Taxa la Biserica
Raspunsuri - Pagina 13
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui damadepica
La doctor cand esti bolnav sau copilul (Doamne fereste!) ti-e bolnav...comentezi de "taxe" si mite? Un lucru pe care ar trebui sa-l stii este ca un preot isi primeste salariul in urma activitatii sale. El nu are un salariu fix ca altii (bugetari de ex) care "am, n-am treaba" banii oricum ii primesc. Salariul sau este un anumit procent din veniturile pe care le aduce bisericii. Mai informati-va inainte sa loviti cu pietre, fiindca vremea "popilor" cu burta mare si bani la cingatoare din operele lui Creanga au apus de mult Mary |
Daca tot va hotarati sa raspundeti la un subiect,macar aveti bunul simt ci tititi postarile anterioare,apoi comentati.
Nu e vorba de salariile popilor.Ci de banii necuveniti si de tupeul de a refuza o inmormantare daca nu sunt rasplatiti asa cum vor domniile lor.
Si inainte de a sari pe medici,(ca deja e sport national) interesati-va de costurile asigurarilor in general si beneficiile in functie de ele. O sa ajungem sa ne para rau de spaga doctorului cand vom fi obligati sa platim asigurari de milioane pe luna,pentru servicii medicale(fara pretentii) Apoi mai vorbim.
Aici se vorbeste de preoti.Nu de medici.Inafara de comparatia de mai sus, sa inteleg ca ti se pare normal sa platesti preotul cat vrea el?Cum vrea el?
ladyJ spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui damadepica
Gura mea e chiar micutza si draguta , nu e mare deloc, iar vis a vis de ce scriu aici...nu te supara, dar esti complet pe dinafara. Nici nu ma straduiesc sa-ti explic ca nu merita efortul meu aceasta discutie sau altele, in care in care sunt loviti toti cei cu o meserie pe care nu o putem intelege si ne luam dupa niste informatii "litera de lege" de pe sincerul si oficialul NET sau dupa niste barfe ale unor oameni care nu pot sa inteleaga rolul unul preot sau nevoile lui sau faptul ca este si el om si trebuie sa traiasca, sa-si intretina familia. Sunt fiica de preot, un om deosebit, iubit de toata lumea si cautat de toata lumea, un om care a facut si face slujbe si pleaca acasa cu ce i se da, nu cere niciodata nimic ,lasa la latitudinea omului sa hotarasca. Sunt mandra de tatal meu, chiar daca am avut o copilarie grea, fara bani si multe pofte de copil si mai apoi de adolescent innabusite si chiar daca acum imi sustin financiar tatal pentru ca nestiutorii sau..atoatestiutorii sa dea cu pietre in preoti, generalizand niste cazuri jenante despre care mi-ar fi si jena sa vorbesc sau chiar sa deschid un topic. Mary |
Damadepica, tatal tau face parte din categoria preotilor-preoti.Om cu bun simt.
Aici e vorba de ACEI preoti...care dupa parerea multora nu au ce cauta in biserica.Vezi daca nu citesti tot...
Natasa spune:
Faptul ca mai exista preoti cu har, oameni cu suflet si fara burti umflate de pomana nu poate decit sa ma bucure si-mi scot palaria in fata lor. Asta nu inseamna ca nu vad cu ce masini aberant de scumpe umbla fetele bisericesti de la bisericile pe care le frecventez, ca nu stiu ce vile contruiesc pentru ei si copiii lor. Ca doar nu vrem sa faca orfelinate si case pentru batrini din banii capatati?
gabriella1 spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui ladyJ
Damadepica, tatal tau face parte din categoria preotilor-preoti.Om cu bun simt. Aici e vorba de ACEI preoti...care dupa parerea multora nu au ce cauta in biserica.Vezi daca nu citesti tot... |
Damadepica,lumea nu se plange aici de tatal tau ...
desi oamenii au dus de cand pamantul la biserica.
Si ma rog de ce tre' sa dau la popa ca si la medic?Ca n-am inteles?!Vreau sa dau,dau.da' nu-mi pune mie popa taxa ca asa vrea el!
Nu am nimic cu tatal tau,bine ca mai exista PREOTI! Eu vorbeam de tagma aia carora le crapa burtile,au amante,mai nou si violeaza.Asa ca NU AM DE CE SA-MI FIE RUSINE? MIE SA-MI FIE?Io daca stiu ca am pacatuit nu ma duc la biserica,nu spurc Sfanta Biserica dupa ce m-am iubit cu sotu' .Rusine sa le fie preotilor care au amante si a doua zi vin si fac Sfanta Leturghie !
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 Si ma rog de ce tre' sa dau la popa ca si la medic?Ca n-am inteles?!Vreau sa dau,dau.da' nu-mi pune mie popa taxa ca asa vrea el! |
Atunci nu te mai du la el, sic-sic!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui natynic
Atunci nu te mai du la el, sic-sic! Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
pai la popa nu ma inghesui cu dusu' si cat mai putin cu datu'.Da' la doctor n-am de ales,ma duc !
www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
natynic spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui gabriella1
pai la popa nu ma inghesui cu dusu' si cat mai putin cu datu'.Da' la doctor n-am de ales,ma duc ! |
Eeee, veeezi?? [:-))]
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
alexas spune:
Si eu cred in dumnezeu , dar uni preoti chiar exagereaza parerea mea pur si simplu nu ti-n cont daca ai de unde sa ii dai sau nu dar vorba aia "FA CE ZICE POPA NU CE FACE POPA "
mami de miruna & andrei
kariguld spune:
maiculita da ce arde pe aici!!!
ei vedeti? de ce nu ma bag la "sufletul credintei"? ca sa nu ma arda focul subiectelor!
are dreptate socrul meu cand ii ia la goana pe popii care vin la usa...la diverse sarbatori...mama si ce-i mai injura...de trebuie soacra sa se scuze la popa si sa-i mai dea niste bani ca sa-i ierte vorbele pacatoase ale socrului
Kari
ariel_7000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld maiculita da ce arde pe aici!!! 1. ei vedeti? de ce nu ma bag la "sufletul credintei"? ca sa nu ma arda focul subiectelor! 2. are dreptate socrul meu cand ii ia la goana pe popii care vin la usa...la diverse sarbatori...mama si ce-i mai injura...de trebuie soacra sa se scuze la popa si sa-i mai dea niste bani ca sa-i ierte vorbele pacatoase ale socrului |
1. pai ce sa-i faci daca e patimas rau "sufletul" ala si arde??? era sa spun si o prostie acum!!! ca e suflet de latin!!! hahahha.....noooo, ca nu-i "de-al nostru" daca e latin! ca aia sunt catolici ...
2. si care-i tariful pt. iertare? se taxeaza "iesirea" per total sau la injuratura? da' daca ii injura pe taximetristi plateste mai putin? sau pe aia e voie?
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!