ultimele chestii de pe net si mai am de caumparat cate ceva de prin magazine. Sper sa nu ma apuce nascarea inainte sa termin.
Fetele, voi de unde luati detergent pt bebelusi? Si ce detergent? Vreau saptamana asta sa-i spal si eu bebelinei tonele de haine si sa le asez. Eu nici camera nu i-am facut-o. Sper sa vina tata saptamana asta sa dea culoare si apoi sa lipesc eu zanele pe pereti. As vrea sa gasesc si covoras cu Fairies, dar nu am vazut pe nicaieri. cica luni mi-ar veni si mobila. Poate apuc si eu sa fac poze, ca am tot zis ca pun poze cu noile achizitii.
==========
Corina
32+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
leeloo5979 spune:
Maine fac si eu 36 de saptamani, dar nu am mai avut rabdare...na
si am facut acum schimbarea. In alta ordine de idei, sunt foarte incantata de ce am reusit azi sa fac, adica am luat soata pe sus si am mers la cumparaturi pentru minune: body-uri, costumase, sosetele, manusi, babetici, prosoape, paturici, caciulite...am cam terminat cu hainele pentru el, plus ce am sa mai primesc...si cum cresc f repede, riscam sa cumpar in nestire si sa nu apuce sa le poarte. Noi ii mai cumparasem...dar cate un polar, o caciulita, niste sosetele...ceva ce nu am rezistat tentatiei cand le-am vazut. Dar cumparaturile serioase se cheama ca azi le-am facut pentru el.
Eu slava cerului am reusit sa imi finalizez bagajul,mai am doar sosete sa imi cumpar (sunt si nebuna, vreau sosete d-alea colorate si lungi,pana sub genunchi...si nu gasesc) mai am doar maruntisuri de adaugat...sapun...crema...etc.
Saptamana viitoare ma apuc de spalat haine pentru bebe si de calcat, sa le am puse in ordine. Ah...uitasem, cand mi-am luat prima data pentru bagaj maternitate, gasisem camasi de noapte speciale pentru alaptat, dar sunt asa de frumoase, ca nu ma indur sa le stric in spital, asa ca prefer sa le folosesc pe cele luate azi la 16 ron bucata, sunt mai grosute, usor vatuite, cu maneca lunga, cu nasturi pe mijloc ce permit alaptarea si care am spus ca le pot murdari...ca am inteles ca asa se intampla.
Leeloo
36 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
Otiliav spune:
Ca tot cautam sa vad ce scutece am folost la Ana. Am incarcat niste poze haioase cu ea carandu-si sacii cu scutece aici, sunt facute in aceeasi vara pozele. Ce a crescut bubulina mea de atunci.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
32+
Pozele noastre
Amalia spune:
Leeloo de unde ai lua camasutele alea de 16 ron cu manecuta lunga...poate mai ajung si eu..?
Sa poarte bebe sanatos tot ce i-ati luat!
| Citat: |
| citat din mesajul lui leeloo5979 Maine fac si eu 36 de saptamani, dar nu am mai avut rabdare...na Eu slava cerului am reusit sa imi finalizez bagajul,mai am doar sosete sa imi cumpar (sunt si nebuna, vreau sosete d-alea colorate si lungi,pana sub genunchi...si nu gasesc) mai am doar maruntisuri de adaugat...sapun...crema...etc. Saptamana viitoare ma apuc de spalat haine pentru bebe si de calcat, sa le am puse in ordine. Ah...uitasem, cand mi-am luat prima data pentru bagaj maternitate, gasisem camasi de noapte speciale pentru alaptat, dar sunt asa de frumoase, ca nu ma indur sa le stric in spital, asa ca prefer sa le folosesc pe cele luate azi la 16 ron bucata, sunt mai grosute, usor vatuite, cu maneca lunga, cu nasturi pe mijloc ce permit alaptarea si care am spus ca le pot murdari...ca am inteles ca asa se intampla. Leeloo 36 + ![]() http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12 http://bd.lilypie.com/KW8up3.png |
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
37+
Luca Gabriel
alra spune:
hahaha, super tare poza cu Ana cu pachetoiul de pampersi ![]()
otilia, cosul acela e o solutie buna, miroase mult mai putin ca un cos normal cu capac. noi il folosim de vreo 2 ani si nu vrem sa renuntam la el. mie mi se pare excelent in cazul in care ai dormitoarele la etaj si nu vrei sa te plimbi pe scari cu pampersii murdari in toiul noptii.
ceea ce am vrut eu sa zic este ca nu cosul in sine costa ci rezervele. si foarte mult!
eu credeam ca sunt singura care nu a cumparat nimic pt bebe. am luat numai 2 pijamele dintr-alea intregi si 2 biberoane de silicon, pe care am descoperit acasa ca scrie ca nu pot fi sterilizate la microunde
am sa le incerc insa - nu vad motivul pentur care nu ar putea fi sterilizate la microunde cand tetinele tot de silicon nu au probleme.
in rest eu am totul de la Laura - hainele mici sunt ca si noi caci au fost folosite putin, landoul, carutul, scaunul de masina la fel. chiar nu am motive sa cumpar ceva.
ce am facut azi - am primit un model de card din cele alese de noi si am fost sa cumpar bomboanele de nastere, cutiutele si funditele. sunt foarte multumita de ce am ales. culorile se asorteaza frumos si totul este asortat cu cardul.
bomboanele pentru musafiri le pun in cutiute legate cu rafie naturala si fundite, cu tag cu numele bebelunei. culorile bomboanelor sunt si ele asortate cu toata distractia. pentru la servici voi pregati 2 cosuri cu bomboane varsate, decorate cu organza si rafie naturala.
promit sa pun poze! maine ma duc dupa tag-uri pentru nume si poate fac deja cutiutele.
editez: eu pentru la spital mare branza nu pun in bagaj, doar haine pentru mine (si de zi si pijamale ca ziua se sta in haine de zi) si pentru bebe. pampersi si cosmetice de bebe primesc de acolo. de medicamente nici nu se pune problema sa imi iau de acasa. a, si cosmetice pentru mine si cam atat ...
camasi de noapte vatuite ziceti?? la noi e o cocleala in spital ca nu stii cum sa te dezbraci.
Vacanta cu Laura in Romania
leeloo5979 spune:
Amalia, camasile de noapte le-a laut sotul din Niro de pe la tarabe, sunt masuri standard, adicatelea toate la fel, sunt destul de grosute cum ziceam, si poti alapta deschizand nasturii de pe mijloc. Camasile sunt cu maneca lunga si destul de lungute, adica trec de genunchi cam cu doua palme...exact ce cautam eu. Am facut proba la ele deja, si incap in toata plenitudinea kg acumulate.
Leeloo
36 +

Amalia spune:
Leeloo multumesc de raspuns! Imi era teama ca de acolo le-ai luat
...pentru mine e mult prea departe. Am sa raman la camasile luate deja, cu maneca scurta...si am halat cu maneca lunga peste.![]()
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si
37+
Luca Gabriel
leeloo5979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Leeloo multumesc de raspuns! Imi era teama ca de acolo le-ai luat ...pentru mine e mult prea departe. Am sa raman la camasile luate deja, cu maneca scurta...si am halat cu maneca lunga peste.Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1 si 37+ Luca Gabriel |
Eu am mare noroc ca am convins soata sa se duca singur...ca eu aveam treaba pe acasa. Oricum cred ca se gasesc si prin Bucur Obor, dar probabil ca un pic mai scumpute. Incearca acolo daca e mai aproape.
Leeloo
36 +